reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

a teraz mala relacja z mojego dnia poza domem :)

najpierw pojechalam na KTG ... fajna polozna mi robila ... troche pogadalam ... serducho pyka jak nalezy, skurczow zero absolutne ... gin jak to zobaczyl to powiedzial ze jak bedziemy czekac na akcje skurczowa to nas zastanie luty !! :-D:-D:-D no i umowilismy sie tak ze przyjade w poniedzialek na IP i najpierw on mnie zbada ... jak stwierdzi ze nie ma to sensu to tylko zrobimy kontrolne KTG i mnie pusci do domu i wroce 2 na OCT ... powiedzial ze jak szyjka jest zamknieta to nie ma najmniejszych szans zebym spokojnie urodzila !!

aaa i dowiedzialam sie od poloznej jednej "ciekawej rzeczy" o naszym ordynatorze ... gosc jest totalnym przeciwnikiem przeciagania porodu SN ... jak nie idzie samo latwo to od razu kieruje na CC ... jak sie okazuje w szpitalu w rydultowach srednio w roku jest po polowie CC i SN !!! no i zaczelam drazyc temat ... czy gosc jest taki strachliwy czy tak bardzo lubi ciac czy jak ... i wiecie co sie dowiedzialam ?? ze jego pierwsza zona zmarla wlasnie w czasie porodu bo za dlugo zwlekali z CC !! i ona zmarla i dziecko tez !! i ponoc od tego czasu facet jest taki strachliwy !! na jedno to dobrze /uniknie sie takiej mordegi jak miala daffi/ ale na drugie to panikuje na zapas !!

a pozniej bylam u mami i pieklismy ciaaaasta :D 7 rodzajow !! allle bedzie wyżerka!!

reklama
Po wczorajszym badaniu mam niewielkie plamienia dzis. Ciekwa jestem czy jest to spowodowane tylko niedelikatnoscia doktorka czy cos zaczyna sie dziac... tak przed wigilia :sorry:

Aga a jakie mleczko podawac bedziecie? ! Mysmy wyszli ze szpitala na karmieniu mieszanym ,butla i cyc i przepisali nam Nan 1!

Przepisali????:szok::szok::szok:
O matko ja po prostu dziś kupiłam ( akurat też nan1 ) i podałam!
Ale jutro i tak muszę jednak iść do doktora bo choć Haneczka już 2 dzień nie rzygała to znów ma chyba nawrót biegunki:no: Cały dzień nie kupkowała a wieczorem 3 pod rząd a co jedna to rzadsza:crazy::no:
Więc przy okazji się zapytam!

A co do bąków Tomeczka:-) to na szczęście na razie robi je bez wysiłku i dość dużo ale że nie zawsze mu się odbije to to jest normalne!
Przy Hani stosowałam na lekkie kolki esputicon i był dużo lepszy niż espumisan dla nas!

Kurczę piszecie, że dokarmiacie bąble Nanem...ja chyba nie muszę.
Przestałam pić koperkową i mały przestał pierdzieć:-( nie wiem czy dobrze robię, bo teraz znów się pręży i wygina, ale nie puści bąka sam...ale ociepliło się, więc jutro na spacer do lekarza!
Miałam wczoraj 39 st C :szok: i chyba spowodowane to było nawałem pokarmu, bo dziś mi wszystko minęlo jak ręką odjął:szok:
normalna temp tak szybko nie spada...
I zielone kupy wróciły:szok: czy to ja cos jem niedobrego dla niego?

A z lepszych wieści jutro choinkę ubieramy:-) 2,20 m T kupił:-)
Będzie super:-)
Teściowa jest przeszczęsliwa, że przyniosę pierogi na wigilię:-)
w końcu robiłam je na ostatkach moich ciążowych golonek:-D pamiętam jak ciasto walkowałam na siedząco:laugh2:
Do tego ciacho zrobię i gitara mozna świętować:sorry:
Byle mały zdrowy był...

reklama
Do góry