cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
witam sie po dlugiej nieobecnosci :-) nie mialam neta, cos mi zaszwankowal. Wczoraj przylecielismy do meza. Wieeeeelka dla mnie ulga bo mial dzis wolne i NAPRAWDE zajal sie malym caly czas, on go karmil, bawil, nosil i nawet raz z nim cwiczyl. Jestem w ciezkim szokmu ale maly sie nie bal ojca. Owszem nie poznal jak zobaczyl, traktowal go na dystans ale po wczorajszych podchodach i dzisiejszych wyglupach z tatusiem szaleje do niego z olbrzymia sympatia. Wrecz woli jego niz mnie, potrafi plakac do niego zeby go wzial na rece kiedy ja go trzymam. Nasze korelacje tez nie najgorzej, puki co sie nie klucimy, choc zdarzaja sie krzywe spojrzenia. Jest w normie... wogule nie czuje ze jestem z dala od domu :-)
AAaaa co do mleka (podczytalam tylko ta strone bo niestety mam niewiele czasu, mam tyyyyle skladania) to ja tam daje smykowi. Tez czytalam ze nie mozna itd ze od 3 roku zycia ale kolezanka powiedziala mi ze za granica wszyscy lekarze pozwalaja dawac od roku. Moj je i jogurty i inne przetwory typu sery, czasem tez zrobie mu budyn na normalnym mleku badz grysik. Ostatnio je mleko mod tylko raz lub2 razy dziennie. Na sniadanie i przed snem. Reszta posilkow to zwykle stale posilki typu jakas jajecznica, zupa, 2gie danie, owoc, jogurt, kanapeczka, biszkopt itp.
Pozdrawiam
AAaaa co do mleka (podczytalam tylko ta strone bo niestety mam niewiele czasu, mam tyyyyle skladania) to ja tam daje smykowi. Tez czytalam ze nie mozna itd ze od 3 roku zycia ale kolezanka powiedziala mi ze za granica wszyscy lekarze pozwalaja dawac od roku. Moj je i jogurty i inne przetwory typu sery, czasem tez zrobie mu budyn na normalnym mleku badz grysik. Ostatnio je mleko mod tylko raz lub2 razy dziennie. Na sniadanie i przed snem. Reszta posilkow to zwykle stale posilki typu jakas jajecznica, zupa, 2gie danie, owoc, jogurt, kanapeczka, biszkopt itp.
Pozdrawiam