reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

NO ja to musze przeliczyc wlasnie bo moze w rocznym rozliczeniu to i wyjdzie taniej bo jak tu mieszkam to caly czas dostawalam rachunek za 2 miesiace 80 zl a tu 700 prawie niby jak sie podzieli pozniej przez mies to pewnie wyjdzie normalnie albo i taniej ni z centralne ale jak czlowiek placi 80 zl to sie cieszy a potem przyjdzie taka bomba i musisz placic:)

reklama
ja spiewam malemu jezowskiej laleczka z saskiej porcelany !:-D:-D:-D tez lubie :-D
ja slucham przewaznie wieczorami zapuszczam malemu jak do kapania sie szykujemy i tak leci az zasnie na noc :-Don tez to lubi - ciekawe czy moj Jarek to dzisiaj zdzierży ahahahahah

Hehehe u mnie kolekcja spora:tak: Antka kolekcja:tak: ale to on głownie śpiewa:-D

Ostatnia edycja:
ja spiewam malemu jezowskiej laleczka z saskiej porcelany !:-D:-D:-D tez lubie :-D
ja slucham przewaznie wieczorami zapuszczam malemu jak do kapania sie szykujemy i tak leci az zasnie na noc :-Don tez to lubi - ciekawe czy moj Jarek to dzisiaj zdzierży ahahahahah
NO wlasnie ciekawe co nasze chlopy na to niech spiewaja a co;) Ja tak w ciagu dnia jak tv zgasze to raz moja muze puszczam a raz szymka niech ma:)

no rewelacja... ja 30 nossilam tuz przed ciaza i na poczatku ciazy jakos do 5 m-ca... a teraz?? chyba 34 bede musiala miec! a o 28 to ja zapomnialam chyba rok albo 2 lata temu ostatnio takie wcisnelam.. bylam w stanie nawet wcisnac sie w krotkie spodenki jeansowe 26 a teraz???? chyba 46 ahahha

Ja przed ciaza nosilam 26 :zawstydzona/y: teraz tez moge o takim rozmiarze zapomiec i leza te spodnie w garderobie i tak mi ich zal !

sa jeszcze 4!!!
ja normalnie dzis wszystkich zmolestuje!!!!!!!!
osiagne dzis te magiczne 200pkt!!!

Asia a jak tam u Ciebie??? mi juz zostalo tylko 44 pkt!!!!!!!!:-D

A ja sie zawiesilam na 18 punktach !:szok: dzisiaj wogole nie wchodzilam na smyki !
Jarek jak przyjedzie dziecko oddaje i nabijam !:-D chyba ze fochem trzasnie ze on na weekend przyjezdza a ja na kompie to mu ulegne bo nie bzyknie mnie jeszcze hahahahahaha :-D:-D

NO wlasnie ciekawe co nasze chlopy na to niech spiewaja a co;) Ja tak w ciagu dnia jak tv zgasze to raz moja muze puszczam a raz szymka niech ma:)

mój śpiewa :tak: pościągał sam sobie na iphona dzieciece przeboje i daje czadu prawie codziennie...tyle mam śmiechu z niego, bo chlopina za nic słuchu i głosu nie ma,ale Gabrysia zadowolona:tak::-):-D

Wiecie co?
Miałam dzisiaj ambitne plany aby powystawiac ciuhcy Patryka za male na allegro ! :-D
I co ? Powyciagalam wczoraj stoi to tylko w reklamowach a ja zebym chociaz jedno foto trzasnela !:-D
Chyba je schowam spowrotem do szafy!:-D

Moje dziecko spalo od 12 !:tak: Wlansie sie budzi i niewiem czy zansie czy juz do jedzenia wstaje ! czekam bo jeszcze zamulony !

reklama
Do góry