Ja też już bym chciała wiedzieć czy będzie synuś czy córcia:-) mam nadzieje że dowiem się za tydzień, bo 12 mam usg połówkowe. O ile oczywiście niunia się nie odwróci;-) ostatnio tak się wierciła,że nawet ni dała się zmierzyć więc pani doktor stwierdziła że ma charakterek ;-)
reklama
no to wspolczuje u mnie takich problemow nie ma ale tylko dlatego ze 5 rok i mam juz samo seminarium magisterskie... podejrzewam z gdybym musiala sie uzerac z doktorkami z pierwszego czy drugiego roku to tez bym wolala dziekanke...
a jak bym uslyszala ze "ciaza to nie choroba" to chyba bym im wlosy powyrywala z glow
nie wiem jak Wy ale ja strasznie nerwowa jestem w ciazy
Witam się i ja:-)
hormony buzują!!
nie wiem jak mój mąż mnie znosi ale ja jestem przeokropnie wredna
ale tylko jak się źle czuję i nie mogę się położyć
Ja swoje dziecko będę mogła bez obaw zostawić z teściową bo to super babeczka-szwagierkom też pilnowała dzieci i wyrosły na pracowite i mądre. Samym szwagierkom i mężowi też nie można nic zarzucić:-)
kopniaczki-tak człowiek czekał na nie a teraz czasami mam ich dość-jestem bombardowana przez dziecko w każdym możliwym miejscu do tego mój biedny żołądek też:-( małego Smolarka noszę w brzuchu bo córcia chyba by tak brutalnie mamusi nie skopała
czytam dalej:-)
Laseczki gratuluje córeczek!!!
Po słodkim moja dzidzai się także uaktywnia podobnie jak się najem albo opije-jak już któraś pisała-walczy o miejsce:-)
Ja może poznam płeć 22.08 na 3d póki co czekam jeszcze tydzień na prawkojuż nie mogę się doczekać jednego i drugiego
byłam dzisiaj na zakupach i zakupiłam zarąbistą tuniczkę-gdzyby nie ciąża to mogłaby robić za sukienkę mini;-) i spodenki krótkie pod brzuch a do tego dostałam dyszkę zniżki. Spodenki to tylko na ciążę bo raczej nie wskoczę po ciąży z xs na lale z tuniczki jestem bardzo zadowolona;-)
Mea-masz genialny opis na gg:-):-):-)
Po słodkim moja dzidzai się także uaktywnia podobnie jak się najem albo opije-jak już któraś pisała-walczy o miejsce:-)
Ja może poznam płeć 22.08 na 3d póki co czekam jeszcze tydzień na prawkojuż nie mogę się doczekać jednego i drugiego
byłam dzisiaj na zakupach i zakupiłam zarąbistą tuniczkę-gdzyby nie ciąża to mogłaby robić za sukienkę mini;-) i spodenki krótkie pod brzuch a do tego dostałam dyszkę zniżki. Spodenki to tylko na ciążę bo raczej nie wskoczę po ciąży z xs na lale z tuniczki jestem bardzo zadowolona;-)
Mea-masz genialny opis na gg:-):-):-)
jutka:)
Fanka BB :)
Przybylam:-)
Dzisiaj postawilam na zdrowa zywnosc - cole i pizze
Ale bylo przepyszne
Dziewczyny gratuluje coreczek
Czy Wam tez sie tak nic nie chce jak mnie? No masakra jakas! Niby znajomi mi mowia odpoczywaj i leniu**** ile sie da, bo potem nie bedzie kiedy, ale ja jakos tak nie moge bezczynnie, normalnie mnie juz trafia
Ale bylo przepyszne
Czy Wam tez sie tak nic nie chce jak mnie? No masakra jakas! Niby znajomi mi mowia odpoczywaj i leniu**** ile sie da, bo potem nie bedzie kiedy, ale ja jakos tak nie moge bezczynnie, normalnie mnie juz trafia
Przybylam:-)
Ale bylo przepyszne
Mnie osobiście ta bezczynność dobija bo wcześniej wszędzie mnie było pełno a teraz trzeba jednak trochę zwolnić:-(
Ja też mam pizzę-italianę mniam!!!
kopciuszek2107
Fanka BB :)
MAZIA gratuluje córeczki;-)fajnie ze wszystko jest ok:-)
Ja mam obawy co do jutrzejszej wizyty,mam przeczucia ze z moja szyjka bedzie cos nie tak,mam wrazenie ze zaraz brzuch mi wypadnie dolem i do tego zaczely mnie bolec plecy tylko nie wiem czy dlatego ze troche posprzatalam czy z innego powodu:-(brzuch mnie nie boli,nie jest napiety ani twardy ale jakos tak dziwnie go nisko czuje:-(
Ja mam obawy co do jutrzejszej wizyty,mam przeczucia ze z moja szyjka bedzie cos nie tak,mam wrazenie ze zaraz brzuch mi wypadnie dolem i do tego zaczely mnie bolec plecy tylko nie wiem czy dlatego ze troche posprzatalam czy z innego powodu:-(brzuch mnie nie boli,nie jest napiety ani twardy ale jakos tak dziwnie go nisko czuje:-(
madziarena
Mamusia Amelki
Witam Wróciłam z usg Wszystko w porządku - dzidzia waży 465 g. cudnie, ale niestety tak skrzętnie ukrywała to co ma pomiędzy nóżkami, że lekarz nie mógł dojrzec czy dziewczynka czy chłopczyk ;( ... może 2 września się dowiemy, najwazniejsze, że wszystko ok! Od początku ciąży przytyłam 5 kg. - dużo ;( ... no i biorę tylko folic, nic więcej mi lekarz nie zalecił. Aha badania robiłam też tylko raz - na początku i z tego co wiem drugi raz będe robiła gdzieś pod koniec ciaży. Pozdrawiam mamuśki
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Witam Wróciłam z usg Wszystko w porządku - dzidzia waży 465 g. cudnie, ale niestety tak skrzętnie ukrywała to co ma pomiędzy nóżkami, że lekarz nie mógł dojrzec czy dziewczynka czy chłopczyk ;( ... może 2 września się dowiemy, najwazniejsze, że wszystko ok! Od początku ciąży przytyłam 5 kg. - dużo ;( ... no i biorę tylko folic, nic więcej mi lekarz nie zalecił. Aha badania robiłam też tylko raz - na początku i z tego co wiem drugi raz będe robiła gdzieś pod koniec ciaży. Pozdrawiam mamuśki
malo jakos tych badan ... ale lekarze wiedza lepiej
a o ruchach cos mowil ?? czy za szybko czy jak ...
reklama
G
Georgina
Gość
Ja też dziś postawiłam na Colę i pizzę:-)Przybylam:-)
Ale bylo przepyszne