reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam:-)
u mnie dziś pogoda ładna ale mam takiego lenia, że nic mi się nie chce. Od rana wciągnęłam zapiekanki-taka mam ochotę na ser, że szok:tak:, i karton nektaru bananowego. Czekam na powrót z pracy mojego Artura i urządziłam sobie mały seans filmowy. Jednak i mi zaczęła spadać hemoglobinka-obecnie 12,5 a było 14,5. Macie bóle u dołu kręgosłupa? Bo mnie troszke to męczy. Dziś maleństwo fika aż miło:happy2::happy2::happy2:

Hej dziewczyny,
Witam w ten pochmurny poranek. Oj noc byla straszna. Caly czas mnie dusilo w klatcce piersiowej tak jakby slon nadepnal zastanawiam sie czy nie isc z tym do internisty.

Wczoraj bylam u diabetologa i tak jak myslalam normy cukru dla kobiet ciezarnych sa troszke inne.Otoz na czczo powinno byc do 90, natomiast 1hpo posilku 140. No i mam zalecona diete najgorsze ze ciagle chodze glodna i za bardzo chleba jesc nie moge bo mi skubaniec strasznie podwyzsza. Czuje ze niedlugo schudne na tej diettce
Hymmm Tak sie wczoraj zastanawiałam jakie sa normy !!
Ja wczoraj mialam godzine po posiłku ...to znaczy po kolacji 152 !
Duzo ,ale to dlatego ze wrabalam ryz z jablkami porcje 2 a co !!!
Ciekawa jestem jak bedzie dzisiaj :sorry2:.
Mi skacze cukier po jasnym pieczywie ,wiec ograniczylam sie tylko i wylacznie do ciemnego od dzisiaj ot co !!!

Czesc laski ja jak zwykle dzisiaj o 8 rano pobudka na jedzenie... Ogolnie nienajlepiej u mnie wczoraj pomimo tego fenoterolu brzuch wieczorem co chwile twardnial... :( dzwonilam do gina kazal mi zwiekszyc dawke, zamiast co 8h mam brac co 6h i jak by cos sie dzialo to mam jechac do niego do matki polki na dyzur, problem w tym ze ja u siebie w zapyzialym belchatowie jestem,a wlodzi bede dopiero w poniedzialek. Martwie sie troche...
23Marta
oj to ja nie wiem, to od czego z tym łożyskiem zależy?
bo moje blizniaki sa jednokosmowkowe czyli maja jedsno lozysko, a najlepiej jest jak kazde dziecko ma swoje lozysko, bo jak jest jedno to ono sie robi szybciej niewydolne i nie jest w stanie tak dlugo zaopatrywac dwojki sporych juz dzieciaczkow w brzuszku
Hej dziewczyny,
Witam w ten pochmurny poranek. Oj noc byla straszna. Caly czas mnie dusilo w klatcce piersiowej tak jakby slon nadepnal zastanawiam sie czy nie isc z tym do internisty.

Wczoraj bylam u diabetologa i tak jak myslalam normy cukru dla kobiet ciezarnych sa troszke inne.Otoz na czczo powinno byc do 90, natomiast 1hpo posilku 140. No i mam zalecona diete najgorsze ze ciagle chodze glodna i za bardzo chleba jesc nie moge bo mi skubaniec strasznie podwyzsza. Czuje ze niedlugo schudne na tej diettce
idz do intrnisty moze niech Cie lepiej obejrzy.. u mnie w laboratorium normalnie dla kazdego jest norma do 90 od 60, ale to tez zalezy od laboratorium i powinno sie patrzec wg norm tam gdzie sie wykonuje badanie, a one sie moga troszke roznic

Witam:-)
u mnie dziś pogoda ładna ale mam takiego lenia, że nic mi się nie chce. Od rana wciągnęłam zapiekanki-taka mam ochotę na ser, że szok:tak:, i karton nektaru bananowego. Czekam na powrót z pracy mojego Artura i urządziłam sobie mały seans filmowy. Jednak i mi zaczęła spadać hemoglobinka-obecnie 12,5 a było 14,5. Macie bóle u dołu kręgosłupa? Bo mnie troszke to męczy. Dziś maleństwo fika aż miło:happy2::happy2::happy2:

Mnie pobolewa kregosłup a dokladnie na samym dole w prawym pudupku:-D:tak:

reklama
Do góry