reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dzien dobry!
piekne slonce mam zaswiecilo i mysle coby tu zrobic z tym ladnym dniem. spacer wymyslilam, zakupy dopiero sie opamietalam ze nigdzie sobie nie pojde! jeszcze przynajmniej tydzien ciaglego lezenia. no ale jakos dam rade.

Rozalia moja obudzila sie rano i zarzadzila, ze to juz koniec z kaszka na zawsze!, bo ona teraz chce pierogi na sniadanie i szklanke mleka! kochane to moje dziecko spi cale 12 godzin. w ogole nie mialam z nia problemow nocnych, poza oczywistymi wyjatkami jak choroba, czy jakies koszmary senne i tak teraz zaczynam sie modlic zeby drugie dziecko tez takie spokojne i pokojowo do swiata nastawione bylo.
a wczoraj mialam stan przedzawalowy jak mi Rozalka w ogrodku z karuzeli zleciala! sama ja krecilam, nie za mocno, nie wiem czy raczke puscila, czy co sie stalo, ale po prostu wyrzucilo ja z tej karuzeli. jak na taki upadek obrazenia male, tylko broda odarta i warga napuchnieta. bylam po prostu przerazona. naszczescie tylko tak sie skonczylo.

moja mamusia rosolek gotuje dzisiaj, tak coby Finom wszystkie nasze dobrodziejstwa przedstawic.byly pierogi, schabowe, bigos, ogorki malosolne, smalec z miesem i w ogole cuda miesne i wedliny ktore wyprawia moja mama.

dobra, chyba sie nagadalam.
milego dnia!

reklama
celowo napisalam to tu /o biznesie/... zeby poznac wasza opinie ... ja jestem sama zwolennikiem markowych ciuchow i dla siebeie i dla dziecka ale wiem tez ze wiekszosc takowych mam z drugiej reki z uwagi na ceny ;/
a takie osoby jak wy bylyby potencjalnym rynkiem zbytu ..

Hej Laski.
Natalka wypoczywajcie;*
Ja miałam niezłą akcję wczoraj w nocy. Kąpałam się z Moim pod prysznicem a on jak to on - na pieszczoty go wzięło. Potem się wycieram a tam krew na ręczniku. Mimo wszystko zachowałam zimną krew i sprawdziłam czy mnie nie przeciął gdzieś i faktycznie przeciął pazurkiem. Na szczęście jak się dowycierałam to już krwi żadnej nie było. Mała jak to Mała w nocy hasała pięknie, rano też:) Uspokoiła mnie od razu:)

No nic, na miasto jedziemy. Miłego dnia:)

omg a u mnie końca nie widać.. ;|
kuchnia juz prawie wymalowana.. jeszcze dzisiaj trylko raz .. czekac aż wyschnie i można mebelki wkładać.. ;D
kuchnia na zielone kiwi wymalowana ;p
a pozniej sypialnia o zgrozo.. panele gipsowanie malowanie.. i wszystko po kolei.. póxniej zakup komody i można składowac ciuszki ;D
jak zaczelam wczoraj czyscic meble kuchenne to myslalam ze konca nie bedzie.. ;|
ale wygladają jak nowiusieńkie ;D

Hej dziewczyny,
Witam w ten pochmurny poranek. Oj noc byla straszna. Caly czas mnie dusilo w klatcce piersiowej tak jakby slon nadepnal zastanawiam sie czy nie isc z tym do internisty.

Wczoraj bylam u diabetologa i tak jak myslalam normy cukru dla kobiet ciezarnych sa troszke inne.Otoz na czczo powinno byc do 90, natomiast 1hpo posilku 140. No i mam zalecona diete najgorsze ze ciagle chodze glodna i za bardzo chleba jesc nie moge bo mi skubaniec strasznie podwyzsza. Czuje ze niedlugo schudne na tej diettce

omg a u mnie końca nie widać.. ;|
kuchnia juz prawie wymalowana.. jeszcze dzisiaj trylko raz .. czekac aż wyschnie i można mebelki wkładać.. ;D
kuchnia na zielone kiwi wymalowana ;p
a pozniej sypialnia o zgrozo.. panele gipsowanie malowanie.. i wszystko po kolei.. póxniej zakup komody i można składowac ciuszki ;D
jak zaczelam wczoraj czyscic meble kuchenne to myslalam ze konca nie bedzie.. ;|
ale wygladają jak nowiusieńkie ;D

Oj to ty jeszcze kupę roboty masz :tak:
Ale nie masz wyjścia przy maluszku potem nic nie zrobisz, bo się nie da.
My już po ale też jeszcze myślę nad kilkoma pierdółkami :-D

reklama
Hej dziewczyny,
Witam w ten pochmurny poranek. Oj noc byla straszna. Caly czas mnie dusilo w klatcce piersiowej tak jakby slon nadepnal zastanawiam sie czy nie isc z tym do internisty.

Wczoraj bylam u diabetologa i tak jak myslalam normy cukru dla kobiet ciezarnych sa troszke inne.Otoz na czczo powinno byc do 90, natomiast 1hpo posilku 140. No i mam zalecona diete najgorsze ze ciagle chodze glodna i za bardzo chleba jesc nie moge bo mi skubaniec strasznie podwyzsza. Czuje ze niedlugo schudne na tej diettce

to ciekawe bo ja mialam ostatnio na czczo cukier 92 chyba i mi lekarz powiedzial ze wzorcowo !!

Do góry