tylko co zrobic z ósemka która nadaje sie tylko i wyłącznie do wyrwania, a nie moge zrobic RTG i boje sie te znieczulenia brac do wyrwania bo to nie wiadomo tak na serio czy to nie ma jakiegos szkodliwego wpływujak bolaą zęby to koniecznie tzreba iść do dentysty, chory ząb to zakażony ząb, a wiecie że to może przenikać do organizmu... ja w poprzedniej ciązy leczyłam z,eby, teraz mi sie nie posuły, no ale leczone miałam bez znieczulenia
reklama
A
AnOoLa88
Gość
witamyWitajcie przyszłe mamusie:-)Co tam u was słychać?Ja mam w końcu czas dla siebie i szczerze się nudzę-córa śpi i już mi brakuje jej "rozrabiania".Ale powinnam się cieszyć z tej chwili bo za parę miesięcy powiększy się rodzinka:-)
ja sobie chciałam po obiedzie iść do basenu schłodzić brzuszek ale miałam pecha..
i to ogromnego..
zeszłam na dół po piwo dla mojego lubego otworzyłam lodówkę a tam ta przeklęta cebula.. ;|
i cały obiad poszedł ze ściekami..
jakie to męczące jest.. żadnego dania w którym jest cebula zrobić nie mogę.. ;/
ostatnio też poszłam na zakupy do kauflandu.. wchodzę .. i od razu taka zgnita cebula .. odwet na pięcie i biegiem do wc..;|
tej cebuli to się chyba do końca ciąży nie pozbędę ..
A
AnOoLa88
Gość
może zapytaj gina czy znieczulenie ma jakiś wpływ.. i dentysty też..tylko co zrobic z ósemka która nadaje sie tylko i wyłącznie do wyrwania, a nie moge zrobic RTG i boje sie te znieczulenia brac do wyrwania bo to nie wiadomo tak na serio czy to nie ma jakiegos szkodliwego wpływu
bo ból wyrywanego zęba bez znieczulenia jest okropny..
G
Georgina
Gość
No to Cię cebula dorwała) Ja mam wstręt do ziemniaków i mięsa (prócz mielonego o dziwo) a tak to nic mi nie przeszkadza
A
agula7777
Gość
Ja spędziłamw toalecie pierwsze 3 miesiące-już myślałam,że się tam przeprowadzę.Teraz na szczęście jest wszystko ok i oby już tak pozostało:-)
G
Georgina
Gość
Ja spędziłamw toalecie pierwsze 3 miesiące-już myślałam,że się tam przeprowadzę.Teraz na szczęście jest wszystko ok i oby już tak pozostało:-)
Łoj.. współczucia. Ja nie miałam tych problemów. Kilka razy wymiotowałam, ale to były bardzo krótkie posiedzenia w wc:-)
A
agula7777
Gość
Na szczęśie już z tym koniec,teraz za to mam nie ziemski apetyt-potrafie wstać o 2 w nocy i robić sobie kanapki-nie wiem czy to normalne?Poprzednio jak byłam w ciąży tak nie było:-)Łoj.. współczucia. Ja nie miałam tych problemów. Kilka razy wymiotowałam, ale to były bardzo krótkie posiedzenia w wc:-)
G
Georgina
Gość
Ja dziś jem i jem - to dobrze. Martynka powinna coś przybierać
Agula - zapewniam Cię, że jesteś normalna hehehe Ja co prawda tak nie robię, ale wiem, że to normalne Ja do niedawna malusio jadłam w ciąży przez co ważę mniej niż przed ciążą, ale teraz chyba coś rusza u mnie
Agula - zapewniam Cię, że jesteś normalna hehehe Ja co prawda tak nie robię, ale wiem, że to normalne Ja do niedawna malusio jadłam w ciąży przez co ważę mniej niż przed ciążą, ale teraz chyba coś rusza u mnie
A
AnOoLa88
Gość
ja na tą cebulę to masakra... do tego zapach fajek ..ale nie tak strasznie..No to Cię cebula dorwała) Ja mam wstręt do ziemniaków i mięsa (prócz mielonego o dziwo) a tak to nic mi nie przeszkadza
ja całe 3 miesiące .. ale to mnie tak męczyło że najpierw 3 godziny mnie mdliło podnosiło.. i dopiero po trzech godzinach haftnełam.. masakra.. wygladalam jak chodzący trup..Na szczęśie już z tym koniec,teraz za to mam nie ziemski apetyt-potrafie wstać o 2 w nocy i robić sobie kanapki-nie wiem czy to normalne?Poprzednio jak byłam w ciąży tak nie było:-)
a teraz jesli nawet mam haftnac .. raz mnie podniesie i zaraz kierunek wc..
w sumie miałam miec tabletki .. bo po haftowaniu dostawałam drgawek .. wpadałam do łóżka i przykrywałam się kołderką a dalej trzepałam się jak osika.. ;|
ale prubowałam z tym walczyc.. w takim sensie ze zajadałam sucharki na chwile przed wstanieciem z łóżka.. trochę pomagało..
reklama
A
AnOoLa88
Gość
u mie też ruszac zaczyna.. ;p punkt 5 rano ja buszuje po lodówce ;-DJa dziś jem i jem - to dobrze. Martynka powinna coś przybierać