reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
u nas tez chyba skok rozwojowy tylko że mój Alanek nie chce jeśc do tej pory jadł co 2 godziny a teraz co 3-4
dopiero jak jest tak strasznie głodny to je a tak jak chcę go przystawic do piersi to krzyk i nerwy
nocki też cięzkie już było tak że budził się tylko 2 razy na jedzenie jadł praktycznie na spiąco i natychmiast zasypiał teraz budził sie co 2 godziny pomyslałam że skoro w dzień tak rzadko je to w nocy nadrabia jednak on ssał tylko chwilkę i zasypial wiec postanowiłam że nie bedę go przystawiac za kazdym razem co sie obudzi
no i ok ale dzisiaj budził sie o 1-jedzonko 2.30-nie karmiłam po 4-jedzonko i po 7-jedzonko
myslę że tyo może przez tę zmianę czasy bo my przed zmianą kapaliśmy go o ok.20 i po zmianie też więc by wychodziło że o 19
sama nie wiem co robic a wy jak zmieniałyście czas kąpieli?

ale się uzewnetrzniłam teraz uciekam na kawkę

u nas tez chyba skok rozwojowy tylko że mój Alanek nie chce jeśc do tej pory jadł co 2 godziny a teraz co 3-4
dopiero jak jest tak strasznie głodny to je a tak jak chcę go przystawic do piersi to krzyk i nerwy
nocki też cięzkie już było tak że budził się tylko 2 razy na jedzenie jadł praktycznie na spiąco i natychmiast zasypiał teraz budził sie co 2 godziny pomyslałam że skoro w dzień tak rzadko je to w nocy nadrabia jednak on ssał tylko chwilkę i zasypial wiec postanowiłam że nie bedę go przystawiac za kazdym razem co sie obudzi
no i ok ale dzisiaj budził sie o 1-jedzonko 2.30-nie karmiłam po 4-jedzonko i po 7-jedzonko
myslę że tyo może przez tę zmianę czasy bo my przed zmianą kapaliśmy go o ok.20 i po zmianie też więc by wychodziło że o 19

ja zmienilam na pozniej z 19 na 20... bo wczesniej bylo za jasno i nie chciala spac.. a teraz jest juz calkeim ciemno o 20 i zasypia od razu akiedys dopiero o 21 zapadala w sen.

My kąpaliśmy o 19.30 a po zmianie czasu przesunęliśmy na 20 :tak: Ale przesuwaliśmy o 15min przez kilka dni z 20.30 tak żeby nie odczuł różnicy :-D

chodzi mi o to ze jak piszemy np caly czas na forum to nie widze ze ktos napisal nowe posty dopiero jak odswieze strone to pokazuja mi sie te nowe....
Czyli u mnie jest tak samo:tak:

Ja kapie o tej samej godzinie co wczesniej.Wtedy o 20:00i teraz tez o 20:00:tak:przesuwalismy po pol godzinki;-)

Ja zabieram sie teraz za barwienie jajeczek;-)

reklama
Do góry