Purchawka
Mama Lolka :-)
Julka no to super, ze z bioderkami wszystko oki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca
Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem ( coś dzisiaj o tym pisałyście..)
ja poproszę mam słabość do piłkarzy ;-)
...a ja myślę,że sie śni jednak....mój Synus często przez sen się uśmiecha albo nawet śmieje na głos
ja równiez lubię ten zespół
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy
Mój nawet płacze a za chwilę umie się śmiać...a ja myślę,że sie śni jednak....mój Synus często przez sen się uśmiecha albo nawet śmieje na głos
ja równiez lubię ten zespół
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy
Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca
Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem ( coś dzisiaj o tym pisałyście..)
a już myślałam, że jesteś fanka zespołu o nazwie coma
Ech a my dziś na szczepienie..ale przynajmniej bęę wiedziała ile mały mierzy i waży