reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
ja z chrzcinami poczekam do maja bo chcę, żeby mój brat był ojcem chrzestnym, a w maju ma dopiero bierzmowanie.
no i raczej chrzciny w domu ale na pewno z wynajętym cateringiem.

A ja sie zastanawialam czy moj syn moze byc chrzestnym :)
Juz mial bierzmowanie ale ma dopiero 14 lat :)
I czy to nie glupio tak ,ze brat ? Co prawda przybrany ale to zawsze brat.
Nie mam kogo wziasc na chrzestnych. Tzn mam ale za duzo dylematow...

Hej lasencje,widze ze dzisiaj niezla produkcja ale ja niestety nie dam rady nadrobic:no:musze jak najwiecej lezec i sie kurowac:tak:bylam dzisiaj u doktorki i ona nie powiedziala mi nic konkretnego:-(osluchala mnie i powiedziala ze narazie jest wsio ok tzn ze nic tam w srodku nie harczy,nie dala zadnego leku bo powiedziala ze antybiotyku nie potrzeba jak narzie,musze sie leczyc domowymi sposobami czyli na kaszel syrop z cebuli a na katar woda morska,pic jak najwiecej herbaty z cytryna i miodem i sie wygrzewac w łozku.Jesli nie bedzie poprawy do poniedzialku to mam przyjsc znow.A najlepiej zebym posza z tym do gina,on najlepiej bedzie wiedzial co moze podac a czego nie ona chyba sie troche bala podjac decyzji.
Dobra ide znowu do lozka;-)a wy produkujcie dalej;-)

A ja sie zastanawialam czy moj syn moze byc chrzestnym :)
Juz mial bierzmowanie ale ma dopiero 14 lat :)
I czy to nie glupio tak ,ze brat ? Co prawda przybrany ale to zawsze brat.
Nie mam kogo wziasc na chrzestnych. Tzn mam ale za duzo dylematow...

myślę, że to świetny pomysł. któraś tu pisała (o ile dobrze pamiętam) że chrzestną będzie jej mama...? dobrze piszę?
mój brat w kwietniu będzie miał 16 lat.

reklama
jak Bozia da możliwość SN i jeśli będę w stanie myśleć i kontrolować co się dzieje, to chciałabym w pozycji kucznej. co wyjdzie w moich planów to się okaże.:sorry:
Juz kiedys o tym pisalam. Tez mialam wybor ale najlepiej jednak bylo sie polozyc i nogi do gory :). Nie mialam sily obciazac kregoslupa i nog i jeszcze przec...
same zobaczycie - tego sie nie da zaplanowac. Cialo samo podyktuje.

Do góry