A
AnOoLa88
Gość
czyli wszystko po staremucoraz bardziej sie utwierdzam w tym przekonaniu![]()

i bardzo dobrze.. wiec tego 28 grudnia nie pojdziesz czy jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli wszystko po staremucoraz bardziej sie utwierdzam w tym przekonaniu![]()
ok, przejrzalam liste grudniowek, ktore sie juz przeterminowaly
wydaje mi sie, ze niektore nie daly znac, ze urodzily bo raczej tak dlugo by nie przenosily....
w kazdym razie w kolejce sa:
- grydar 17.12
generalnie dziewczyny wniosek, ze sie opierniczamy![]()
czyli wszystko po staremu
i bardzo dobrze.. wiec tego 28 grudnia nie pojdziesz czy jak?
aaaa i powiedzcie mi jakie są wskazania, żeby Nan podawać?
Za to dziś się w ogóle nie wyspałamI ja sie dzisiaj wybieram ale najpierw zadzwonie do przychodni czy kolejek nie ma, tez jestem ciekawa ile Piotrus wazy.
Fajnie że się wyspałas. Ja rano spac nie moge bo Antosia do przedszkola wyprawiam i później mam juz problemy z zasnięciem.
Super:-)hahaha tunia urodzila !!!!
Kochana będzie dobrze, szybciutko Mały dojdzie do siebie i będzie super. Trzymajcie się, buziaki;-)Jestem po wizycie u pediatry, dostalismy skierowanie do szpitala bo Piotruś ma wysoka birubinę, watrobowe wyniki tez złe wyszły:-( Ryczec mi sie chce.... na wadze nie przybrał ale to z winy żółtaczki, ide sie pakować...
Dobrze ze poszłam dzisiaj do pediatry...
Pozdrawiam!
Ah Kochana nawet nie mów. Mój ciągle pyta kiedy możemy a ja sama nie wiem, muszę wpierw na przeglądzić zajechać. Pytanie kiedy?? Mi też już brakuje seksikua co do meskich palochow czy wy wiecie ze ja nadal se nie pouzywalam ?? ahahahh U gina bylam i co ? wsio ok ,zakaz zachodzenia w ciaze ahahah po cesarce ! i czekamy na pierwszy okres co by dobrac antykoncpecje ,wiec se bedziemy na gumkach jechac !
NO ale ze ja padniata zasypiam jak tylko glowe do poduchy przyloze ,to nie ma maz kiedy mnie bzykac ,odsypiam ciaze ,odsypiam pobyt w szpitalu ,odsypiam cesarke ,odsypiam nocki z malym itp ....wiec co rano wstaje i se mowie ze dzis se bzykiniemy i co ? wieczorem po prysznicu juz mnie nie ma ahahaha !
Ostatnio nawet warknelam jak mnie probowal Jarek wybudzic ahahah ....
dzis mi powiedzial ze wezmnie mnie na spiocha bo jak mnie wybudza to agresywana jestem ahahahahah !!!!!!!!!!;-);-);-)