reklama
G
Georgina
Gość
Lilijka pomysł na wątek super
Mnie dziś kuje po prawej stronie brzuszka od samego rana, ale koleżanka, która już ma za sobą ciążę i jej objawy orzekła, że to normalne Uf Ale mi się dziś smaki zmieniają Wypiłam troszkę Picollo winogronowego bo miałam smaka, przeszło. Teraz mam smaka na czipsy paprykowe Smaki mam zazwyczaj na rzeczy, których nie mam w domu
Mnie dziś kuje po prawej stronie brzuszka od samego rana, ale koleżanka, która już ma za sobą ciążę i jej objawy orzekła, że to normalne Uf Ale mi się dziś smaki zmieniają Wypiłam troszkę Picollo winogronowego bo miałam smaka, przeszło. Teraz mam smaka na czipsy paprykowe Smaki mam zazwyczaj na rzeczy, których nie mam w domu
karothinka
Zaciekawiona BB
czesc dziewczynki
staram sie was podczytywac ale tyle piszecie ze ciezko byc na czasie
ja w piatek mam umowiona wizyte usg 4d w Fertility Clinic w Krakowie.
zastanawialam sie czy je robic i kiedy , ale kolezanka ostatecznie mnie przekonala.
moj suwaczek idzie wedlug @ a wedlug usg ciaza 4 dni starsza wiec w piatek bedze zaczynac 12 tc
jak dzwonilam sie umowic to powiedziano mi ze to badanie wykonuje sie pomiedzy 11 a 14 tc.
opisze wszytko jak juz bede po. bardzo to wszytko przezywam bo w koncu to najwazniejsze badanie genetyczne poza tym u bardzo dobrej specjalistki.
buziaczki trzymajcie kciuki za badanie i moje nerwy
staram sie was podczytywac ale tyle piszecie ze ciezko byc na czasie
ja w piatek mam umowiona wizyte usg 4d w Fertility Clinic w Krakowie.
zastanawialam sie czy je robic i kiedy , ale kolezanka ostatecznie mnie przekonala.
moj suwaczek idzie wedlug @ a wedlug usg ciaza 4 dni starsza wiec w piatek bedze zaczynac 12 tc
jak dzwonilam sie umowic to powiedziano mi ze to badanie wykonuje sie pomiedzy 11 a 14 tc.
opisze wszytko jak juz bede po. bardzo to wszytko przezywam bo w koncu to najwazniejsze badanie genetyczne poza tym u bardzo dobrej specjalistki.
buziaczki trzymajcie kciuki za badanie i moje nerwy
emwu76
Fanka BB :)
No ! Jestem! Uffff... ale sie naczytalam
Najlepsze jest to ,ze juz nic nie pamietam.
Najwazniejsza rzecz jaka wpadla mi w oko i zakodowala sie to blizniaki Marty
- Martus - gratuluje ! to naprawde fantastyczna wiadomosc. Wiem ,ze moze zaskoczyc i nawet wpedzic w obawy ale to wspaniale moc miec blizniaki. Dzisiaj wlasnie takie widziaam - chlopiec i dziewczynka okolo roczku. Siedzialy w wielkiej spacerowce - slicznie ubrane i tak sie smialy ze mozna bylo je zjesc. Wiecie taki rechoczacy smiech , prawie atak. smialy sie bo sie gapily na siebie i chyba to bylo rakie smieszne. Nawet ich mama nie wiedziala o co chodzi Tak sobie pomyslalam ,ze to fajnie miec blizniaki ale najlepsze ,ze one maja siebie nawzajem.
Witam tez wszystkie nowe kolezanki. Niestety pozapominalam Wasze nicki ale za jakies dwa dni pewnie sie polapie kto jest kto.
Fajnie ,ze o mnie nie zapomnialascie i nawet sie upominalyscie . To dbrze ,ze zadna nie moze zniknac bez zameldowania. I niech no ktos powie ,ze my nie jak rodzina
Co tam jeszcze pisalyscie? hm... O witaminkach chyba. Wiec ja zaczelam brac prenatal. Moja Pani doktor powiedziala ,ze moja ciaz jest ksiazkowa ( jak narazie) wiec moge sobie wybrac witaminki jakie chce. Takie ,zebym sie dobrze po nich czula. A wybor jest ooooooooooooooooooo taki duzy.
Reve pisala cyba ,ze jedzie na mazury. Tak mi sie chyba wydawalo.
Najlepsze jest to ,ze juz nic nie pamietam.
