reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej! Hej!
Helcia, ale masz apetyty!
U mnie - o zgrozo! - niech żyje McDonald's! I wszelkie hamburgery, hotgogi itp. Dzisiaj na śniadanie zrobiłam sobie hotdoga, a w drodze od lekarza cichaczem podjechałam do Maca. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie, bo do tej pory tak było, że jadłam jedno i o samo przez 2-3 dni. Bo niedługo przez drzwi się nie zmieszczę!

Ale nas sporo. Może założymy nwy wątek i zrobimy listę?

Ja do 9 tygodnia ciąży mogłam jeść same lody i słodycze, aktualnie tak już nie jest:-) I się cieszę choć waga mi spadła a nie wiem czy to dobrze? Aktualnie to dziennie jadam na śniadanie chlebek z szyneczką taką mmm bez tłuszczyku żadnego:-)

Tylko dziewczynki nie zakladajcie za duzo watkow bo sie nie polapiemy, tzn takich , ktore sie pokrywaja. Mysle ,ze liste taka podsumuwujaca mozna dopisac w Watku " o nas" . Tam sie przedstawialysmy wiec tam mozna nas tez "podliczyc" :) i zebrac do kupy .

Ps. A gdzie Beata ?

Ups, a ja tam o sobie nie pisałam. Gdybym nie napisała tam nic to nie zapomnijcie o mnie:-D

A do mnie dotarł detektor tetna płodu, super się słucha serduszka:tak::-:)-(

My tez go mamy. Swietna sprawa. Sluchamy serdusia juz od miesiaca. Na poczatku trudno bylo je znalezc, a teraz wystarczy przylozyc do brzusia i slychac silne jak dzwon :-) Niesamowicie uspakaja w momencie kiedy zaczynam martwic sie o Malusia.
Polecam oryginalne dopplery firmy Hi Bebe ( uzywane przez lekarzy i poloznych ). Emwu- mozesz je znalezc na brytyjskim ebayu.Tam tez mozna kupic odpowiedni do niego zel.

Ups, a ja tam o sobie nie pisałam. Gdybym nie napisała tam nic to nie zapomnijcie o mnie:-D

Mnie tez tam nie ma... kiedys musze tam zajrzec i sobie Was obejrzec jak i napisac kilka slow o nas... ciagle jednak czasu brakuje.

Jutro rano idziemy na USG. Oby bylo dobrze. Mam nadzieje, ze po krwiaczku nie ma sladu.
No nic laseczki. Slodkich snow o slicznych, zdrowych bobaskach zycze.:-):-)

Ostatnia edycja:
Ja do 9 tygodnia ciąży mogłam jeść same lody i słodycze, aktualnie tak już nie jest:-) I się cieszę choć waga mi spadła a nie wiem czy to dobrze? Aktualnie to dziennie jadam na śniadanie chlebek z szyneczką taką mmm bez tłuszczyku żadnego:-)

Ja zwrociłam uwage ze na poczatku do slodkiego mnie wogole nie ciageło ,a wrecz potrzebowalam tylko warzywa ,owocki i miesko !!!!A teraz ciasto musi byc i Paczek z dzemem! Hymmmm .....pojdzie w tluszczyk jak nic ,ale co tam ! I tak ciagle z niedowaga jestem ahhahaa !!!!A pozatym warzywka ,owocki i MIESKO jem z apetytem.nadal :zawstydzona/y:

reklama
My tez go mamy. Swietna sprawa. Sluchamy serdusia juz od miesiaca. Na poczatku trudno bylo je znalezc, a teraz wystarczy przylozyc do brzusia i slychac silne jak dzwon :-) Niesamowicie uspakaja w momencie kiedy zaczynam martwic sie o Malusia.

To prawda musi szybko uspokajac kiedy mame nachodza watpliwosci "czy aby wszystko tam u dzidzi ok ?"

Do góry