reklama
G
Georgina
Gość
A nie wiecie ile taka szyjka potrzebuje by się skracać? Jak cały czas mam długą i twardą to ile mogę się jeszcze czuć spokojna.. Takie dziwne pytania mi po głowie chodzą
madziara-kr
Fanka BB :)
Malutka mi sie wierci i klika, nie wiem czym ona robi takie dzwieki
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A nie wiecie ile taka szyjka potrzebuje by się skracać? Jak cały czas mam długą i twardą to ile mogę się jeszcze czuć spokojna.. Takie dziwne pytania mi po głowie chodzą
szyjka moze sie skrocic w krotkiej chwili !! a moze tez byc skrocona a bedzie trzymac do samego konca ... zmienna losowa !!
aga6671
Mama Hani i Tomka
Coś tam Was doczytałam:-)
Pierogi wczorajsze już zjedzone...a była ich ponad setka;-) Ale jak się rozdzieliło po rodzinie....
A dziś wcinamy pyszny karczek....ale mi wyszedł dzięli Mea za przepis:-)
O czym tu dyskutowałyście
Czemu tak niektórym przeszkadza że po porodzie będzie więcej babek na sali??? Ja jak rodziłam Hanie to byłam na 6-os salach i super było! Nikt nikomu nie patrzył na ręce, a fajnie się gadało o porodach i innych duperelach:-)
My będziemy chrzcić w styczniu bo nie chcemy między świętami...imprezkę na pewno robimy w domu, pewnie znów na ponad 20 osób a też mam malutką kuchnię
A...już wiem co się chciałam zapytac!!!
A czy ma któraś takie strasznie wodniste upławy? Nie śluz tylko normalnie mam przemoczone wkładki które muszę zmieniać 100 razy dziennie
Już mam takie głupie myśli że wody mi się sączą.......
Pierogi wczorajsze już zjedzone...a była ich ponad setka;-) Ale jak się rozdzieliło po rodzinie....
Czemu tak niektórym przeszkadza że po porodzie będzie więcej babek na sali??? Ja jak rodziłam Hanie to byłam na 6-os salach i super było! Nikt nikomu nie patrzył na ręce, a fajnie się gadało o porodach i innych duperelach:-)
My będziemy chrzcić w styczniu bo nie chcemy między świętami...imprezkę na pewno robimy w domu, pewnie znów na ponad 20 osób a też mam malutką kuchnię
A czy ma któraś takie strasznie wodniste upławy? Nie śluz tylko normalnie mam przemoczone wkładki które muszę zmieniać 100 razy dziennie
A zapomniałam Wam napisać, że miałam sen, że Karolak urodziła dwóch chłopaczków takich sobie dobrych gabarytów, acz wcześniaków;P
Jejku ja leze i probuje was nadrobic az tu taki post.Az normalnie dreszcz mi po plecach przeszedl. Boze co ty mi takie rzeczy prorokujesz co prawda czuje sie coraz gorzej,wszystko mnie boli, brzuch mi sie osunal i czuje malcow jakby w pochwie ale mam przynajmniej nadzieje ze wytrzymam jeszcze 2 tyg.A to juz bedzie koncowka 35tyg. Jejku
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Coś tam Was doczytałam:-)
moj karczek wlasnie siedzi w piecu
a co do wod to ponoc sa takie specjalne wkladki testujace ktore sie odbarwiaja jak plyna wody plodowe ... mozna to ponoc na allegro kupic i chyba w aptece warto zapytac ...
Georgina jak jest twarda i długa to nic tylko się cieszyć- przy reguralnych skurczach to podobno w kilka godzin albo i krócej może się skrócić. Najlepiej żeby tak została do 40 tc
Emwu nie ma co krakać, przecież chrzestni - nawet jeśli się coś stanie rodzicom mało kiedy przejmują opiekę nad dzieckiem. A po drugie wydaje mi się że Twój syn będzie dobrym chrzestnym - w końcu sama go wychowujesz.
Mój M ma takiego śmiem nawet powiedzieć z przypadku bo byli to znajomi jego rodziców. I przez cały okres dzieciństwa żaden znich mu nawet życzeń na urodziny nie złożył tak że nie zastanawiaj się w tej sprawie, bo to na pewno dobry wybór :-)
Emwu nie ma co krakać, przecież chrzestni - nawet jeśli się coś stanie rodzicom mało kiedy przejmują opiekę nad dzieckiem. A po drugie wydaje mi się że Twój syn będzie dobrym chrzestnym - w końcu sama go wychowujesz.
Mój M ma takiego śmiem nawet powiedzieć z przypadku bo byli to znajomi jego rodziców. I przez cały okres dzieciństwa żaden znich mu nawet życzeń na urodziny nie złożył tak że nie zastanawiaj się w tej sprawie, bo to na pewno dobry wybór :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jejku ja leze i probuje was nadrobic az tu taki post.Az normalnie dreszcz mi po plecach przeszedl. Boze co ty mi takie rzeczy prorokujesz co prawda czuje sie coraz gorzej,wszystko mnie boli, brzuch mi sie osunal i czuje malcow jakby w pochwie ale mam przynajmniej nadzieje ze wytrzymam jeszcze 2 tyg.A to juz bedzie koncowka 35tyg. Jejku
jesli cie to pocieszy to moni i anioli sie ostatnio snilo ze ja urodzilam !!!
a dwa tygodnie to juz z gorki tyle wytrzymalas ze teraz tez daasz rade
reklama
G
Georgina
Gość
Spokojnie, to tylko sen:-) Ale on Cię przynajmniej do nas sprowadził!:-)Jejku ja leze i probuje was nadrobic az tu taki post.Az normalnie dreszcz mi po plecach przeszedl. Boze co ty mi takie rzeczy prorokujesz co prawda czuje sie coraz gorzej,wszystko mnie boli, brzuch mi sie osunal i czuje malcow jakby w pochwie ale mam przynajmniej nadzieje ze wytrzymam jeszcze 2 tyg.A to juz bedzie koncowka 35tyg. Jejku