karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja wlasnie dostalam rachunek za gaz za 2 miesiace 670 zl troche zonka zlapalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlasnie dostalam rachunek za gaz za 2 miesiace 670 zl troche zonka zlapalam
To Asia zacznie szaleć;-);-)
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie Martynkowego 'ząbka'. Ja jeszcze wspomniałam wczoraj w moim poście, że ja gołym okiem widzę taką 'kreskę' białą jakby ząbek, ale jak palcem przejeżdżam to nie czuć chropowatego. No okaże się w swoim czasie co to
Anoola gratulacje! My 8 maja bierzemy ślub, ale kościelny.
Ja dziś pierwszy raz byłam z Małą w markecie. Czasem trzeba. Ale patrzała słodziutko wokoło i jakoś to zeszło
I brzuchol pobolewa jak na @. Może się zbliża bo tamten @ miałam 29.01
Mysza śpi a ja robię obiad - dziś jarzynowa i placuszki z jabłuszkami potartymi W środku. Posypane to cukrem pudrem.
Na wieczór kupiłam sobie mega paczkę czipsów i Colę - jak Mój J będzie w pracy - a co się będę Trza sobie relax walnąć
skomentowałam;-)ja napilam sie coli jak karmilam piersia i nic juleczce nie bylo!!!
Martus na smykach skomentuj video! nie ogladaj ich bo szkoda czasu to sa te same co na BB:-) walnij tylko uśmieszka a punkciki lecą:-)
ja pitole!!! Ale u nas tez asakryczne przyszły rachunki z aprąd- wyrównawcze.Ja wlasnie dostalam rachunek za gaz za 2 miesiace 670 zl troche zonka zlapalam
to zależy czy na długo wchodzę, jak na 5 minutek to odkrywam go z kocyka, rozpinam kombinezon, jak na dłużej to i czapke ściagamMarciu pytalam ale chyba nie doczytalas czy malego rozbierasz w markecie z kombinezona i czapy czy tak znim jezdzisz jak na dworze?
Tak mamy ogrzewanie gazowe taki komputerek co sobie ustawiam sama temperature no i budownictwo nowe bo to nowe osiedle blok z cegly 3 pietrowy ma 5 lat i jest ogrzany a my mamy gore ogrzana dodatkowo a u taki rachunek
Kupil biedny jeansy mi , 28 rozmiar ( czym mnie wkurzyl) taaaa teraz mam 29 na dupie i lekko ciasnawe !
kuzwa jak ja wcisne 28 na dupsko? on mysli ze ja taka jak przed ciaza a tu ZONK !
ja spiewam malemu jezowskiej laleczka z saskiej porcelany ! tez lubieFajne to radio co dalyscie linka laseczki najbardziej lubie zakazany owoc i majke jezowska i natalie kukulksa haha no i fantazje spiewam malemu a ten sie cieszy