Reve
--> 24.12.2009r <--
Mała Jędza i jak kolka, przeszła? Ja dziś połowę drogi do pracy przeszłam pieszo- chyba bym umarła wsiadając do jakiegokolwiek środka komunikacji :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata tu nie o nerwy się rozchodzi, a o cierpliwość i grubość portfela- masz absolutną rację. Trzymam kciukaski, by to był Twój przedostatni raz!stoneczko ja się nie przejmuję- no cóż, z grupy która zdawała o 14 zdała tylko jedna laska- za piątym razem......
Więc oblewanie to raczej standard!!!!
Powodzenia Dejna23. Stres w ciąży może być pozytywny, mnie poprzednio stresów nie brakowało a Stasiek nie jest nerwowy.
Z testu chińskiego wyszedł mi chłopiec, na co wszyscy liczymy, i potwierdził się poprzedni chłopak :-)
Chciałam zapytać wieloródek . . . w pierwszej ciąży miałam bóle w podbrzuszu z powodu rozciągającej się macicy, teraz nie czuję nic, czy to dlatego, że już rodziłam?
Czy wy też tak macie?
Trochę martwi mnie brak typowych oznak. Jestem niespokojna. Nawet mnie nie mdli a poprzednio cierpiałam całymi dniami. Nie proszę się o mdłości ale czemu jedynym objawem jest brak @ i słabe napięcie w piersiach.
Poza tym Mama Stacha my jestesmy chyba najpóźniejszymi grudniówkami jak do tej pory, więc pożyjemy zobaczymy ;-)
Mała Jędza i jak kolka, przeszła? Ja dziś połowę drogi do pracy przeszłam pieszo- chyba bym umarła wsiadając do jakiegokolwiek środka komunikacji :-(
Przeszła ale dopiero po jakiś 3h spędzonych w biurze.
Poza tym naszła mnie właśnie dzika ochota na kiełbasę swojską z kiszonym ogórkiem z beczki i pajdą świeżego chleba tylko gdzie ja dostanę pod wieczór takie świeże delikatesy...? ;-)
Witam też kolejną przyszłą Mamcie :-)