K
Kinga85
Gość
Witam grudnióweczki2009!!! życzę wam spokojnych 9miesiecy ciąży i szczęśliwego rozwiązania:-)
mama grudniowa2006
mama grudniowa2006
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj mamusie czy ktoras z Was myslala o malym pamietniku dla bobasa?
hejWidzę, super:-) Objawy jakieś masz?
hej
od samego poczatku bola mnie piersi i pobolewa brzuch.
czasem mam delikatne mdlosci rano ale w ciau dnia juz nie. ja juz jestem po 2 usg i odpoczywam na l4 w domku. mi termin wychodzil na 25 grudnia ( z @) a lekarz po usg okreslil na 21 .12 .
caly czas biore tez duphaston - mam nadzieje ze bedzie dobrze
pozdrawiam ))):-)
czesc dziewczynu,mnie caly czas bola piersi i bolal mnie brzuch wczesniej ale juz przeszlo))mdlosci mam co rano ale nie wymiotuje(jeszcze)i mam nadzieje ze na tym sie skonczy....fajnie ze jestescie juz po usg ja jeszcze nie mialam.mieszkam w uk i tu robia dopiero w 12 tyg.(((a prywatnie to nie zabardzo wiem jak to tutaj jest jak cos wiecie to napiszcie,prosze...pozdrawiam
Witam grudnióweczki2009!!! życzę wam spokojnych 9miesiecy ciąży i szczęśliwego rozwiązania:-)
mama grudniowa2006
A mozesz polecic jakis fajny portal gdzie przyjemnie i prosto pisze sie bloga?Bardzo dobry pomysł ja dla Antosia blog prowadzę, wszystko w nim zapisuję, synek będzie miał "wieczną" pamiątkę, wszytsko jest poukładane, dzięki temu wiem ile ważył, czy mierzył w danym miesiącu zycia i co potrafił.
;-)
czesc dziewczynu,mnie caly czas bola piersi i bolal mnie brzuch wczesniej ale juz przeszlo))mdlosci mam co rano ale nie wymiotuje(jeszcze)i mam nadzieje ze na tym sie skonczy....fajnie ze jestescie juz po usg ja jeszcze nie mialam.mieszkam w uk i tu robia dopiero w 12 tyg.(((a prywatnie to nie zabardzo wiem jak to tutaj jest jak cos wiecie to napiszcie,prosze...pozdrawiam