G
Georgina
Gość
Ja wypisywałam ankiety w szpitalu po porodzie i od tego czasu paczki dostajęa skąd można takie paczki dostać? :-) też chcemy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wypisywałam ankiety w szpitalu po porodzie i od tego czasu paczki dostajęa skąd można takie paczki dostać? :-) też chcemy!
Dostałam dziś kolejną paczkę dla Malutkiej. Dostaję na przemian, raz z Hippa, raz z Nestle, no świetna sprawa, zaoszczędzę na zakupach;D Uwielbiam te paczkiDeserki, zupki, soczki, mleczka, gazetki, kaszki
Fajnie, że za darmo
![]()
wlasnie ja tez wypelnialam ankiety i wczoraj doszly do mnie ulotki z hipa i probka mleka bio po 6. miesiacu, a dzis gazetkaJa wypisywałam ankiety w szpitalu po porodzie i od tego czasu paczki dostajęAle może w necie popatrz, może będzie jakiś portal dla mamusiek i może też coś wysyłają
![]()
Ja dostałam dwie jedną z Hippa i jedną z NestleKasiuch ja jak pierwszy raz dostałam paczkę to też taka skromniasta bardzo, ulotki, próbka kremikuAle teraz to już są bogate te paczki, aż w szoku jestem
Doczekasz się
Mi w szybkim tempie te paczki przychodzą, myślałam, że raz na miech będę dostawać a już dostałam 3 paczki w ciągu 1.5 miesiąca.
wlasnie ja tez wypelnialam ankiety i wczoraj doszly do mnie ulotki z hipa i probka mleka bio po 6. miesiacu, a dzis gazetka
ale zadnych kaszek i sloiczkow nie dostalam jeszcze
i Chcialam zyczyc Wam zdrowych i wesołych świat, smacznego jajeczka i bogatego zajączka!;-)
i ide malowac jajka![]()
Czesc kochane.
Wpadlam Wam zyczyc wszystkim wesolych Swiat.
Podczytalam was tyci i niektore naprawde maja ''przechlapane'' w nocy jak sie nawstaja do dzieciaczkow...
Moje dziecko od ok poltora miesiaca zasypia ok 20.30-21 i spi do 6-7 rano:-)
A dzis to w ogole dlugo spala bo wczoraj zasnela krotko po 20 i spala do 7.30:-)
Milego wieczorku
No i u dentysty byłam, okazało sie ze po wyrwaniu zrobił mi się suchy zębodół:-( w kazdym razie musi oczyszczać mi ta ranę, jutro też mam przyjść... ale już jest trochę lepiej...więc święta przeżyję![]()
Aga, zastanów się nad wielkością pampersów. Ja też do wczoraj używałam 2. Wydawało mi się, że jeszcze jakiś czas będzie to dobry rozmiar choć zdarzało się, że płynna kupka wyleciała tyłem. Nawet myślałam, że za duże bo z tyłu miejsce jest żeby mogło wylecieć. Jak otworzyłam paczkę 3 i porównałam z 2 to się za głowę złapałam jakie wielkie, no ale założyliśmy i powiem ci, że wcale nie są za duże, nic mu nie przecieka. A mój Franek wcale duży nie jest ma może 6,5kg. Więc może przetestuj 3, powodzenia.
Co do paczuszek to ja dostałam kilka dni temu z Hippa, też wypełniałam ankiety w szpitalu, ale to jednorazowe zdarzenie.
Jestem już u teściów, Franek płacze po każdym zastrzyku. Babcia się chowa bo nie chce żeby ją zapamiętał, że to ta zła od kłucia. Kaszelek jakby robił się mokrawy, ale z odrywaniem jeszcze kiepsko, on za malutki jest żeby umiał odkasłać :-(
Ania, jak spotkanie z B?