frankowa_mama
Fanka BB :)
Na szczescie falszywy alarm
chyba nie bo ja nadal moge tam wlazic....wiec moze dziewczyny wracajcie na glowny i bedzie po problemie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczescie falszywy alarm
chyba nie bo ja nadal moge tam wlazic....wiec moze dziewczyny wracajcie na glowny i bedzie po problemie
dokladnie tak jak pisze fikusek... z tego co nam wiadomo podobno juz w lipcu mialas dostep do zamknietego ale dla pewnosci sprawdz i napisz nam.. bo ja np sprawdzalam jak sie wylogowalam i nie mozna nic zobaczyc co pisze sie na zamknietym
serio? A skad ja to mialam wiedziec:>? Skad sie to wie? Jak jestem wylogowana to nie mam tam dostepu, ale myslalam, ze to wlasnie tak moze dzialac- wystarczy, ze sie zalozy konto na bb i juz mozna sobie tam zagladac...a wtedy to bezsens by byl Sprawdzal to ktos w taki sposob? Zakladajac nowe konto?
nie mozna zakladac 2 kont bo jest to już łamanie regulaminu. ale ja np jak skasowalam wczesniejsze konto i zalozylam nowe to musialam czekac jakos 6 dni bo byl week a admini tez maja pelne rece roboty i jak probowalam wejsc to niestety ale nie moglam.... wiesz jak zlokalizowac nasz zamkniety czy podeslac ci link?
dzien dobry z pochmurnego krakowa
mam pytanko - probujecie juz uczyc bable samodzielnego jedzenia?
ja sie przymierzam tylko nie wiem czy ogarne to jedzenie dookola...
zastanawiam sie tez czy zaczac oswajac mala juz z nocnikiem,
i mam pytanko tez do bardziej doswiadczonych mam - jaki nocniczek jest najpraktyczniejszy?
jest ich mnostwo, od najprostszych do z oparciem na plecki, z wyjmowanym pojemniczkiem, ze zdejmowana klapa ktora mozna zalozyc pozniej na zwykly sedes,
sa tez nocniczki ktore pozniej mozna poskladac i sluza jako podest zeby malec dosiegnal umywalki lub zwyklego kibelka
co sadzicie? za duzo jest opcji, nie wiem.... :-)
jesli chodzi o forum zamkniete, to jak bylam aktywna to mialam od poczatku tam dostep, ale jak moja aktywnosc znacznie spadla to mnie wykoszono
ale i tak mi nie potrzebne, najbardziej lubie otwarte forum grudnioweczek 2009,
jesli chodzi o jezdzik chicco, z pewnoscia macie super zabawe, my wczoraj dostalysmy pchacza i jest boski,
kilka godzin sie przebawilysmy
jeden minusik - mala probuje sie po nim wspinac do wstawania, ale on jej nie utrzyma,
zastanawiam sie co jej dac, zeby cwiczyla wstawanie... probuje po naszej lawie, ale po gladkiej sciance i przewaznie konczy sie to uderzeniem noskiem...
chyba najlepiej sie cwiczy w lozeczku no bo co innego wymyslic
Daffi ja tez startuje koncem 2011, ale jak Emilka jest bardzo grzeczna, tuli sie i chichra to juz bym chciala nastepne takie slodkie
tylko zeby jakos wymazac samopoczucie w ciazy/porod/pierwsze pol roku
pozdrowienia i milego piiiijaaateczku
dzien dobry z pochmurnego krakowa
mam pytanko - probujecie juz uczyc bable samodzielnego jedzenia?
ja sie przymierzam tylko nie wiem czy ogarne to jedzenie dookola...
zastanawiam sie tez czy zaczac oswajac mala juz z nocnikiem,
i mam pytanko tez do bardziej doswiadczonych mam - jaki nocniczek jest najpraktyczniejszy?
jest ich mnostwo, od najprostszych do z oparciem na plecki, z wyjmowanym pojemniczkiem, ze zdejmowana klapa ktora mozna zalozyc pozniej na zwykly sedes,
sa tez nocniczki ktore pozniej mozna poskladac i sluza jako podest zeby malec dosiegnal umywalki lub zwyklego kibelka
co sadzicie? za duzo jest opcji, nie wiem.... :-)
jesli chodzi o forum zamkniete, to jak bylam aktywna to mialam od poczatku tam dostep, ale jak moja aktywnosc znacznie spadla to mnie wykoszono
ale i tak mi nie potrzebne, najbardziej lubie otwarte forum grudnioweczek 2009,
jesli chodzi o jezdzik chicco, z pewnoscia macie super zabawe, my wczoraj dostalysmy pchacza i jest boski,
kilka godzin sie przebawilysmy
jeden minusik - mala probuje sie po nim wspinac do wstawania, ale on jej nie utrzyma,
zastanawiam sie co jej dac, zeby cwiczyla wstawanie... probuje po naszej lawie, ale po gladkiej sciance i przewaznie konczy sie to uderzeniem noskiem...
chyba najlepiej sie cwiczy w lozeczku no bo co innego wymyslic
Daffi ja tez startuje koncem 2011, ale jak Emilka jest bardzo grzeczna, tuli sie i chichra to juz bym chciala nastepne takie slodkie
tylko zeby jakos wymazac samopoczucie w ciazy/porod/pierwsze pol roku
pozdrowienia i milego piiiijaaateczku