reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam:)
My dzis po wizycie u fizjoterapeuty- cudowny, cierpliwy i bardzo mądry człowiek. Ogólnie wszystko jest w porzadku a Lidka rozwija się niesamowicie. Dostalismy kilka ćwiczenio- zabaw i mamy za 2 tygodnie zgłosić się na konsultację:)
Dla wszystkich jubilatów- 100 lat od e-cioci
Heh, u nas dziś też kupa cos nie teges była- spróbowałam wczoraj maślanki i jednak moja córa jest na nie. Na szczęście serkoi homogenizowane mogę jesć więc nie jest źle.
Marta, Kopciuszku- hihi, wiecie co, ja 25 kg ważyłam w 4 klasie podstawówki. Ale ze mnie to zawsze taka drobina była, dopiero po okresie dojrzewania zaczełam normalnie wyglądac. Wasze dzieciaczki naprawdę nie wyglądaja na taką wagę.
Marta- już dajesz w tym gryzaku Piotrusiowi jabłko? I jak sobie radzi? Ostatnio widziałam te cudo u siebie w hurtowni i tak się zastanawiam. Ja wciąż mam stresa zeby dać małej coś oprócz mojego mleka. W tym tygodniu kończy 5 miesięcy więc pewnie jakąś marchewę dostanie;)
Ciesze sie ze ćwiczenia tak miło sie odbywają:-)
Co do gryzaka to wiadome, ze Piotr go jeszcze nie trzyma sam;-) bierzew raczkę ale mu wypada... a że jabłuszko tak smakuje to kombinuje jak by to possać;-)

reklama
coma witaj :-D a skąd twój nick? bo ciekawie brzmi :-D

Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał :-D
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku :-D:-D
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopał :szok: nie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego :szok: i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas :-D
Za bramkę służyła ciężarna ciotka :-D
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian :-D), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam :szok: a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłki :-D Dopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...
to u nas furrore robi basen z piłkami :-D jak Wojtka do niego wsadzam to tak macha rękami i nogami że te piłki to latają we wszystkie strony, a on jest tym zafascynowany :-D

agula jakie ona ma długie włoski :szok:

Gdy ja miałam 22 lata... byłam jeszcze głupiutka, naiwna i nie znałam życia, to był czas studiowania, imprez, chodzenia do kina 2 razy w tygodniu, spotkań z pzyjaciółmi itp, czas beztroskiego życia jak ja to mówię. Dojrzałam po 25, a teraz czuję się młodo, ale jednocześnie dojrzale. No i głupoty mi już nie w głowie;)
hihi ja w wieku 22 lat miałam już prawie roczne dziecko :-D
i też podobnie jak dafii do 20-stki zdążyłam poznać na tyle życie, że nie w głowie były mi imprezy itp, tylko marzyłam o domu, mężu, dziecku i spokoju, cieple rodzinnym ;-)

agula zdecydowanie lepiej wyglądasz w ciemnych włosach :tak:

eliza moja koleżanka kupiła ten gryzak do podawania owoców i podobno rewelacja :tak:

Również się witam!
A dla tych co nie doczytali na innych wątkach:
- od dziś tydzień niemowlaka w LIDLU- są m.in. body niemowlęce za 12,99 - 2 szt.
- promocja pieluch Huggies w Kauflandzie- za 34,99 zł mega pack 84 szt.
- promocje przysmaków niemowlęcych w Biedronce- m.in. kaszki, słoiczki Bobovity a także pieluchy Dada, body itd.
ja dziś Lidla zaliczyłam :-D

Ciekawa jestem ilu piłkarzy nam wyrośnie??;-)

A wiecie przeżyłam dzis chwile grozy i to całkiem nieadwno bo godzinke temu:-( moje dziecko jedząc cyca zakrztusiło się:-( patrze a on na mnie patrzy buzię ma otwartą i robi eeeeeeee, oczy wielkie...położyłam go na kolanach, głowa niże i zaczęłam oklepywać plecki no i pomogło.... ale stresa miałam....:-(
Więc Luuuzna jesteśmy już dwie mamuśki co dzieci ratowały.

A wiecie przeżyłam dzis chwile grozy i to całkiem nieadwno bo godzinke temu:-( moje dziecko jedząc cyca zakrztusiło się:-( patrze a on na mnie patrzy buzię ma otwartą i robi eeeeeeee, oczy wielkie...położyłam go na kolanach, głowa niże i zaczęłam oklepywać plecki no i pomogło.... ale stresa miałam....:-(
Więc Luuuzna jesteśmy już dwie mamuśki co dzieci ratowały.
:szok: ja nawet nie chce sobie przypominać takich chwil, a mieliśmy przy Dominice takie 3... coś strasznego. Tak więc nie zazdroszcze tej chwili :-(

reklama
coma witaj :-D a skąd twój nick? bo ciekawie brzmi :-D

Witaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
_DSC_0415.jpg!_DSC_0412.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry