reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Laski kiedy ten poniedziałek nadejdzie!!!
kruca fux.. ;D

Mea ile trzeba czekać do Grudnia na usg 3D? Bo się chyba też wybiore.. zalezy czy sie czegos dowiem w pon..

reklama
Z tego co ja wiem to on kiedyś ma mieć urlop! Bo zapisywała babki dopiero na początek września! Ale najlepiej jakbyś zadzwoniła się zapytać!
Jak ja dzwoniłam w 18 tyg to zapytała się w którym jestem i zapisała mnie na 22 tydz! Ale dodała że najlepiej robić to usg miedzy 22 a 28 tyg!

A ja się witam i spadam bo muszę się szykować do wyjazdu:-)
Mąż ma urlop od dziś i jedziemy do rodziny:tak::tak::tak::tak:
ale się cieszę:-D
wreszcie będę Go miała na trochę dla siebie:-)

Buziaki dla Wszystkich!!!
Tęsknijcie za mną mocno:-D:-D:-D

Tylko go nie zamecz !!!!!!
No wiesz ty co ....jeszcze siedzisz online a ja juz za Toba tesknie :-D:-D:-D:-D
A tak na powaznie ,baw sie dobrze !!!
Ja w niedziele tez zmykam :) ....w sobote bedzie moje kochanie i tez bedzie tylko dla mnie ahahaha ...no dobra obiecal tez zamki z piasku Patrykowi na plazy wiec bede musiala sie troche podzielic nim :dry: ahhahah ;)

Musiałam Was szybciutko doczytać:-)
jakie te Wasze dzieci są pomysłowe:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co do męża to będę korzystać póki mogę :-D:-D:-D
biedulek:-D

uciekam się kąpać, śnaidanko i w drogę:tak::tak::tak:

Ja tez nie moge czytac takich rzeczy bo potem ciagle o tym mysle, a i tak bez tego ciagle mysle o tym ze moim dzidziom moze sie cos stac, bo gdzies wyczyalam ze w takiej ciazy jak moja najwieksze ryzyko 20-24 tydzien, za chwile ktoras pisze ze ktos poronil w 26 :( ja juz sobie myslalam ze jak minie ten 24 to sie martwic nie bede a teraz znowu sie bede martwic jeszcze dluzej... moze lepiej nie piszmy o takich rzeczach bo przeciesz mamy tutaj si cieszyc swoimi brzuszkami a nie negatywnie nastrajac, wiadomo nieszczescia sie zdarzaja, ale miejmy nadzieje ze nas beda sie trzymaly z daleka
martuś nie przybieraj sobie do dłowy cos czego ciebie nie dotyczy i ja jestem za tym zeby nie pisać o takich zeczach na tym forum to strasznie dołuje

udanego wypoczynku i wracaj do nas szybko cała i zdrowa:-)

A mnie czeka dzisiaj w ciul roboty, łeeeee, aż się nie chce :) zakupy na weekend, sprzatanie (masa prania ,ło jesa potem prasować to trzeba), obiad dla wygłodniałego i nienażartego chłopa (rozstaje się z paleniem (jupiii!) ale niestety wcina teraz za troje :/), muszę upiec boczek hmm....... a potem to padnę na wyro i się zdrzemnę :D przed dalszą częścią :D

reklama
Do góry