reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
wrocilam:) starsza o rok i bogatsza o kolejne problemy., \\

mam do was pytanie.. ile u was kosztuje mleko nan 2?? chodzi mi o cene opakowan po 350 i 600g,, bo u mnie tanie nie jest i szukam mozliwie tanio,,,:)

Ha ha Mexi..my właściwie z listopada....ale w życiu nas stąd nie wykurzycie:-D:-D:-D
Termin był na grudzień więc jest grudniowy maluszek:tak::-D
Data urodzin się nie liczy:-D

Hehe ja nikogo nie wyganiam ;-). Ja iałam termin na styczeń, a wyszedł grudzień :-). ale od początku miałam przeczucie, że będzie grudzień.

Hehe ja nikogo nie wyganiam ;-). Ja iałam termin na styczeń, a wyszedł grudzień :-). ale od początku miałam przeczucie, że będzie grudzień.

He he a ja choć miałam termin na 8 gr to wiedziałam i modliłam się zeby urodził się prędzej...bo przy Hani już nie dawałam rady z brzuchem:)

Mataka mam nadzieję że wszystko się udało i nie dzwoniłaś za często sprawdzać jak mała:)

co do przelrecania sie dzieci... moja mala z brzuszka na plecy czasem sie przekreci ale nie szaleje jeszcze tak jak wasze.... a z plecow na brzuch moze ze 2 razy jej sie udalo.. czasem zaczynam sie martwic ze troszke za malo sie obraca.. ale moze takie jej tepo rozwoju,,, bezzebni nadal jestesmy/..

aga 6671:) dziekuje/... imprezka byla fajna a nawet baaardzo fajna... do mamy zadzwonilam 2 razy... pozniej moj J dzwonil... bo ja troszke sie zakrecilam... taka ze mnie alkoholiczka ze po 2 drinkach bylam gotowa:) tak to jest jak sie nie trenuje..........":)

co do przelrecania sie dzieci... moja mala z brzuszka na plecy czasem sie przekreci ale nie szaleje jeszcze tak jak wasze.... a z plecow na brzuch moze ze 2 razy jej sie udalo.. czasem zaczynam sie martwic ze troszke za malo sie obraca.. ale moze takie jej tepo rozwoju,,, bezzebni nadal jestesmy/..

aga 6671:) dziekuje/... imprezka byla fajna a nawet baaardzo fajna... do mamy zadzwonilam 2 razy... pozniej moj J dzwonil... bo ja troszke sie zakrecilam... taka ze mnie alkoholiczka ze po 2 drinkach bylam gotowa:) tak to jest jak sie nie trenuje..........":)
moj zaczal sie obracac jak mial ok 4 mies,teraz w lozeczku staje juz:D ale kazdy maluszek ma wlasne tempo,na kazdego przyjdzie ze wszystkim czas:)

To super :)
A piciem sie nie przejmuj..ja wypiję pół lampki wina i przez godzine mam super humor :)

reklama
ja jeszcze nic nie piłam z % od stycznia zeszłego roku.. az sie boję jak wypije jaką bede miała słabą głowe;-)
ja ostatni raz wypiłam chyba ze 2 piwa w kwietniu jak żem jeszcze o ciąży nei wiedziała.. dokladnie w poniedzialek wielkanocny to bylo..

teraz to by mnie i jedno piwo obuliło :-D

Do góry