no my tak chodzimy prawie codziennie spaćDzieki Tak wyspana Ja chodze teraz spac z kurami
Wczoraj o 22 juz spalam...w sobote!
wczoraj tylko się zagalopowałam i położyłam się o 22;30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no my tak chodzimy prawie codziennie spaćDzieki Tak wyspana Ja chodze teraz spac z kurami
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk poproszęjulka może Ci przesłać trochę mleka prosto od krowy? Bo nam już uszami wychodzi, od teściów cały czas mamy dostawy, no i serek biały własnej roboty
No niestety kiedyś czasy były inne. Moja mama od 1go miesiąca życia wychowana na mleku krowim. Ale teraz i krowy i dzieci inne
hello u nas nocka jakoś przeszła, nienajgorzej, chociaż wiem że mój Michaś z postępem ruchowym jest sporo za innymi dzieciaczkami ale od wczoraj zaczął nadrabiać przechodzi z pozycji siedzącej do czworaczej i parę razy sam siadł a przy nogach zaczyna na kolanka się dzwigać i wstawać choć równowaga jeszcze mocno zachwiana :-)
KOrzystaj masz rację! ja się przyznam,że położyliśmy się o...yyyyyyyy 3 nad ranem no ale my takie nocne stworzenia z moim P. jesteśmy.......Dzieki Tak wyspana Ja chodze teraz spac z kurami