reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

My na szczęście mamy blisko super dermatologa i o dziwo na kasę chorych:tak:
I to jest jeden plus roboty na zmiany...jak trzeba jechać do doktora to Arek jest:tak:
A ztym czekaniem do pierwszego ( u nas 10:-D) to coś o tym wiem:tak: Jeszcze rok temu teżbyło ciężko...teraz na szczęście trochę lepsze zarobki...ale i mniej szaleństw...ja już nie pamiętam kiedy sobie kupilam jakiś ciuch nieciążowy:no:...

ja nawet w ciazy dostawalam... teraz tez mi przyszlo chodzic w dresach bo zal mi bylo kupic spodnie sobie by w koncu zarzucic jakies jeansy na tylek! zapatrem w julke i to na nia wszystko trace! jakies ciuszki dodatki *******ki... za chate place duzo... no i zycie w naszych czasach tez wcale tanie nie jest! bo ceny to sa chyba z kosmosu!!!!!

reklama
KOPCIUSZKU widzialam na agugu wasza mate edukacyjna??
jakiej ona jest firmy??
bardzo mi sie podoba a jestem na etapie kupna;-)

wrocilam z miasta,ale to byla przeprawa! doszlam do jednego marketu i czuje jak ze mnie chluslo dotykam tylek a tam cale spodnie czerwone! masakra jakas. no to za tel zeby ktos po mnie przyjechal. no i oczywiscie z tego wszystkiego nici z zakupow:( a mialam takie plany... kurcze ciekawe jak dlugo bedzie ten okres trwal...przeciez juz dzis musialam 3razy cala sie przebierac:( juz mam dosc! jak nie urok to sra...ka!!!

wrocilam z miasta,ale to byla przeprawa! doszlam do jednego marketu i czuje jak ze mnie chluslo dotykam tylek a tam cale spodnie czerwone! masakra jakas. no to za tel zeby ktos po mnie przyjechal. no i oczywiscie z tego wszystkiego nici z zakupow:( a mialam takie plany... kurcze ciekawe jak dlugo bedzie ten okres trwal...przeciez juz dzis musialam 3razy cala sie przebierac:( juz mam dosc! jak nie urok to sra...ka!!!

kurde moze ty zadzwon do lekarza i zapytaj czy az tak sie z ciebie moze lac!!!! ja mialam normalny okres bez skrzepow itd... i trwal 4dni a zawsze mialam 5 dni. no ale zeby az tak sie lało?? no ja nie wiem....

kurde moze ty zadzwon do lekarza i zapytaj czy az tak sie z ciebie moze lac!!!! ja mialam normalny okres bez skrzepow itd... i trwal 4dni a zawsze mialam 5 dni. no ale zeby az tak sie lało?? no ja nie wiem....
wiesz co masz chyba racje,ale poczekam do jutra i jak bedzie tak samo to zadzwonie i sie dowiem czy tak moze byc. jak siedze to jest w miare ok ale jak tylko wstane to czuje jak ze mnie wylatuje to swinstwo. a fuj!:wściekła/y:

wiesz co masz chyba racje,ale poczekam do jutra i jak bedzie tak samo to zadzwonie i sie dowiem czy tak moze byc. jak siedze to jest w miare ok ale jak tylko wstane to czuje jak ze mnie wylatuje to swinstwo. a fuj!:wściekła/y:
ja mam odwrotny problem .. bo tez zem sie rozciekla ale strasznie malo ze mnie leci...
a tak marzylam ze dzisiaj do gina pojde a wieczorem seksik ;/...

Ja miałam to samo- 4 dni to trwało i każdego dnia tak intensywnie- normalnie lało się ze mnie a jak już miałam wstać po dłuższym siedzeniu to od razu kierowałam się w stronę kibelka. Nawet pytałam moją mamę czy ona tez miała i powiedziała że tak i że większość dziewczyn tak przechodzi pierwszy okres po porodzie

ja mam odwrotny problem .. bo tez zem sie rozciekla ale strasznie malo ze mnie leci...
a tak marzylam ze dzisiaj do gina pojde a wieczorem seksik ;/...
no a ja 19tego bylam u gin i pow ze wszystko juz ok wiec zaplanowalam wieczor pelen erotyzmu na sobote czyli20tego a tu wieczorem w sobote masz babo placek okres dostalam i z seksiku nici. bylo trzeba nie planowac i korzystac w piatek:-D

Ja miałam to samo- 4 dni to trwało i każdego dnia tak intensywnie- normalnie lało się ze mnie a jak już miałam wstać po dłuższym siedzeniu to od razu kierowałam się w stronę kibelka. Nawet pytałam moją mamę czy ona tez miała i powiedziała że tak i że większość dziewczyn tak przechodzi pierwszy okres po porodzie
no to mnie uspokoilas troche. mam nadzieje ze to potrwa juz gora 2dni bo 2mam juz za soba...pyt mame i mowi ze tez tak miala wiec juz sie tak nie martwie:tak:

reklama
no a ja 19tego bylam u gin i pow ze wszystko juz ok wiec zaplanowalam wieczor pelen erotyzmu na sobote czyli20tego a tu wieczorem w sobote masz babo placek okres dostalam i z seksiku nici. bylo trzeba nie planowac i korzystac w piatek:-D
ja tez dostalam w sobote .. zawsze jakos po 20stym mialam... ale nie myslalam ze tak szybko..skoro karmie piersia...
odwyklam juz od okresu :-D

Do góry