reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ciekawa jestem ilu piłkarzy nam wyrośnie??;-)

A wiecie przeżyłam dzis chwile grozy i to całkiem nieadwno bo godzinke temu:-( moje dziecko jedząc cyca zakrztusiło się:-( patrze a on na mnie patrzy buzię ma otwartą i robi eeeeeeee, oczy wielkie...położyłam go na kolanach, głowa niże i zaczęłam oklepywać plecki no i pomogło.... ale stresa miałam....:-(
Więc Luuuzna jesteśmy już dwie mamuśki co dzieci ratowały.
Straszne! Ale poradziłaś sobie na medal! Brawo! Oby to był ostatni raz.

Witaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
Zobacz załącznik 249184Zobacz załącznik 249183
Piękniutka :) Moi teściowie też mają labiego biszkopta :) My planujemy zakupić dwa jak tylko wybudujemy dom :) Cudowne psy :-)

a no właśnie :tak: musiała przegapić jak o tym pisałyście...już kupiłam :tak:
tak zachwalacie ten gryzaczek więc chyba i ja zakupię :-)
mała będzie miała zajecie :-)
dzisiaj wcinała brokułkę.ochydne to takie a jej tak smakowało :-) cieszyła się od ucha do ucha :-)
coma sunia słodka :-)
Swoją drogą coma fajnie gra :-)
Moja mała zasnęła po 19.po 20 minutach obudziła się z takim wrzaskiem że uspokajałam ją ze 20 minut.Nie wiem co ją tak wystraszyło :-( nie cierpię jak ma koszmary :-(
ok mężuś zaraz z pracy wróci więc ja też już śmigam do łóżeczka.
zobaczymy ile dzisiaj pobudek zaliczę
do juterka dziewuszki

tak zachwalacie ten gryzaczek więc chyba i ja zakupię :-)
mała będzie miała zajecie :-)
dzisiaj wcinała brokułkę.ochydne to takie a jej tak smakowało :-) cieszyła się od ucha do ucha :-)
coma sunia słodka :-)
Swoją drogą coma fajnie gra :-)
Moja mała zasnęła po 19.po 20 minutach obudziła się z takim wrzaskiem że uspokajałam ją ze 20 minut.Nie wiem co ją tak wystraszyło :-( nie cierpię jak ma koszmary :-(
ok mężuś zaraz z pracy wróci więc ja też już śmigam do łóżeczka.
zobaczymy ile dzisiaj pobudek zaliczę
do juterka dziewuszki
ja równiez lubię ten zespół :tak:
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy ;)

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca:szok:

Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem :):):):) ( coś dzisiaj o tym pisałyście..;))
ja poproszę:) mam słabość do piłkarzy ;-)

Do góry