A ja tym razem nie wypełniałam tych ankiet w szpitalu bo mi się nie chciało a w dodatku przy Hani te paczki były bardziej niz skromne a nic tylko mi wydzwaniali z jakimiś ofertami
Mamo Stacha..to mozliwe bo Tomek ma już 7,5 kg!
Ale nie miał nic odciśnięte ani nic więc myślałam że są dobre..w sumie akurat mi się skończyła paczka 2 więc nastepne na noc kupię 3!
Dzięki
A u nas ciąg dalszy super zasypiania
Cały dzień zasypiał bez płaczu w łóżeczku i wieczorem po kąpaniu też
Ale dziś się wkur..na siostrę
Jest chrzestną Tomka, a ja dziś sobie oparzyłam rękę a bardzo chciałam go wykąpać bo wczoraj tylko go obmywałam. A siostra akurat była u taty na dole( zresztą ona tam dziennie siedzi..nawet jak taty nie ma) więc dałam jej sygnała i jak do mnie przyszła to pytam się o której wraca do domu bo może by mi wykąpała małego bo mnie strasznie ręka piecze!
A ona że chetnie by go wykąpała ale musi jecheć do domu sprzatać!
I poszła!
Ja wzięłam się za to kąpanie, jak mi woda leciała na tą rękę to myślałam że wypuszcz małego..zdążyłam jeszcze posprzątać w sypialni po kąpaniu i chyba dopiero po następnych 15 min słyszałam że ona w końcu odjezdza!!! A jak się brata zapytałam to powiedział że w kości z tatą grała
Ona jest nienormalna! Pracuje od 7 do 14..od razu przyjeżdza do nas ( 5 km) nawet jak taty nie ma..czasem nawet się nie przyjdzie przywitać..jedzie po córkę do przedszkola..je obiad( na razie mieszkają u teściowej) i znów wraca do nas i siedzi tak do 19-20
Na prawdę już nie moge na nią patrzeć czasami
A zeby pita coś zrobiła na dole tacie...siedzi tam całe dnie, jej dziecko tam syf robi..to nawet nie posprząta
Musiałam się wypisać
Dzięki;-)