reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witam:)
My dzis po wizycie u fizjoterapeuty- cudowny, cierpliwy i bardzo mądry człowiek. Ogólnie wszystko jest w porzadku a Lidka rozwija się niesamowicie. Dostalismy kilka ćwiczenio- zabaw i mamy za 2 tygodnie zgłosić się na konsultację:)
Dla wszystkich jubilatów- 100 lat od e-cioci
Heh, u nas dziś też kupa cos nie teges była- spróbowałam wczoraj maślanki i jednak moja córa jest na nie. Na szczęście serkoi homogenizowane mogę jesć więc nie jest źle.
Marta, Kopciuszku- hihi, wiecie co, ja 25 kg ważyłam w 4 klasie podstawówki. Ale ze mnie to zawsze taka drobina była, dopiero po okresie dojrzewania zaczełam normalnie wyglądac. Wasze dzieciaczki naprawdę nie wyglądaja na taką wagę.
Marta- już dajesz w tym gryzaku Piotrusiowi jabłko? I jak sobie radzi? Ostatnio widziałam te cudo u siebie w hurtowni i tak się zastanawiam. Ja wciąż mam stresa zeby dać małej coś oprócz mojego mleka. W tym tygodniu kończy 5 miesięcy więc pewnie jakąś marchewę dostanie;)
Ciesze sie ze ćwiczenia tak miło sie odbywają:-)
Co do gryzaka to wiadome, ze Piotr go jeszcze nie trzyma sam;-) bierzew raczkę ale mu wypada... a że jabłuszko tak smakuje to kombinuje jak by to possać;-)

reklama
coma witaj :-D a skąd twój nick? bo ciekawie brzmi :-D

Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał :-D
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku :-D:-D
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopał :szok: nie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego :szok: i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas :-D
Za bramkę służyła ciężarna ciotka :-D
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian :-D), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam :szok: a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłki :-D Dopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...
to u nas furrore robi basen z piłkami :-D jak Wojtka do niego wsadzam to tak macha rękami i nogami że te piłki to latają we wszystkie strony, a on jest tym zafascynowany :-D

agula jakie ona ma długie włoski :szok:

Gdy ja miałam 22 lata... byłam jeszcze głupiutka, naiwna i nie znałam życia, to był czas studiowania, imprez, chodzenia do kina 2 razy w tygodniu, spotkań z pzyjaciółmi itp, czas beztroskiego życia jak ja to mówię. Dojrzałam po 25, a teraz czuję się młodo, ale jednocześnie dojrzale. No i głupoty mi już nie w głowie;)
hihi ja w wieku 22 lat miałam już prawie roczne dziecko :-D
i też podobnie jak dafii do 20-stki zdążyłam poznać na tyle życie, że nie w głowie były mi imprezy itp, tylko marzyłam o domu, mężu, dziecku i spokoju, cieple rodzinnym ;-)

agula zdecydowanie lepiej wyglądasz w ciemnych włosach :tak:

eliza moja koleżanka kupiła ten gryzak do podawania owoców i podobno rewelacja :tak:

Również się witam!
A dla tych co nie doczytali na innych wątkach:
- od dziś tydzień niemowlaka w LIDLU- są m.in. body niemowlęce za 12,99 - 2 szt.
- promocja pieluch Huggies w Kauflandzie- za 34,99 zł mega pack 84 szt.
- promocje przysmaków niemowlęcych w Biedronce- m.in. kaszki, słoiczki Bobovity a także pieluchy Dada, body itd.
ja dziś Lidla zaliczyłam :-D

Ciekawa jestem ilu piłkarzy nam wyrośnie??;-)

A wiecie przeżyłam dzis chwile grozy i to całkiem nieadwno bo godzinke temu:-( moje dziecko jedząc cyca zakrztusiło się:-( patrze a on na mnie patrzy buzię ma otwartą i robi eeeeeeee, oczy wielkie...położyłam go na kolanach, głowa niże i zaczęłam oklepywać plecki no i pomogło.... ale stresa miałam....:-(
Więc Luuuzna jesteśmy już dwie mamuśki co dzieci ratowały.

A wiecie przeżyłam dzis chwile grozy i to całkiem nieadwno bo godzinke temu:-( moje dziecko jedząc cyca zakrztusiło się:-( patrze a on na mnie patrzy buzię ma otwartą i robi eeeeeeee, oczy wielkie...położyłam go na kolanach, głowa niże i zaczęłam oklepywać plecki no i pomogło.... ale stresa miałam....:-(
Więc Luuuzna jesteśmy już dwie mamuśki co dzieci ratowały.
:szok: ja nawet nie chce sobie przypominać takich chwil, a mieliśmy przy Dominice takie 3... coś strasznego. Tak więc nie zazdroszcze tej chwili :-(

reklama
coma witaj :-D a skąd twój nick? bo ciekawie brzmi :-D

Witaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
_DSC_0415.jpg!_DSC_0412.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry