reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

To nie ma co się dziwić, ale współczuje takiego olbrzyma mieć;-)
Co do ciuszków to Piotr ma 62 cm i różne nosi, jedne, na 68, inne na 74, 56 niektóre też są dobre:-D

noooo ta dziewczyna mówi,że już ledwo daje rade go nosić...nie mówiąc już o tym,że on 24h na dobe co godzina chce jeść a ona pada ze zmęczenia, bo karmi cycem :szok:

a z tymi rozmiarami to fakt,że różnie bywa...najlepsze są ciuszki ze stanów...zamówiłam takie 0-3miesiące i się lekko zdziwiłam :-D bo są tak olbrzymie ,że na Gabrysie chyba będą dobre jak pół roku będzie miała;-):tak: ...no ,ale w tych stanach to same grubasy pewnie to i dzieci takie jakieś dużeee ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
noooo ta dziewczyna mówi,że już ledwo daje rade go nosić...nie mówiąc już o tym,że on 24h na dobe co godzina chce jeść a ona pada ze zmęczenia, bo karmi cycem :szok:

a z tymi rozmiarami to fakt,że różnie bywa...najlepsze są ciuszki ze stanów...zamówiłam takie 0-3miesiące i się lekko ździwiłam :-D bo są tak olbrzymie ,że na Gabrysie chyba będą dobre jak pół roku będzie miała;-):tak: ...no ,ale w tych stanach to same grubasy pewnie to i dzieci takie jakieś dużeee od małego ;-)

No własnie na odwrót mam:-D mam ciuszki ze stanów głownie firmy carter's i old navy i sa za małe:-D

No własnie na odwrót mam:-D mam ciuszki ze stanów głownie firmy carter's i old navy i sa za małe:-D
cartersa tez mam i chyba one najbardziej odpowiadaja rozmiarowi jak dla mnie:tak: Gabrysia jesze dzis ma na sobie bodziaka new borna i widze, ze jeszcze z raz go zalozymy i bedzie za maly...
a takie wielki to nexta kupilam:tak: sa olbrzymi:szok: na okres 0-3 bylby dobre dla tego olbrzyma kolezanki o ktorej pisalam :-D

cartersa tez mam i chyba one najbardziej odpowiadaja rozmiarowi jak dla mnie:tak: Gabrysia jesze dzis ma na sobie bodziaka new borna i widze, ze jeszcze z raz go zalozymy i bedzie za maly...
a takie wielki to nexta kupilam:tak: sa olbrzymi:szok: na okres 0-3 bylby dobre dla tego olbrzyma kolezanki o ktorej pisalam :-D

Mój w sumie długi jest;-)
z nexta mamy kombinezon i duzy jest, jest od 0 do 3 a na pewno nam jeszcze jakies 3 m-ce powinien posłużyć:tak:

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie Martynkowego 'ząbka'. Ja jeszcze wspomniałam wczoraj w moim poście, że ja gołym okiem widzę taką 'kreskę' białą jakby ząbek, ale jak palcem przejeżdżam to nie czuć chropowatego. No okaże się w swoim czasie co to:)

Anoola gratulacje! My 8 maja bierzemy ślub, ale kościelny.

Ja dziś pierwszy raz byłam z Małą w markecie. Czasem trzeba. Ale patrzała słodziutko wokoło i jakoś to zeszło:)

I brzuchol pobolewa jak na @. Może się zbliża bo tamten @ miałam 29.01

o kurcze :szok::szok::szok:
wiec ja moge juz wprowadzac nowe pokarmy ?
ja myslalam ze musimy skonczyc 4 miesiace

o kurde toz to moje dziecko bedzie teraz rarytaski kosztowac a jest tyle rzeczy teraz w sloiczkach od 4 miesiaca ze masakra!
patryk mial do wyboru jablko i marchewke na starcie a teraz kosmos jest normalnie :szok::szok::szok::szok:

To Asia zacznie szaleć;-);-)

Mysza śpi a ja robię obiad - dziś jarzynowa i placuszki z jabłuszkami potartymi;) W środku. Posypane to cukrem pudrem.
Na wieczór kupiłam sobie mega paczkę czipsów i Colę - jak Mój J będzie w pracy - a co się będę:D Trza sobie relax walnąć:)

Mysza śpi a ja robię obiad - dziś jarzynowa i placuszki z jabłuszkami potartymi;) W środku. Posypane to cukrem pudrem.
Na wieczór kupiłam sobie mega paczkę czipsów i Colę - jak Mój J będzie w pracy - a co się będę:D Trza sobie relax walnąć:)

Hehehe u nie dzisiaj tez starkowane jabłuszka placuszki;-)
A co do marketów to mój stałym bywalcem jest;-) muszę zakupki robić bo meża nie ma, a jeść trzeba;-)
Jak mi marzy się cola:rofl2: może jednego łyka wezmę to nic sie nie stanie. Wczoraj mandarynki jadłam i nic, spokojnie.

reklama
Hehehe u nie dzisiaj tez starkowane jabłuszka placuszki;-)
A co do marketów to mój stałym bywalcem jest;-) muszę zakupki robić bo meża nie ma, a jeść trzeba;-)
Jak mi marzy się cola:rofl2: może jednego łyka wezmę to nic sie nie stanie. Wczoraj mandarynki jadłam i nic, spokojnie.

ja napilam sie coli jak karmilam piersia i nic juleczce nie bylo!!!

Martus na smykach skomentuj video! nie ogladaj ich bo szkoda czasu to sa te same co na BB:-) walnij tylko uśmieszka a punkciki lecą:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry