reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

witajcie laseczki:) pamietacie mnie jeszcze??? juz jestem,,, wiem ze troszke to trwalo ale najwyrazniej tak musialo byc""_:-)

postaram sie teraz byc na bierzaco o ile nasza krolewna mi na to pozwoli:-):-)

co nowego? stresccie mi prosze bo na pewno nie nadrobie wszystkich tych stron z czasu mojej nieobecnosci:):-)tym bardziej ze malenka pochlania mnostwo mojej uwagi:)

reklama
ok, przejrzalam liste grudniowek, ktore sie juz przeterminowaly :tak:
wydaje mi sie, ze niektore nie daly znac, ze urodzily bo raczej tak dlugo by nie przenosily....
w kazdym razie w kolejce sa:
- grudnioweczka z 4.12 :szok:
- malgorzata_n z 12.12
- ewako 13.12 - tu wiemy, ze grzecznie oczekuje :tak:
- zouza 16.12
- grydar 17.12
- Paulus 89 - 17.12 - nie widzialam Paulus ostatnio, moze juz dziala...
-sephora 18.12
- dejna 23 18.12
- tunia 19.12 - a to jeszcze nie zmienione, ale wiemy, ze Tunia sie pieknie wypakowala
- emira 19.12 - Emira jest z nami w dwupaku chyba, ze dzis cos podzialala :cool2:
- 21/22.12 no to moja data, ktora poszla sie rybkac :confused2:
kolejne mamy wg listy to monika26i i lorelai na jutro 23/12
generalnie dziewczyny wniosek, ze sie opierniczamy :-D

zdaje sie, ze sobie schudne na koniec, bo co zjem to mi do buzi podchodzi ;/
chyba mala jakos tak siedzi i miejsce zajmuje, ze mi sie cofa wszystko :confused2:

Ja wpadam na chwilkę z info. Jutro na 8 na czczo mam się stawić do szpitala :sorry:

A teraz spadam, bo przyszły koraliki i zaczęłam produkcję kolczyków :tak:

wydaje mi sie, ze niektore nie daly znac, ze urodzily bo raczej tak dlugo by nie przenosily....
- malgorzata_n z 12.12
- zouza 16.12
- grydar 17.12
-sephora 18.12
- dejna 23 18.12
- tunia 19.12 - a to jeszcze nie zmienione, ale wiemy, ze Tunia sie pieknie wypakowala
- emira 19.12 - Emira jest z nami w dwupaku chyba, ze dzis cos podzialala :cool2:

Oj nie podzialala :-D Troche czuje jeszcze wczorajsze paluchy lekarza ale raczej nic sie nie dzieje. Grzecznie czekam. Ale wczoraj sobie uswiadomilam ze ten moj termin 19.12 to wychodzi wtedy gdy sie ma idealnie cykle 28-dniowe. Ja mialam napewno dluzsze wiec przestalam sie czuc jak przeterminowana :-)

dafoodil kochana ja mam to samo
alanek jak tylko go poloze do lózeczka otwiera oczka i marudzi spi wiec z nami trudno pozniej pomysle co z tym zrobic
piersi mam ogromne w nocy jest najgorzej sa tak twarde ze maly nie moze zqalapac
tez juz mysle ze z butelka bylo by latwiej
ale poki co walcze

reklama
Jestem po wizycie u pediatry, dostalismy skierowanie do szpitala bo Piotruś ma wysoka birubinę, watrobowe wyniki tez złe wyszły:-( Ryczec mi sie chce.... na wadze nie przybrał ale to z winy żółtaczki, ide sie pakować...
Dobrze ze poszłam dzisiaj do pediatry...
Pozdrawiam!

martusia bedzie dobrze ... bedziemy mocno trzymac kciuki za piotrusia i szybko bedzie bilirubina spadac !! musi !! tak co byscie na swieta wrocili spokojnie do domu !!

(...) i mi gada tak
'nosz Pani Aniu niezdecydowane to Pani dziecko'
ja z miną keee pasa? pytam czemu a on mi ze dziecko wsunelo sie do góry.. szyjka co prawda miętka ale rozwarcie też zniknęło..
ogólnie to stwierdził .. swieta pani spędzi w domu.. no i Sylwestra też ;-D
ofc nie na bank.. ale jesli sie nic nei rozkreci mam przyjsc 4 Stycznia na wizyte po skierowanie na wywołanie :)

no to nowy rok jest jak najbardziej realny !! i cale szczescie bo to co sie zapowiada an 28 to sajgonlandia maksymalna!!!

Witam was kochaniutkie:-)ja juz wrocilam do domku i jestem przeszczesliwa:-)jak sie ogarne to zagladne do was.Moj krolewicz teraz spi a ja musze sie nacieszyc corunia i mezulkiem:-)
Gratuluje wszytkim ktore urodzily pod moja nieobecnosc;-)

witamy spowrotem !!! zazdroszcze ze juz masz to wszystko z glowy ...

Mea ja sie mam zglosic do szpitala niby we wtorek-na termin!!! ale skierowania niemam bo gin uwazał, że do swiat sie uwinę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale pospacerowalam sobie i super sie czuje-przeszlo tydzien siedzialam w domu:no: wiec teraz jak ze smyczy spuszczona pochodzilam ile sie dalo!!!!!

no zobaczymy jak to z toba bedzie ... wiec w pon sie nie widzimy co ??

MEA chce zlozyc poprawke,na liscie grudniowych mam pisze ze IGOREK przyszedl na siwat-skad ci sie to wzieło:-D?

a to sie wzielo stad ze ja kopiuje teksty i czasem zapomne poprawic wszystkiego :) ale asia juz zadzialala wiec luuuzik

- malgorzata_n z 12.12
- zouza 16.12
- grydar 17.12
-sephora 18.12
- dejna 23 18.12

wiekszosc z dziewczyn po prostu musi sie ogranac zanim siadzie do kompa i nas powiadomi ... a swoja droga sporo juz posprzatalam takich co wogole sie nie udzielaja ...

Ja wpadam na chwilkę z info. Jutro na 8 na czczo mam się stawić do szpitala :sorry:

A teraz spadam, bo przyszły koraliki i zaczęłam produkcję kolczyków :tak:

nastepna co robi kolczyki :D ja juz sie tak obkupilam ze szok !! ale podobaja mi sie bardzo !!

Do góry