reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hihi ja też bym chciała zaostać znowu mamą w 2012 roku:-pale chyba na początku roku albo na początku 2013 bo uwazam że zimą się dobrze rodzi bo póki na dworze zimno to dzieciątko malutkie a jak dzidziuś podrośnie do spacerków to już się cieplej robi:-Da poza tym może choć część ciuszków po Julce się wykorzysta:tak:

reklama
Mamo stacha a masz jakiś sposób na wybranie płci dziecka:-pczy tak po prostu byś teraz chciała dziewczynkę;-)

ja bede kombinowac wlasnie synka.. jest fajny watek na bb planowanie plci dziecka i tam aseczki maja spsooby potrafia dokladnie wytlumaczyc kiedy co iajk dlatego juz teraz monitoruje swoj cykl by wiedziec kiedy maz ma gola strzelac:p

A ja mam w planach zaczac sie starac jak Franek pojdzie do przedszkola, czyli najwczesniej za 2 lata:) ciazy nie znosilam jakos super zle, ale jednak bylam mega senna na poczatku, a pozniej w 6 miesiacu dostalam krwawienia. Co prawda przyczyna byly polipy, ktore mialam na szyjce macicy, ale poniewaz krwawienia niosa ryzyko jakis zakazen to dostalam zakaz przemeczania sie.....no i te 18 dodatkowych kg troche mi utrudnialo zycie...wiec lepiej zaczekam, az przedszkole mnie troszke odciazy:)

reklama
Ja zawsze chciałam miec dwójkę dzieci.
marzeniem było urodzic najpierw chłopca później dziewczynkę.
ja zawsze chciałam miec straszego brata :-)
Jak zaszłam w ciążę,przestałam myślec takimi kategoriami i najważniejsze było urodzic zdrowe maleństwo :-)
Niestety początki po porodzie nie wyglądały tak jak powinny(chodzi o mojego męża i brak pomocy z jego strony) więc niestety na drugie dziecko raczej się nie zdecyduje :-( przykre...ale może kidyś zmienię zdanie,chociaż bardzo w to wątpię.

Do góry