A
agula7777
Gość
Mąż się ze mnie nabija jak w nocy przychodze do łóżka z pełnym talerzem:-)Non stop jakies atrakcje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mie też ruszac zaczyna.. ;p punkt 5 rano ja buszuje po lodówce ;-D
pozazdrościć.. mnie tak głód budzi.. nie zjem nie zasnę i co najgorsze mam wtedy mdłości.. ;|Ja o 5 smacznie śpię:-) U mnie śniadanko jest w granicach 9-10:-) Wcześniej nie jem, czekam aż Mała zgłodnieje bo wcześniej jakbym zjadła to na siłę a tego wolę unikać.
ja bym mogła samymi słodyczami żyć.. ale sie ograniczam..Witam wczesnym popołudniem, właśnie wróciłam z wojaży ale już autobusem bo nie miałam siły iść 2 km pod górkę.
AnOoLa88 ja również nie znoszę zapachu fajek, na szczęście mój M nie pali ale tata i dziadek owszem tyle że moja mam ich wzięła w obroty i nie palą przy mnie. I przeszkadza mi zapach surowego mięsa i gotowanego kurczaka. A pierwsze 3 miesiące też nieciekawie wspominam jeżeli chodzi o mdłości itp...
Mogłabym żyć samym nabiałem.....
Witamy wśród nas :-)Witam.
Dołączyłam do Was dopiero dziś i chcę się pochwalić,że moje maleństwo przyjdzie na świat 24 grudnia 2009. Póki co nie znam jeszcze płci, dowiem się dopiero 12 sierpnia ( o ile się nie odwróci ):-) także napewno od razu napisze.
Pozdrawiam
Witam.
Dołączyłam do Was dopiero dziś i chcę się pochwalić,że moje maleństwo przyjdzie na świat 24 grudnia 2009. Póki co nie znam jeszcze płci, dowiem się dopiero 12 sierpnia ( o ile się nie odwróci ):-) także napewno od razu napisze.
Pozdrawiam