reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Pranie zrobiłam, zakupy zrobiłam (ledwo dolazłam, a starałam się nie brać ciężkich rzeczy), ryba się odmraża :/ jeszcze trzeba ją usmazyć ehh, no i sprzatanie w rozsypce zapału nie mam by się za to zabrać :no: Oj .......żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ....:wściekła/y:

Kupiłam sobie 2 marsy w sklepie ( a nie zajadam się teraz w ciąży słodkim ) opędzlowałam zanim doszłam do domu :-p

C.D.N ... narzekań :p :cool: czuję się jak jakas kura domowa na tym zwolnieniu, chce już do roboty !!:confused2:

reklama
No Nessi moja droga i tak już będziesz się czuła, nie oszukujmy się, przyjmij to jako nowy etap życia skup się na sobie i dziecku.
To tyle tylko mogę ci doradzić :-D

Anoola
Dasz radę. Ja to już 3 razy przepobiłam, za każdym następnym jest łatwiej ;-);-):-D

nessi a mnie sie podoba to bycie na zwolnieniu ... gotowanie ... a najbardziej mi sie podoba to ze nie musze sie zrywac w nocy z lozka ... :)
popatrz z optymizmem na to -> mozesz sie obijac jak tylko masz na to ochote :D

DIEWCZYNY BĘDZIE SYN!!!

Potwierdzone - widziałam siusiaka (Ba nawet zdjęcie jest:-D)
Pan doktor nie miał żadnych wątpliwości;-)

Co do obiadu - dziś mam placuszki kabsczkowo - mielone z dodatkami xD

Witam was Kochane
Siedzę sobie w pracy i tak szczerze powiem że już chyba też fajnie byłoby mieć zwolnienie - ale póki co się dobrze czuję to chodzę :tak:
Dzisiaj w nocy wybieramy się nad morze i długa droga przed nami, ale już się nie mogę doczekać na ten tygodniowy - mam nadzieję udany wypoczynek...
hihi a co do sprzątania to mi się udało wywinąć ze względu na to że w pracy jestem do 18 i mój mężulek lata ze ściereczką i odkurzaczem :-D

reklama
Hej Dziewczynki!
Nareszcie mogę stawiać normalne kroki, co prawda powoli bez gwałtownych ruchów, ale zawsze to już coś. Maleństwo dzisiaj bryka od rana, wie jak mamie zrobić przyjemność:)
kasiekkrk ja bym poszła do innego gina skonsultować; lepsze to niż ciągłe wątpliwości i zamartwianie się.
Natalka_M, Akasiam miłego wypoczynku!
luźna gratuluję synka!
karolak może faktycznie lepiej pokaż się interniście
mea pomysł na biznes fajny, ale wiem, że np. w moim środowisku niewiele mam zdecydowałoby się na kupno drogich ubranek dla dzieci. Także przemyśl sobie jeszcze na spokojnie.
Wiecie Dziewczynki ja też wolałabym, żebyśmy nie pisały tutaj o poronieniach, tym bardziej w tak zaawansowanej ciąży. Wiem, że żadna nie miała na celu nas zdołować, ale ja po przeczytaniu takiej wiadomośc siedzę z ręką na brzuchu i z niepokojem czekam aż moje Maleństwo się odezwie. No i różne głupie myśli przychodzą do głowy.

Do góry