reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ciesz sie bo jest z czego;-):tak:

Fajnie ze jest juz lepiej;-)

jejciu przy tej wadze wchodzicie dopiero w pampersy 3:szok::szok:ja juz chyba przy 5 kg zmienilam na ten rozmiar:tak:no to nie dziwie sie ze zdarzala sie niespodzianka:tak::-d
aga a ty jestes jeszcze lepsza:-dzmianiaj rozmiar czym predzej:tak:

A i ja tez wypelnialam w szpitalu te ankiety a jeszcze zadnej paczki nie dostalam...
ja paczki tez nie dostałam ale dzisiaj w skrzynce pocztowej znalazłam gazetę twój maluszek;) dostała może tez któraś z was ?

reklama
Ale Sylwia Tomek niby waży ponad 7 kg ale jest długi i nie ma tej dupci takiej wielkiej;-):-)
Zawsze zmieniałam rozmiar jak pampki zaczynały być ciasne np w kitkach:tak:
A tu wszystko idealnie leży..tylko te przemakanie:no:
Ale kupie ten większy rozmiar:tak:

Aga i ja jestem zdania że czas rozmiar pampków zmienić;-) spróbuj, zobaczysz czy coś się zmieni. Mój tez długi i chudy i teraz 7200 waży i juz od dawna na nr 3 :tak:

Ale Sylwia Tomek niby waży ponad 7 kg ale jest długi i nie ma tej dupci takiej wielkiej;-):-)
Zawsze zmieniałam rozmiar jak pampki zaczynały być ciasne np w kitkach:tak:
A tu wszystko idealnie leży..tylko te przemakanie:no:
Ale kupie ten większy rozmiar:tak:
mÓJ WAŻY 6,200 I UŻYWAMY NA ZMIANE 2 I 3 ;) 3 NA NOC (SĄ TROSZKE ZA DUŻE JESZCZE) A 2 W DZIEŃ, MOIM ZDANIEM 2 PAMPERSA I 3 HUGGIESA NIE RÓŻNIA SIE AZ TAK BARDZO WIELKOŚCIĄ )

Mój synek juz od godzinki spi,(oby dzisiejsza noc była lepsza od wczorajszej...) ja kłade sie spac z poczuciem dobrze wykonanej misji(umyłam okna, i wysprzątałam prawie cały dom :d) , tak wiec dobranoc moje drogie, kolorowych snów;)

Ja sytuacyjnie to zmieniłabym pampersy odpowiednio do wagi (2 są do 6kg), jednak musiałam zużyć poczynione zapasy :-) Skończyły mi się dokładnie gdy Franek kończył 4 m-ce. Już jakiś czas myślałam, że większe by się przydały ale jakoś wpojono mi oszczędność i nie miałam serca wyrzucić 2; Franka nie upijały :-)
ja paczki tez nie dostałam ale dzisiaj w skrzynce pocztowej znalazłam gazetę twój maluszek;) dostała może tez któraś z was ?
Ja dostałam list z Hippa i paczuszkę oraz gazetę kilka dni temu, czyli w okolicach 4 m-ca życia Franka. Nestle jeszcze nie dało o sobie znać :-)

a ja jeszcze ani jednej nie dostałam.. ;-/
a tez wypelnialam ankiety..

jedynie babka mi dzwoniła i truła o jakimś ubezpieczeniu..
ale że sie mi dziecko spłakało to musiałam zakonczyc rozmowe ;)

a ja dostalam reklamowki z hippa i gazetke "twoj maluszek" /w ktorej nawiase mowiac nie ma nic ciekawego/

anka a nie mialas czkawki dzis ?? bo cie obgadywalam jak bylam u kosmetyczki :D

reklama
Do góry