reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca:szok:

Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem :):):):) ( coś dzisiaj o tym pisałyście..;))
ja poproszę:) mam słabość do piłkarzy ;-)

Nie jestem Magdalena P
I ja mam słabość do piłkarzy :sorry: ale dziwny mój gust :-D swego czasu podziwiałam kapitana reprezentacji Anglii :cool2:

...a ja myślę,że sie śni jednak....mój Synus często przez sen się uśmiecha albo nawet śmieje na głos :tak::tak::tak:

Dzieciom juz się coś w brzuchach śni podobno:-p
I jestem pewna, że alek śni na 100% On potrafi płakać przez sen, usmiechać się, machać nogami i rękami, rzucać się nawet:-D

ja równiez lubię ten zespół :tak:
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy ;)

Ja zawsze chodzę na koncerty COMY w Toruniu :tak::tak::tak: nawet w ciąży byłam raz:-) Mój T ma bzika na ich punkcie:-D zawsze mi śpiewa 'A dziewczyny piękne i młode oraz zawsze można je zaprosić na sooooook' :-D:-D:-D:-D:-D sokiem niech się wypcha:-D

Witamy się ;-)
Pogoda jako taka...kasę dostałam, to na zakupy pójdę, bo Alusiowi się pokończyły zapasy, muszę coś na Dzień Dziecka mu wyczarować itd.
No i coś dla siostrzeńca T trzeba znaleźć - Boże laski co się noworodkowi kupuje, bo zapomniałam:szok::-D nie no wiem, ale ubranka odpadają, bo ma ich już teraz za dużo...

ja równiez lubię ten zespół :tak:
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy ;)

Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca:szok:

Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem :):):):) ( coś dzisiaj o tym pisałyście..;))

To nie sa sny:no:im sie po prostu w mozgach uklada caly dzien ktory minał:tak:wszystkie wydarzenia:tak:co sie do nich mowi.

luuzna ja moze szalu nie mam ale bardzo lubie kawalki COMY zwlaszcza z pierwszej plyty !!

hehe a moje dziecko jeszcze spi !! ostatnio budzila sie regularnie o 7-7.30 a dzis obudzila sie na kupe o 5 i jak zasnela t spi do teraz :)

Witam sie.....
moja pociecha slodko spi i dala mamie napisac ten wniosek do sądu..zaraz sie musze szykowac i leciec tam znow......
a takie ciemne cmury nad nami ze pewnie deszcz nas zastanie jak znam zycie!

He he ja też mam słabość do piłkarzy..A żadnego meczu nie odpuści:-D
Jak czekaliśmy na Hanię..to gdyby był chłopak to wszyscy śmiali się że będzie Ebi..od Euzebiusza Smolarka bo wtedy super grał:-D Dobrze że była dziewczynka!
A teraz jak wymyślałam imię..to jeżeli chodzi o piłkarza to strasznie podoba mi się Tomasz Kłos:-D

Ech a my dziś na szczepienie..ale przynajmniej bęę wiedziała ile mały mierzy i waży:tak:

witam sie i ja
pogoda u nas jak zwykle do kitu, meza brak:-(
mam juz powoli dosc tego wszystkiego
za 2 tyg wracam do pracy:dry:a strasznie mi sie nie chce:no:
zna sie ktos na lakierowaniu aut?

reklama
Do góry