Ciesze sie ze ćwiczenia tak miło sie odbywają:-)Witam
My dzis po wizycie u fizjoterapeuty- cudowny, cierpliwy i bardzo mądry człowiek. Ogólnie wszystko jest w porzadku a Lidka rozwija się niesamowicie. Dostalismy kilka ćwiczenio- zabaw i mamy za 2 tygodnie zgłosić się na konsultację
Dla wszystkich jubilatów- 100 lat od e-cioci
Heh, u nas dziś też kupa cos nie teges była- spróbowałam wczoraj maślanki i jednak moja córa jest na nie. Na szczęście serkoi homogenizowane mogę jesć więc nie jest źle.
Marta, Kopciuszku- hihi, wiecie co, ja 25 kg ważyłam w 4 klasie podstawówki. Ale ze mnie to zawsze taka drobina była, dopiero po okresie dojrzewania zaczełam normalnie wyglądac. Wasze dzieciaczki naprawdę nie wyglądaja na taką wagę.
Marta- już dajesz w tym gryzaku Piotrusiowi jabłko? I jak sobie radzi? Ostatnio widziałam te cudo u siebie w hurtowni i tak się zastanawiam. Ja wciąż mam stresa zeby dać małej coś oprócz mojego mleka. W tym tygodniu kończy 5 miesięcy więc pewnie jakąś marchewę dostanie
Co do gryzaka to wiadome, ze Piotr go jeszcze nie trzyma sam;-) bierzew raczkę ale mu wypada... a że jabłuszko tak smakuje to kombinuje jak by to possać;-)