reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

nasivin na pewno pomoze! julka po 2 dniach zakrapiania nasivinem juz katarku prawie nie miala!

a my dzis znow zmagamy sie z wysypka! kapiele w oilatum nie poomagaja smarowanie bepanthenem takze! dzis to juz w ogole masakkra!!!!
dobrze bylo tylko 1 dzien a widze ze wkurza ja to i nie chce dac sie dotknac na buziuni!!!!!! juz mnie szlak trafia!!!
DAFF bo nienadrabiala ostatnimi czasy co u was wyszlo? co to za wysypka??

reklama
nasivin na pewno pomoze! julka po 2 dniach zakrapiania nasivinem juz katarku prawie nie miala!

a my dzis znow zmagamy sie z wysypka! kapiele w oilatum nie poomagaja smarowanie bepanthenem takze! dzis to juz w ogole masakkra!!!!
dobrze bylo tylko 1 dzien a widze ze wkurza ja to i nie chce dac sie dotknac na buziuni!!!!!! juz mnie szlak trafia!!!

A jakąś oliwką smarujesz ją? Może to od oliwki?

Daffi a stwierdzili to znaczy pediatra czy byliście tez u dermatologa?

pediatra! dermatolog w gorzowie jest najblizszy a maz pracuje do 18 i nie moze sie zwolnic:-( pozatym kasa potrzebna a teraz jest tak krucho ze nie wiem jak te kilka dni do konca m-ca przezyc! ehhhhhhhh

To sie pojawiło jak mała miała ok.3-4tyg ale nie trwało cały czas tylko to tak pojawia się i znika...ale pójdę jutro do lekarza to zobaczymy co mi powie.

W ogóle zauważyłam, że nasze dziewczynki mają tak samo na imię i urodziły sie tego samego dnia:-) fajowo:-)

tak wczesniej juz gdzies to pisalam:-)
kilka stron wczesniej madziara23 opisala cos podobnego.. a to za sprawa ze maly jadl kiedy chcial i wazyl 7300g a jelita nie nadazaly tego przerabiac co on jadl i stad bol i placz przy jedzeniu.

Mea wklejalas kiedys gdzieś formularz, ktory ma wypelnic lekarz do becikowego ...jakbys mogla podac link ,bo my oczywscie jeszcze nie zlozylismy wniosku, ale dzis sie wybieram do mojego gina ,wiec sie za to wezme:tak:
lekarz juz nie musi tego wypelniac bo zniesli ten przepis ze trzeba udowadniac ze sie bylo pod opieka lekarza( ale wiadomo ze na wrazie czego lepiej miec):tak:

A i ktoras tu pisala ze chrzci w czerwcu i chyba jako ostatnia,otorz nie ostatnia bo u nas chyba bedzie albo w lipcu albo w sierpniu:tak:czekamy za moim bratem ktory planuje przyjazd dopiero na wakacje,mieszka w Anglii.
ja pisalam!a juz myslalanm ze jestem jedyna, i widze ze duzo tu rodzicow chrzestnych z anglii hehe:-D:tak:
Nie wiem, czy ktoś mnie czyta w ogóle, ale co tam...

Aluś ma zapalenie górnych dróg oddechowych. Ma problemy z oddychaniem:-( Dostaliśmy masę kropli do noska, jak nie pomogą, to mamy się zgłosić do szpitala, bo małemu strasznie charczy w płuckach i może się to przeobrazić w zapalenie oskrzeli:-(
Biedak męczy się strasznie, jak śpi, to mu ciężko, ma kaszelek i czasami się dusi - boję się...bo płacze...odciągam mu fridą, ale to niewiele daje przy cieknącym katarze:-( aż mu się strupy porobiły pod noskiem.
wlasnie jak dziewczyny pisaly na brzuszek klasc i jeszcze sol fizjologicczna:tak::sorry:

No moj tez raz ma raz nie raz pare dni tak potem spokoj tyle ze u nas rozpoczelo sie "zabkowanie" tzn misio strasznie marudzi wklada piastki nie chce smoczka woli piastki do buzi gryzak jak mu sie podsunie woli marudzi placze strasznie sie slini PYTALAM pediatrow poprostu dziaselka sie przygotowuja powoli do zabkowanie i sie troszke powolutku rozpulchniaja ... wiadomo ze zabki w tym wieku nie wychodza dlatego zabkowanie w cudzyslowiu ale juz z dziaselkami cos sie dzieje zagladala pediatra do buzi malego... polzatym badala jajeczka siusiaczka i wszystko ok :tak: a bratanek ma wodniaczka :eek: w sumnie niewiem co to .... :nerd: musze poczytac... naszczescie moj nie ma
wlasnie bo moj maly tez zaczal wpychac piastki do buzi i wypluwac smoka:tak:ale czytalam tez gdzies ze dziecko odkrylo ze ma raczki:tak:

Madziara
- wspolczuje..ale teraz powinno byc juz lepiej:)aha no i sliczny paczus! a ten usmiech!i kto by powiedzial ze on tyle krzyczy...:sorry:

i nie chce sie wpychac ale moge tez dostac to zaproszenie do watku zamknietego?;-):sorry:

reklama
i nie chce sie wpychac ale moge tez dostac to zaproszenie do watku zamknietego?;-):sorry:

nie wpychasz sie! doradzam wyslij PW do Joanna82 i tam jej napisz ze prosisz o dostep do watku zamknietego... bo tutaj sposrod tylu postow moze tego nie odnalezc.. zwlaszcza ze produkcja jest nie mała!:-)

Do góry