Najwazniejsza rzecz jaka wpadla mi w oko i zakodowala sie to blizniaki Marty
- Martus - gratuluje ! to naprawde fantastyczna wiadomosc. Wiem ,ze moze zaskoczyc i nawet wpedzic w obawy ale to wspaniale moc miec blizniaki. Dzisiaj wlasnie takie widziaam - chlopiec i dziewczynka okolo roczku. Siedzialy w wielkiej spacerowce - slicznie ubrane i tak sie smialy ze mozna bylo je zjesc. Wiecie taki rechoczacy smiech , prawie atak. smialy sie bo sie gapily na siebie i chyba to bylo rakie smieszne. Nawet ich mama nie wiedziala o co chodzi Tak sobie pomyslalam ,ze to fajnie miec blizniaki ale najlepsze ,ze one maja siebie nawzajem.
Witam tez wszystkie nowe kolezanki. Niestety pozapominalam Wasze nicki ale za jakies dwa dni pewnie sie polapie kto jest kto.
Fajnie ,ze o mnie nie zapomnialascie i nawet sie upominalyscie . To dbrze ,ze zadna nie moze zniknac bez zameldowania. I niech no ktos powie ,ze my nie jak rodzina
Co tam jeszcze pisalyscie? hm... O witaminkach chyba. Wiec ja zaczelam brac prenatal. Moja Pani doktor powiedziala ,ze moja ciaz jest ksiazkowa ( jak narazie) wiec moge sobie wybrac witaminki jakie chce. Takie ,zebym sie dobrze po nich czula. A wybor jest ooooooooooooooooooo taki duzy.
Reve pisala cyba ,ze jedzie na mazury. Tak mi sie chyba wydawalo.
Ostatnia edycja:
Lilijka
Grudnióweczka 2009
U mnie z ginką nie liczymy tygodni od miesiączki-bo byłabym już w 14 tygodniu:-)A to nie prawda, gdyż owulacja była dopiero koło 24 dnia cyklu (cykl trwałby 37 dni, skok w 24 dniu cyklu).Dlatego zdajemy sie na USG według którego to 12 tydzień i 3 dni (okaże się 9 czerwca, czy nie więcej;-) a według poczęcia kończę 11 tydzień i niedługo wchodzę w 12-sty. Ja tam wolę liczyć tygodnie od poczęcia-wtedy wiem dokładnie ile ma dzidziuś:-)
W tym roku to będzie nasza..3 rocznica ślubu...9 lat razem:-)
To..zakładam nowy wątek!
Sama jestem ciekawa waszych doświadczeń:-)
W tym roku to będzie nasza..3 rocznica ślubu...9 lat razem:-)
To..zakładam nowy wątek!
Sama jestem ciekawa waszych doświadczeń:-)
helcia81
Cześć dziewczyny! Próbuję jakoś połapać się w tym forum:-) Fajnie, że można pogadać. To moja pierwsza ciąża i mam mnóstwo pytań.:-) Właśnie jestem na etapie zajadania krakersów, ale zaraz chyba przerzucę się na truskawki. Ale i tak numer jeden są lody waniliowe. Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pozdrowienia. Trzymajcie się ciepło. U nas niestety leje i zimno, a ja mam urlop
arabella
Mamy październikowe 2007
Hej! Hej!
Helcia, ale masz apetyty!
U mnie - o zgrozo! - niech żyje McDonald's! I wszelkie hamburgery, hotgogi itp. Dzisiaj na śniadanie zrobiłam sobie hotdoga, a w drodze od lekarza cichaczem podjechałam do Maca. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie, bo do tej pory tak było, że jadłam jedno i o samo przez 2-3 dni. Bo niedługo przez drzwi się nie zmieszczę!
Ale nas sporo. Może założymy nwy wątek i zrobimy listę?
Helcia, ale masz apetyty!
U mnie - o zgrozo! - niech żyje McDonald's! I wszelkie hamburgery, hotgogi itp. Dzisiaj na śniadanie zrobiłam sobie hotdoga, a w drodze od lekarza cichaczem podjechałam do Maca. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie, bo do tej pory tak było, że jadłam jedno i o samo przez 2-3 dni. Bo niedługo przez drzwi się nie zmieszczę!
Ale nas sporo. Może założymy nwy wątek i zrobimy listę?
emwu76
Tylko dziewczynki nie zakladajcie za duzo watkow bo sie nie polapiemy, tzn takich , ktore sie pokrywaja. Mysle ,ze liste taka podsumuwujaca mozna dopisac w Watku " o nas" . Tam sie przedstawialysmy wiec tam mozna nas tez "podliczyc" i zebrac do kupy .
Ps. A gdzie Beata ?
Ps. A gdzie Beata ?
reklama
Ps. A gdzie Beata ?
Hmmm faktycznie dawno jej nie było, mam nadzieję, że wszystko w porządku.