reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Kari, już mi kostki bieleją od trzymania kciuków. Pisz szybko co u was bo mi odpadną :-)

A mój Franuś wczoraj cały dzień CHODZIŁ :-) Dziś oczywiście też trenuje. Słodziutko to wygląda, idzie tak wolniutko uważnie, dokładnie stawia każdy kroczek, a jak się cieszy gdy mu brawo biję :-)
Gratulacje dla Franka!!!!
no i my juz PO. WIec taak. Opuznienie owszem mamy ale jest bardzo prawdopodobne ze sie ono wyrowna i ze jest spowodowane opuznieniem w rozwoju ruchu. Nie bede sie zaglebiac w szczegoly. Najgorzej wyszlo z tym gaworzeniem i mozliwe ze za niedlugo trzeba bedzie sie udac do logopedy.. Jednak i tak jestem zadowolona! Buziaki i dzieki za kciuku ;-)
I widzisz, nie ma co się martwić na zapas;-)

reklama
Kari, dobre wiadomości, nadgoni, trzeba się cieszyć.

A ja dziś w nienajlepszym humorze. Mieliśmy jechać do znajomych do Łodzi, a tu Staś wstał z zatkanym nosem :-( Zatrzymałam go w domu i kuruję. Franiowi podałam zapisany w środę antybiotyk bo obawiam się, że go Staś swoją infekcją dobije. A tak długo mój przedszkolak się opierał, wkoło tylu chorych, że i on w końcu złapał.

Kari, dobre wiadomości, nadgoni, trzeba się cieszyć.

A ja dziś w nienajlepszym humorze. Mieliśmy jechać do znajomych do Łodzi, a tu Staś wstał z zatkanym nosem :-( Zatrzymałam go w domu i kuruję. Franiowi podałam zapisany w środę antybiotyk bo obawiam się, że go Staś swoją infekcją dobije. A tak długo mój przedszkolak się opierał, wkoło tylu chorych, że i on w końcu złapał.

Zdrówko Wam przesyłamy!!!!!

A dziekujemy :-) leeci ten czas jak szalony. Ja sie mecze z brzucem bo @ jakos nie chce przyjsc, a tu w dodatku maluc dokazuje. Dzis bylam u dentysty:szok: okazalo sie ze mam bardzo odwapnione zeby po ciazy. Musze kupic specjalna paste i miekka szczoteczke do zebow, do tego dowapnianie u dentysty.. bo inaczej sie posypie :no:

Kari a czym się objawia odwapnienie zębów? Kurcze ja się ciągle wybieram i jakoś nie mogę sie wybrać :( Chyba ze strachu:( A najgorsze jest to ze mi się kruszą zęby :(

nie wiem czym sie objawia przed ubytkami. Ja leczylam jednego zeba kanalowo i przy tym dentystka (niedomyslna ze nie powinna) zrobila mi czyszczenie kamienia I tym samym pokruszyla mi zeby w niektorych miejscach robiac mini ubytki ktore szybko trzeba zalepic. Zwyczajnie sie mi zeby pokruszyly przy dziaslach glownie. Wiec teraz mam zamieszanie... Poszlam do innej dentystki no i ta wszystko wytlumaczyla. Przepisala specjalna paste, szczoteczke z miekkim wlosiem i nie pozostaje mi nic innego jak pozalepiac szybciutko te male ukruszenia i dowapniac jeszcze u niej.

reklama
A ja mam problemy ze zdrowiem!! :-( Schudłam niesamowicie. Mam chora tarczyce i nie moge przytyc. A stres, wysilek fizyczny ponad sily (rehabilitacja i ogolnie wiecie jak z dziecmi jest i utrzymywaniem domu) nerwica przez ktora nie spie w nocy powoduja ze pomimo ze jem normalnie - chudne w oczach :-( Dzis zrobilam krew, jutro odbieram wyniki. Spodziewam sie nie lada anemii bo jestem bardzo slaba i ciagle mi sie w glowie kreci. Jeszcze nigdy tak malo nie wazylam :-( a maz... maakra. Zamiast mnie wesprzec to jeszcze przez telefon ie drze ze jestem chuda i ze jak nie przytyję to jak przyjadę to mnie "nie tknie" :no: NIE MAM JUZ SIL I NERWOW......!

Do góry