D
daffodill
Gość
Nessi trzymam kciuki i wierze ze wszystko bedzie dobrze i zakonczy sie tak szczesliwie jak u mnie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smutne wiadomości po wizycie .......
dostałam skierowanie do szpitala, jutro mam się stawić ...
Rozpoznanie: obserwacja tętna płodu, słaby przeływ pępowinowy i moje wysokie cisnienie 138/80 :/
Boję się ...
lepiej tak niz zeby cos sie mialo nie daj boze dzic z malenstwem !! juz oni cie tam przypilnuja !!
a ja poszlam obudzic meza i wlasnie wstalismy ... po jakis 2h spania
ja mialam 140/90 i powiedzial ze jakby sieA ja ostatnio miałam ciśnienie na wizycie 135/75 i mówiła mi ginka że dobre - to ja już głupieje
Jak myślicie mam się martwić?
A ja ostatnio miałam ciśnienie na wizycie 135/75 i mówiła mi ginka że dobre - to ja już głupieje
Jak myślicie mam się martwić?
lepiej tak niz zeby cos sie mialo nie daj boze dzic z malenstwem !! juz oni cie tam przypilnuja !!
Moja miała 51 lat , a byłam w 8 m-cu pierwszej ciąży, i jej najlepszy tekst, żeby tak pożyć do końca roku to będzie jej się należała 13-tka i da nam na garderobę, cóż nie zdąrzyła, a teściu sknera kupił sobie nowy samochódja mam nadzieję, że mojej tak szybko nie zabierze, młoda jest jeszcze( 54 l), i zdrówko jej dopisuje, a tu na ziemi będzie bardziej potrzebna, np mi