łoj maarta ja nie pomidorową tylko ogórkową gotuję
hehe zdaża się
ja to mam juz 3 na plusie, zastraszające tempo, ale to dlatego ze nie moge sie ruszać, a co można innego w domu robić jak każa odpoczywać?? Odpowiedz- jeść, jeść, jeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łoj maarta ja nie pomidorową tylko ogórkową gotuję
A ja się dziś dowiedziałam, że mój gin bierze jutro wolne, i że mam przyjśc dopiero w poniedziałek o 12.30:-( A już się nastawiłam na jutro
Co do serduszka to wyczytałam, że posłuchac można od 6 tc
Witaj Georgina
jestesmy na podobnym etapie ciazy
buziaki
A ja mam wieczorami straszny apetyt jadła bym i jadła wczoraj M zrobił mi 2 cheesburgery i wszystko zjadłam w 5min
A dziś właśnie gotuję gar zupy pomidorowej, bo MUSZĘ dziś ją zjeść
Oj mamusie czy ktoras z Was myslala o malym pamietniku dla bobasa?
Musze sie pozbierac i zaczaczac go pisac;myslalam aby pozniej podarowac go juz doroslemu dzieciaczkowi..hmmm mysle tez,ze byloby kazdej z nas milo gdybysmy dostaly takie zeszyciki w ktorych mamy pisza co i jak odczuwaly:-):-):-)
Zaczne od "MOJ MALENKI SKARBENKU....."
Oj pan tata sie smieje i prosi pozdrowic wszystkie panie,a wiec pozdrawiam;-)
Milego wieczoru !
Witam wszystkie mamy :-). Nieśmiało i ze strachem wstępuję do klubu grudniowych mam. Byłam w ciąży w zeszłym roku (termin na listopad 2008)ale niestety - nie było mi dane doczekać nawet do 3 miesiąca. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie dobrze. Dziś wróciłam ze szpitala (leżałam z podejrzeniem hipoglikemii). Lekarz bo badaniu krwi stwierdził, że jestem w ciązy i wypisał mnie do domu. Tak więc witajcie. Mój termin wypada na sam koniec roku.