reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ehhh wolalabym zeby swirowal....
bylabym spokojniejsza...

a na pewno to nie jest cisza przed burza..zadnych objawow..
chyba mea miala racje 3 dni po odstawieniu fena skurcze bole i biegunka..a teraz wszystko zaniklo...
chcialabym rodzic w terminie..
albo w Wigilie:-)

to nie martw sie urodzimy razem:-)

reklama
Witam,
wstałam , nadal w dwupaku i nic w najbliższych godzinach nie zapowiada zmian, wyprawiłam facetów i idę położyć się jeszcze na godzinkę- może uda się zasnąć. Niewiele czasu pozostało mi do spania, a pogoda strasznie senna, więc jak się dobrze nie wyśpię to potem nic nie zrobię, tylko będę się snuć po domu :-)
Trzymajcie się

hej

mój się wczoraj nie ruszał 11 godzin- nic, zero. Ale wieczorem po 22-00 lekko się przeciągał ;-) coraz mniej miejsca. Nawet jak pukam to nie odpowiada.
Przed pierwszym porodem Oskar chyba 3 dni siedział cicho i się przygotowywał do natarcia ;-)

Galerianki ???? nie widziałam tego filmu- dobry jest.
Co do tych dziewczyn- hmmmm niestety w naszym mieście jest Gateria Centrum i te małolaty faktycznie siedza w knajpie i tylko widac jak wychodzą z facetami i idą na parking. Rodzice nie chcą dac na szmaty, wiec znalazły inny sposób. A normalnych chłopaków wyzywaja o frajerów- jakas masakra.

ku..a wchodze na gg a juz kilka dni nie bylam a tam same wiadomosci wyszedl juz maluszek?
urodzilas juz?
ku..a myslalam ze mnie to nie dotyczy...

w dodatku to ludzie ktorzy przez cala ciaze sie nie odezwali ani nie zapytali jak sie czuje...:wściekła/y:

Hej Kobietki u nas jakoś leci pełne ręce roboty z maluszkiem, nocny marek z niego a w dzień aniołek;-). Ja powoli dochodzę do siebie ale szwy jeszcze na dole ciągną i cięzko mi siedzieć.

Ja bym odpisała: ''wyszedł, pobiegł, skonczył studia i wrócił do brzunia znowu'' ;)

Ja to nawet gg nie odpalam...:cool2:
ehhh ludzie sa posrani...za przeproszeniem..
najgorsze sa te kolezanki co nie byly w ciazy ani nie sa i stanely na etapie zycie to jedna wielka impreza...

ja dzis chyba padne...
jest mi niedobrze...glowa mi peka...
nie moge wstac z lozka zeby cos zrobic...

Witam się z rana!!
Mnie też już dobijają takie pytania czy urodziłam. A najbardziej to mnie drażni jak ktoś mnie na ulicy widzi i pyta: "co tam urodziłaś już" - jakby kur...a brzucha nie było widać:wściekła/y: Jedno co mnie jeszcze przeraża to siostra mojego M - ma 18 lat i czeka na to dziecko jak na swoje a jest tak nieodpowiedzialna że ja jej nawet małej na ręce nie dam i będzie wojna bo ona jest pupilkiem teściowej - ale to będzie nasze dziecko a mój M ma takie same zdanie jak ja. Wczoraj jak byliśmy u nich to nie poszła do szkoły bo się lekuteńko przeziębiła ale musiała zostać w domu bo jak to powiedziała: musi się wykurować bo jakby się mała urodziła to nie będzie mogła do nas chodzić. A mój M jej na to że i tak przez 2 tyg on nikogo na odwiedziny nie będzie przyjmował bo się dzidzia musi zaaklimatyzować w domu i nie trzeba jej zbędnych zarazek.

A mnie dzisiaj od rana skurcze męczą dosyć reguralne - ale brzunio nie boli, ból raczej koncentruje się na krzyrzach jak przy okresie. Na razie czekam czy się będą utrzymywać.

Ostatnia edycja:
reklama
ja jak ktos tylko zapyka do drzwi to zamykam sie z dzieckim w sypialni i maz mowi ze spimy...i koniec nie ma zadnych odwiedzic dopoki sama nie bede gotowa na to zeby kogos przyjac...

i sral wszystkich pies niech sie obrazaja....moja rodzina i tak nie przyjedzie..
oprocz rodzcicow, ale to inna bajka...

jej jaka ja dzis jestem wulgarna:-D
na szczescie jestem sama w domu bo bym wojne tu rozpetala dzis:-D

Do góry