D
daffodill
Gość
Pokazałam mojemu, :-) powiedział, że też chce takiego chłopaka!
mój mąż to zabrania mi juz ogladac zdj waszych dzidziulków bo sie rozplywam i kazde bym chciala miec a on caly czas wierny tylko Julce!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokazałam mojemu, :-) powiedział, że też chce takiego chłopaka!
witam sie,
ja dzis wstalam w zlym humorze pierwsze co powiedzialam to "ku..a"...
pojechalam na badania i pobrali a ona mowi ze morf mocz zelazo w czwartek a reszta do 2 tyg bo im sie maszyny popsuly....
no az sie poplakalam....teraz mnie pewnie zlapie jak wynikow badan nie mam...
pewnie bede zmuzszona pobrac je jednak platnie jutro....\
Wojtysiowa mi pisala ze juz sa w domu i ze maala jej zabiera duzo czasu.
lece nadrobic...
zanim skoncze nadrabiac mam pytanie
MeA nie urodzila??
nie wiem co robic??
maly od wczoraj siedzi cicho jak mysz pod miotla...
zjem to kopie dwa trzy razy a tak to caly czas spi....
jak go szturchne to sie obroi zeby mu nie przeszkadzac i cisza...
nie wiem czy szukac usg czy jechac na IP sprawdzic...
czy po prostu jest takim spiochem/....??
nospa i furagin i mi po 3 dniach zastoj zszedl...mi sie tak juz utrzymuje od dluzszego czasu i gin o tym wie ... skoro wie i nie kazal nic zmieniac to znaczy ze tak ma byc !!
ma ktos jakis sposob na bol nerki ????????????? bo boli jak sqrwysyn !!!
Emira napisz jak to rozpoznacNa chlopaka pewnie powinna byc ciemna krecha;-) W sumie to pierwszy dzidzius i chcemy miec niespodzianke. To mow co tam mi wychodzi z takich obserwacji;-)Zobaczymy niedlugo czy sie sprawdzi. Moze i sa jakis tam wyznaczniki ale mi sie wydaje ze jakies odstepstwa od normy i tak zawsze sa wiec nigdy nic nie wiadomo