sylwik1987
Filipek
a już myślałam, że jesteś fanka zespołu o nazwie comaWitaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
Zobacz załącznik 249174Zobacz załącznik 249175
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a już myślałam, że jesteś fanka zespołu o nazwie comaWitaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
Nie widać zdjęć:-(Witaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
ja nawet nie chce sobie przypominać takich chwil, a mieliśmy przy Dominice takie 3... coś strasznego. Tak więc nie zazdroszcze tej chwili :-(
a zdjęć nie mogę otworzyć..
już widać śliczny piesekA to nie wiem dlaczego :-(
Może coś źle zrobiłam, pierwszy raz wstawiam zdjęcie na forum. Tzn. chciałam wstawić :-(
Straszne! Ale poradziłaś sobie na medal! Brawo! Oby to był ostatni raz.Ciekawa jestem ilu piłkarzy nam wyrośnie??;-)
A wiecie przeżyłam dzis chwile grozy i to całkiem nieadwno bo godzinke temu:-( moje dziecko jedząc cyca zakrztusiło się:-( patrze a on na mnie patrzy buzię ma otwartą i robi eeeeeeee, oczy wielkie...położyłam go na kolanach, głowa niże i zaczęłam oklepywać plecki no i pomogło.... ale stresa miałam....:-(
Więc Luuuzna jesteśmy już dwie mamuśki co dzieci ratowały.
Piękniutka Moi teściowie też mają labiego biszkopta My planujemy zakupić dwa jak tylko wybudujemy dom Cudowne psy :-)Witaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
Zobacz załącznik 249184Zobacz załącznik 249183
tak zachwalacie ten gryzaczek więc chyba i ja zakupię :-)a no właśnie musiała przegapić jak o tym pisałyście...już kupiłam
ja równiez lubię ten zespółtak zachwalacie ten gryzaczek więc chyba i ja zakupię :-)
mała będzie miała zajecie :-)
dzisiaj wcinała brokułkę.ochydne to takie a jej tak smakowało :-) cieszyła się od ucha do ucha :-)
coma sunia słodka :-)
Swoją drogą coma fajnie gra :-)
Moja mała zasnęła po 19.po 20 minutach obudziła się z takim wrzaskiem że uspokajałam ją ze 20 minut.Nie wiem co ją tak wystraszyło :-( nie cierpię jak ma koszmary :-(
ok mężuś zaraz z pracy wróci więc ja też już śmigam do łóżeczka.
zobaczymy ile dzisiaj pobudek zaliczę
do juterka dziewuszki
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo