reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam moje dziecię śpi a ja mam chwilę oddechu, jak wam minął weekend? u nas choć troszkę przekropnie było wyszliśmy na wybory i na małe zakupy.
a my chrzciliśmy Filipka :) ( wkońcu! zawsze wypadało coś, co przesuwało datę, ale dzięki Bogu tym razem sie udało:p), impreza sie udała, w kościele mały był całkiem spokojny, prucz tego, że zaraz po nałożeniu zaczął wkładać do buzi szatkę, próbował wziąc rękę księdza do paszczy, i nie chciał znaku krzyża na główce :-D:-D:-Dale było oki:) a na wyborach też byłam :D

Widzę, że należę do niewielkiego (jak nie jedynego) grona niegłosujących wczoraj:-p
Ale jeśli mi pozwolą, to zagłosuję w 2 turze:tak:

Ania to drugie ciśnienie wysokie :szok: idź do lekarza:tak:
No i większość bąbli ma ostatnio złe dni, a mój jakoś spokojny i wesoły;-)
tfu żeby nie zapeszyć.

Alek teraz dla odmiany zalicza kimę:-D To dziecko mi śpi ciągle! Wczoraj go mierzyłam i ma już 80 cm :szok::szok:
mój o dziwo tez ostatnimi czasy spokojniutki:) dale trwa u nas akcja; odzywaczajanie Filipka od mamy na każde zawołanie, i nawet widać już efekty :)

Dziewczyny ja wyskocze z dziwacznym pytaniem: jakich rzeczy uczycie juz swoje dzieci? albo czego powinno sie juz uczyc. wiem ze niektore ucza dzieci pic z kubeczkow i my tez chcemy zaczac jutro. Oprocz tego malej czytam, spiewam, mowie powoli "mama","tata","julia" zeby uczyla sie slow(pewnie za wczesnie na to...nie wiem) no i pokazujemy jej czesc i papa.

reklama
Do góry