ola10
Fanka BB :)
u mnie to samo musze odświerzacchodzi mi o to ze jak piszemy np caly czas na forum to nie widze ze ktos napisal nowe posty dopiero jak odswieze strone to pokazuja mi sie te nowe....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to samo musze odświerzacchodzi mi o to ze jak piszemy np caly czas na forum to nie widze ze ktos napisal nowe posty dopiero jak odswieze strone to pokazuja mi sie te nowe....
Maciek też lubi mycie, tylko że ja szoruję taką gumową nakładką/masażerem ;-)Ja dziąsełka przemywam raz dziennie przy wieczornej toalecie. Tak poradziła dentystka- żeby przyzwyczajać i ja tak robię. A małej się bardzo podoba, bo sączy wodę z tego wacika ;-).
u nas tez chyba skok rozwojowy tylko że mój Alanek nie chce jeśc do tej pory jadł co 2 godziny a teraz co 3-4
dopiero jak jest tak strasznie głodny to je a tak jak chcę go przystawic do piersi to krzyk i nerwy
nocki też cięzkie już było tak że budził się tylko 2 razy na jedzenie jadł praktycznie na spiąco i natychmiast zasypiał teraz budził sie co 2 godziny pomyslałam że skoro w dzień tak rzadko je to w nocy nadrabia jednak on ssał tylko chwilkę i zasypial wiec postanowiłam że nie bedę go przystawiac za kazdym razem co sie obudzi
no i ok ale dzisiaj budził sie o 1-jedzonko 2.30-nie karmiłam po 4-jedzonko i po 7-jedzonko
myslę że tyo może przez tę zmianę czasy bo my przed zmianą kapaliśmy go o ok.20 i po zmianie też więc by wychodziło że o 19
sama nie wiem co robic a wy jak zmieniałyście czas kąpieli?
ale się uzewnetrzniłam teraz uciekam na kawkę
My kąpaliśmy o 19.30 a po zmianie czasu przesunęliśmy na 20myslę że tyo może przez tę zmianę czasy bo my przed zmianą kapaliśmy go o ok.20 i po zmianie też więc by wychodziło że o 19
My kąpaliśmy o 19.30 a po zmianie czasu przesunęliśmy na 20Ale przesuwaliśmy o 15min przez kilka dni z 20.30 tak żeby nie odczuł różnicy
![]()
Czyli u mnie jest tak samochodzi mi o to ze jak piszemy np caly czas na forum to nie widze ze ktos napisal nowe posty dopiero jak odswieze strone to pokazuja mi sie te nowe....
u nas tez chyba skok rozwojowy tylko że mój Alanek nie chce jeśc do tej pory jadł co 2 godziny a teraz co 3-4
dopiero jak jest tak strasznie głodny to je a tak jak chcę go przystawic do piersi to krzyk i nerwy
nocki też cięzkie już było tak że budził się tylko 2 razy na jedzenie jadł praktycznie na spiąco i natychmiast zasypiał teraz budził sie co 2 godziny pomyslałam że skoro w dzień tak rzadko je to w nocy nadrabia jednak on ssał tylko chwilkę i zasypial wiec postanowiłam że nie bedę go przystawiac za kazdym razem co sie obudzi
no i ok ale dzisiaj budził sie o 1-jedzonko 2.30-nie karmiłam po 4-jedzonko i po 7-jedzonko
myslę że tyo może przez tę zmianę czasy bo my przed zmianą kapaliśmy go o ok.20 i po zmianie też więc by wychodziło że o 19
ale się uzewnetrzniłam teraz uciekam na kawkę
Nie hehehe. Patrzę na suwak i mi się rypie. We wtorek kończy 4 miesiąceTo my rodziłyśmy w ten sam dzień???????
A i lumpeks rzecz święta![]()
Moja Martynka na szczęście ma wszystko po staremu, czyli regularnie.Witajcie u nas po zmianie czasu też Michał maruduje już tak ładnie samodzielnie zasypiał a teraz od nowa polska ludowa i muszę znowu go uczyć. Książka "Uśnij wreszcie" zdaje egzamin bo mały zasnął po 3 wejściach. A co do śmiesznych filmików tańczących bobasów polecam Tańczący bobas - Ludzie, Śmieszne - Video w INTERIA.PL
Martynka dla odmiany zawsze w nocy się śmieje na całego jak przychodzę do niej na karmienieA mój Franuś ostatnio też jest w nocy rozdrażniony, sam nie wie czego chce bo nawet cycka odmawia. Ale może to przez chorobę i te zastrzyki.