reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
hello u nas nocka jakoś przeszła, nienajgorzej, chociaż wiem że mój Michaś z postępem ruchowym jest sporo za innymi dzieciaczkami ale od wczoraj zaczął nadrabiać przechodzi z pozycji siedzącej do czworaczej i parę razy sam siadł a przy nogach zaczyna na kolanka się dzwigać i wstawać choć równowaga jeszcze mocno zachwiana :-)

julka może Ci przesłać trochę mleka prosto od krowy? Bo nam już uszami wychodzi, od teściów cały czas mamy dostawy, no i serek biały własnej roboty:)
No niestety kiedyś czasy były inne. Moja mama od 1go miesiąca życia wychowana na mleku krowim. Ale teraz i krowy i dzieci inne;)
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk poproszę:):):):):):):)
ozłociłabym Cię KObieto!:):):)

hello u nas nocka jakoś przeszła, nienajgorzej, chociaż wiem że mój Michaś z postępem ruchowym jest sporo za innymi dzieciaczkami ale od wczoraj zaczął nadrabiać przechodzi z pozycji siedzącej do czworaczej i parę razy sam siadł a przy nogach zaczyna na kolanka się dzwigać i wstawać choć równowaga jeszcze mocno zachwiana :-)

Brawo dla rówieśnika mojego Malucha!!!! Super Michałku! \:tak::tak::tak::tak:
Kurcze każdy nowy 'kroczek' w życiu naszych Pociech a radocha jak nie wiem co?! Tez tak macie?
Mój wczoraj przeszedł sobie jak nigdy samodzielnie z kuchni do pokoju -jakieś 3 metry......tak spokojnie...oczywiście bez butów...bo te z kolei mam wrażenie kupiliśmy z betonowymi podeszwami....
A teraz fajne czasy - dużo można utrwalić na fot albo kamerze-fajna pamiątka.Ja mam podobno nagraną kasetę (szpulową-pamiętacie jeszcze te sprzęty-heheh) jak zaczynałam mówić...np.dala daj- kiedy mój brat Darek zabrał mi bułkę...:) no ale jak to teraz odtworzyć:confused::confused::confused:
MIłej niedzieli Dziewczynki -ze sto lat nie pisywałam na głównym a tu tak fajnie!:) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzieki:) Tak wyspana:) Ja chodze teraz spac z kurami:p
Wczoraj o 22 juz spalam...w sobote!
KOrzystaj masz rację! ja się przyznam,że położyliśmy się o...yyyyyyyy 3 nad ranem no ale my takie nocne stworzenia z moim P. jesteśmy.......

Fajnie,że dobrze się czujesz:):):) Ech z rozrzewnieniem patrze na Twój suwaczek .....:):):):)
Wczoraj 'zaszantażowałam' mojego,że jak będzie palił przy mnie to i ja wracam do palenia.....wiecie co mi odpowidział?
Ty nie możesz przecież za niedługo znowu będziesz w ciąży-musisz dbać o siębie!!!!!!:):):):) Do tej pory słyszałam raczej jeszcze trochę kochanie....wybijmy się trochę finansowo....:/

reklama
a ja umyłam podłogi i wstawiłam pranie :zawstydzona/y: no nie moglam się powstrzymać jak za oknem taka ładna pogoda i te ubrania mogą sobie schnąć na świeżym powietrzu :-D i podłogi raz dwa wyschły bo otworzyłam okna :tak:

no i kupiliśmy Wojtkowi na roczek jednak taką zjeżdżalnię do kąpieli, bo w kąpaniu ewidentnie mu się nudzi, to może ona go zajmie ;-)

1307600974

Ostatnia edycja:
Do góry