stokrotka24
Początkująca w BB
A suwaczka jak nie było tak nie ma nie wiem trudno coś mnie dzisiaj mój komputer nie lubi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No no, to prawie jak bliźniaki a termin masz na kiedy??Dagmaro nasze maleństwa maja podobny wiek Różnica zaledwie jednego dnia
No Kochana to pochwal się po wizycie:-) POZDRAWIAM:-)Dzisiaj idę na usg to zobaczymy dokładniej :-)
Kochana staraj się nie myśleć o negatywnych skutkach. To owszem, jest nieuniknione bo te lęki gdzieś w nas siedzą, ale mimo wszystko pozytywne myślenie jest lepsze Przykro mi, że musisz na tak dł. czas rozstać się z pracą i fajnymi ludźmi, ale nim się obejrzysz to wrócisz do nich:-) Teraz odpoczywajWitam,
dawno mnie nie było i dużo się u mnie działo.
Zacznę może od pracy. Maksymalnie chcą mnie wykorzystać i wyganiają bezprawnie na zwolnienie. Postawić się nie mogę, bo po macierzyńskim mogę nie mieć gdzie wrócić. Strata moja taka, że firma ma fantastyczne zaplecze socjalne, w tym 13-stka i 14-stka, które nie są liczone na zwolnieniu, więc tylko na tych dwóch dodatkach jestem sporo stratna, a oprócz tego wiele innych fajnych bajerów, jak nauka języków, wyżywienie w pracy, karnety na basen itp.
Miałam właśnie teraz wyjazd integracyjny, który odbierałam jak własne pożegnanie, zżyłam się z ludźmi i jak pomyślę, że może za parę dni rozstanę się z nimi na ponad rok to mi żal. Narazie nie pytam od kiedy mam zniknąć, może uda mi się coś przedłużyć. Od 8 do 15 i tak muszę wziąć zwolnienie bo mam już zapłacone wczasy.
Jeśli chodzi o zdrowie, to nie mam już takich wielkich mdłości, choć czasami mi niedobrze, przeziębiłam się niestety i bujam się z katarem.
Wizytę mam jutro o 17, być może sprawdzą już przezierność.
A w nocy miałam okropny sen, że poroniłam. Cały czas się tego boję.
Witam się:-)witam wszystkie grudniowe mamusieja jestem w 13 tygodniu ciazy i mam termin na 6 grudniabedzie malutki prezent na mikolaja
Mamy od tego specjalny wątek:-):-)A suwaczka jak nie było tak nie ma nie wiem trudno coś mnie dzisiaj mój komputer nie lubi
Witam po długiej nieobecności:-) Nie martw się na zapas;-) Mam nadzieję, że któraś Ci tu rozwieje wątpliwościWitam Kochane po przeszlo dwoch tygodniach przerwy.Tak sie rozpisalyscie, ze na pewno tego nie nadrobie... Nie dajcie mi na to szansy!!
Odpoczelismy a teraz czas wracac do pracy.... wracam dzis jednak do niej z wielka checia bo poinformowalam tu dzis wszystkich o naszym Fasolinie i wiadomosc przyjeto baaardzo fajnie :-)
W Polsce spotkykalismy sie z rodzinka, znajomymi, bylismy tez na kilka dni nad morzem. Tydzien temu bylam u ginekologa i troche mnie zmartwil... stwierdzil u mnie jakiegos krwiaczka 17 mm na 13 mm i za krotka szyjke macicy ( 32 mm ):-( Poczytalam jednak w necie i wcale za krotka sie nie wydaje... mam wiec nadzieje, ze bedzie dobrze.Oprocz tego zdaniem lekarza ciaza w ubieglym tygodniu odpowiadala wielkoscia 13 tygodniom i 1 dzien. Z miesiaczki jednak i moich obliczen wynika ze to byl 12 tydzien i 1 dzien... Malenstwo mialo 69 mm i gdy czytam informacje w necie i ksiazkach to wydaje sie byc dobrej wielkosci ale zdaniem mojego gina jest o ,,tydzien wieksze'' Sama nie wiem co o tym myslec.Moze ktoras z Was spodziewajaca sie dzidziusia tak jak ja , czyli okolo 6.12 miala robione USG w poobnym czasie i jest mi w stanie cos powiedziec?? Na USG bylo widac wyraznie raczki nozki i calego dzidziusia... jest superasny!! :-):-)
No dobrze... a czy jest chetna do streszczenia mi co dzialo sie w ciagu tych dwoch tygodni??
Na pewno to zrobię,No Kochana to pochwal się po wizycie:-) POZDRAWIAM:-)