reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a już myslałam, że mój taki potężny:-D Karmisz butlą? Bo już nie pamiętam...jak tak to ile mu dajesz?

karmiłam Nutramigenem i piersią, mieszanki zjadał ok. 90 + 60 ml mojego co 3-4 godziny. ale od jakiegoś tygodnia jest wyłącznie na piersi.

Pytanie do KOLKOWYCH mam jak tam dzieciaczki dalej maja dlugie maja napady czeste itd/?? troche lepiej??

bardzo rzadko (odpukać...), ale jak już jest kolka to mimo że nie trwa długo, ale bardzo go męczy.

DaFF biedna Juleczka..
a to mija czy dziecko sie musi juz z tym zmagac caly czas??

skaza znika w 100% a to moze miec do konca zycia. poki co jest za mala by zrobic testy alergiczne... nie wiadomo na co jest uczulona i od czego to moze byc.... jednym mija inni maja to do samego konca! mam kolezanke z AZS i naprawde dziewczyna ma fatalna skore zwlaszcza na twarzy i dloniach... biedna zmaga sie z tym i tez juz ma dosc!

Pytanie do KOLKOWYCH mam jak tam dzieciaczki dalej maja dlugie maja napady czeste itd/?? troche lepiej??
moj maly mial po5 godz masakrycznie krzyczal
gdy zaczol sie przezerac do ryk do 18 godz jesli czytalas moja dluga wypowiedz dzisejsza to wiesz o czym mowa ,a jak to u Ciebie wyglada???

skaza znika w 100% a to moze miec do konca zycia. poki co jest za mala by zrobic testy alergiczne... nie wiadomo na co jest uczulona i od czego to moze byc.... jednym mija inni maja to do samego konca! mam kolezanke z AZS i naprawde dziewczyna ma fatalna skore zwlaszcza na twarzy i dloniach... biedna zmaga sie z tym i tez juz ma dosc!
oby ten pediatra sie mylil!!

p.s, ja nadal na tych smieciach a nie w krk...
zadusc tylko mojego meza...:wściekła/y:

A czemu?Nie chce sie przeprowadzic?

U mnie powoli robi się toz samo, młody mnie ciąga co godzinę dosłownie, nie trzyma się już w ogóle starych pór karmienia ....... nie dam ? - ryk, dam ? za godzinę znowu ryk .......wczoraj przestawiłam mu kąpiel i strzeliłam sobie sama tym samym kulke w łepek :-D wstałam co 2 godziny na karmienie, noc miałam z głowy .........

dzisiaj już nic nie wymyslam a tak superancko zasypiał mi po kapieli, spał 6 godz! od 2 dni ........:crazy: teraz co 2 mam HardCore ...

Na błędach człowiek się uczy .....

umcy,umcy ...

U mnie w dzien tez je czesto:tak:ale najwazniejsze ze chociaz w nocy moje sutki odpoczywaja:-D

nasivin na pewno pomoze! julka po 2 dniach zakrapiania nasivinem juz katarku prawie nie miala!

a my dzis znow zmagamy sie z wysypka! kapiele w oilatum nie poomagaja smarowanie bepanthenem takze! dzis to juz w ogole masakkra!!!!
dobrze bylo tylko 1 dzien a widze ze wkurza ja to i nie chce dac sie dotknac na buziuni!!!!!! juz mnie szlak trafia!!!

Daffi my jutro idziemy do dermatologa:tak:zobaczymy co mi powie?U mnie raz jest,raz jej nie ma i najlepsze jest to ze nabialu nie jem juz chyba ponad 5 tyg,wiec od czego?

My bylismy na spacerku:-)ale dzisiaj piekna pogoda:-)slonko swieci ze bylismy az 2 godzinki:-)

pediatra! dermatolog w gorzowie jest najblizszy a maz pracuje do 18 i nie moze sie zwolnic:-( pozatym kasa potrzebna a teraz jest tak krucho ze nie wiem jak te kilka dni do konca m-ca przezyc! ehhhhhhhh

My na szczęście mamy blisko super dermatologa i o dziwo na kasę chorych:tak:
I to jest jeden plus roboty na zmiany...jak trzeba jechać do doktora to Arek jest:tak:
A ztym czekaniem do pierwszego ( u nas 10:-D) to coś o tym wiem:tak: Jeszcze rok temu teżbyło ciężko...teraz na szczęście trochę lepsze zarobki...ale i mniej szaleństw...ja już nie pamiętam kiedy sobie kupilam jakiś ciuch nieciążowy:no:...

reklama
Daffi my jutro idziemy do dermatologa:tak:zobaczymy co mi powie?U mnie raz jest,raz jej nie ma i najlepsze jest to ze nabialu nie jem juz chyba ponad 5 tyg,wiec od czego?
dziecięce AZS mają podłoże alergiczne (pokarmowe, kurz, sierść zwierząt, czasem pyłki) czesto mowia ze z dzieciecego AZS sie wyrasta! kurcze ja mam szynszyla ale on nie ma siersci tylko futerko i to zwierzak ktory nie uczula pozatym jest w klatce caly czas w kuchni.. julka nie ma z nim stycznosci! w sumie to moze byc wszystko!!!

mam nadzieje ze u ciebie da sie zaradzic jakos!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry