reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam dziewczynki.
Wrocilam dopiero niedawno z Polski. Widzialam moje malenstwo i jestem szczesliwa :). Wszystko jest dobrze. Termin mam na 11.12

Zdjecia wkleilam do naszego albumu wiec zapraszam :)

Musze teraz nadrobic moja nieobecnosc i przeczytac co tam u was przez ten tydzien sie dzialo. Mam nadzieje ,ze wszystkie jestesmy w komplecie :).

Jutro rano ide do pracy ale jak tylko wroce i nadrobie zaleglosci w czytaniu to wskocze w dyskusje .

pozdrawiam was wszystkie :) - buziaki

Lece zmienic suwaczek i czytam

reklama
NO dobra ,dzis nabrałąm weny aby napisac.Od niedzieli czytam uwaznie ale ,jakos checi nie bylo na pisanie.

Kurde mam takego lenia w tym tygodniu ze szok!!!!!!

Witam was wszystkie razem i kazda z osobna.a wszegolnosci nowe babeczki ,ktorych nie zdarzylam jeszcze poznac.

maarta100 mi tem tez spadła ,wiec tak mam chyba byc.A pozatym przestałam sie macac z luteina !!!!!!! Wkroczylam w bezpieczny czas ciazy !!!!:tak:
jutka:) pomysl z zalozeniem nowych watkow jest super.Ja juz mam pomysly nad innymi watkami ,ale wszystko w swoim czasie,chya ze sie pojawia wczesniej :)
Co do pogody u nas tez nie za ciekawie ,dlatego mam takiego mula!!!!
stoneczka tylko sie tam nam nie przemeczaj !!!! Pozdrawiam!
emwu76 dobrze ze juz wrociłas i jestes z nami! Nadrabiaj ,nabrabiaj ;) Masz co czytac hi hi hi!
Kala83 witaj z nami!

Ps. pisała do mnie Reve u nie wszystko ok :) .Była na Mazurach ....tej to dobrze ehhh !!!! Jak nadrobi czytanie i znajdzie chwilke ,napewno do nas dolaczy!

Czesc Dziewczynki:)
Witam rowniez Helcie i Kale.Zycze Wam spokojnych dalszych miesiecy ciazy:)

Troszke sie nie odzywalam...ale caly czas czytam co piszecie.
U mnie nic nowego.Jutro ide do lekarza zobaczyc czy mi zwieksza dawke leku na tarczyce;no a ginekolog dopiero 15 czerwca...

Witam :-)
Wczoraj mielismy rocznice slubu i mile plany na wieczor.
Zaraz po pracy zrobilismy zakupy na pyszna kolacyjke, lody waniliowe i wielkie slodziutkie truskawy... Wrocilismy do domku, zaczelismy gotowac, ulubiona muza wlaczona, stol nakryty, swieczki zapalone i wtedy to stwierdzilam, ze kimne sie tylko na 10 minut dopoki wszystko sie pyrtuli.... jak sie polozylam tak mnie maz zdolal obudzic po 22. Umylam zabki, wzielam prysznic i spalam zaraz dalej do 7 dnia dzisiejszego. Ale romantyczna rocznica, co? Maz stwierdzil, ze kolacja dobra chociaz zjedzonka w towarzystwie nieprzytomnej zony. No.... najwazniejsze ze smakowalo. :tak:Pierwszy raz tak mnie powalilo z nog. Spalam przeszlo 12 godzin.Chyba musialam odreagowac po dwudniowej podrozy z Polski.
Za rok pewnie juz nie pospie w rocznice :tak:

Witaj Kochana EMWU!!!!
Ja mój suwaczek będę zmieniać dopiero 9 czerwca-wtedy będę miała kolejne USG, mierzenie, przezierność itd..:-)Kolejny dzień i temp dosłownie o 0,05 stopnia wyższa ale dalej niższa niż dotychczas:-)Jak to jest z tymi 12-stoma tygodniami..Chodzi o skończone 12-tygodni(te pierwsze 3 miesiące) od miesiączki czy od poczęcia?
Ja mam pomysł na wątek:POLECAMY - ODRADZAMY, czyli doświadczone mamusie piszą co się sprawdziło(ciuszki, sprzęt, zabawki, wózki itd) i co warto kupić, a co było kompletnie zbędne-chociaż w reklamach podawano, że bez tego nie da się żyć np.:-)Co Wy na to?
Kulaszusza- niezła rocznica:-)na pewno długo ja będziecie wspominać:)My tez mamy rocznicę w czerwcu:-)dokładnie w Sobótkę:-)

reklama
Jak to jest z tymi 12-stoma tygodniami..Chodzi o skończone 12-tygodni(te pierwsze 3 miesiące) od miesiączki czy od poczęcia?
Ja mam pomysł na wątek:POLECAMY - ODRADZAMY, czyli doświadczone mamusie piszą co się sprawdziło(ciuszki, sprzęt, zabawki, wózki itd) i co warto kupić, a co było kompletnie zbędne-chociaż w reklamach podawano, że bez tego nie da się żyć np.:-)Co Wy na to?

Liczy sie termin od ostatniej miesiączki:tak:

Pomysł na wątek bardzo dobry!!:tak:po narodzeniu Antosia dużo róznych rzeczy pokupowałam hehe a później ich sie pozbywałam:tak: wtedy wydawal mi sie to słuszny wybór:-D okazało się inaczej;-)

Co do rocznicy slubu hehe u mnie już 7lat;-)

Do góry