reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ok nadrobilam was w koncu i musze przyznac ze MASAKRA zostawic was same na tak dlugo!!!
przeprowadzialm 2 stronny monolog hehehhe ale wybaczcie mi zawsze zapomne ze moge tym + dodac wszystkie wiadomosci do jednej i odpowiedziec wiec mam nadzieje ze nie ukaracie mnie i nie spalicie za to ze zafundowalam dodatkowe 2 strony czytania!!
wczoraj w szpitalu mlodziutenka dziewuszka rodzila tak krzyczala ze polozna nie mogla mi podlacyc KTG bo bala sie ze urodzi ledwo dziewczyna zdazyla do szpitala.. wiec kazalam jej isc a ja poczekam ale podlaczyla mnie i poszla..jak wrocila okazalo sie ze nie robil sie zapis i jeszcze raz to samo... spedzilam wczoraj troche czasu w tym szpitalu.. no i mialam to ktg dlugo bo to tetno bylo martwiace..a skurczybyki nawet 70% pojawialy sie ale nieregularne....:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie,
ja dzis wstalam w zlym humorze pierwsze co powiedzialam to "ku..a"...
pojechalam na badania i pobrali a ona mowi ze morf mocz zelazo w czwartek a reszta do 2 tyg bo im sie maszyny popsuly....
:wściekła/y:

no az sie poplakalam....teraz mnie pewnie zlapie jak wynikow badan nie mam...
pewnie bede zmuzszona pobrac je jednak platnie jutro....:wściekła/y:\

Wojtysiowa mi pisala ze juz sa w domu i ze maala jej zabiera duzo czasu.

lece nadrobic...

witam sie,
ja dzis wstalam w zlym humorze pierwsze co powiedzialam to "ku..a"...
pojechalam na badania i pobrali a ona mowi ze morf mocz zelazo w czwartek a reszta do 2 tyg bo im sie maszyny popsuly....
:wściekła/y:

no az sie poplakalam....teraz mnie pewnie zlapie jak wynikow badan nie mam...
pewnie bede zmuzszona pobrac je jednak platnie jutro....:wściekła/y:\

Wojtysiowa mi pisala ze juz sa w domu i ze maala jej zabiera duzo czasu.

lece nadrobic...

Ojoj to sie mozna wkurzyc!!! masakra...ale nie denerwuj sie.. ja dzis tez wstalam lewa noga...:-p

nie wiem co robic??

maly od wczoraj siedzi cicho jak mysz pod miotla...
zjem to kopie dwa trzy razy a tak to caly czas spi....
jak go szturchne to sie obroi zeby mu nie przeszkadzac i cisza...

nie wiem czy szukac usg czy jechac na IP sprawdzic...
czy po prostu jest takim spiochem/....??

nie wiem co robic??

maly od wczoraj siedzi cicho jak mysz pod miotla...
zjem to kopie dwa trzy razy a tak to caly czas spi....
jak go szturchne to sie obroi zeby mu nie przeszkadzac i cisza...

nie wiem czy szukac usg czy jechac na IP sprawdzic...
czy po prostu jest takim spiochem/....??

Hmm ja tez mialam 1 taki dzien niepewnosci bo jak nigdy mala nie kopala... ale na szczescie po paru godz dala znac o sobie... dla swietego spokoju mozesz sprawdzic ale moze poprostu maly zachowuje cisze przed burza.. czesto sie zdarza choc pewnie nie zawsze ze krotko przed porodem dziecko mniej sie rusza... a moze poprostu taki dzien i wyczul ze mam dzis zła chodzi i nie chce jej meczyc swoimi kopniakami:-)

mi sie tak juz utrzymuje od dluzszego czasu i gin o tym wie ... skoro wie i nie kazal nic zmieniac to znaczy ze tak ma byc !!

ma ktos jakis sposob na bol nerki ????????????? bo boli jak sqrwysyn !!!
nospa i furagin i mi po 3 dniach zastoj zszedl...

Na chlopaka pewnie powinna byc ciemna krecha;-) W sumie to pierwszy dzidzius i chcemy miec niespodzianke. To mow co tam mi wychodzi z takich obserwacji;-)Zobaczymy niedlugo czy sie sprawdzi. Moze i sa jakis tam wyznaczniki ale mi sie wydaje ze jakies odstepstwa od normy i tak zawsze sa wiec nigdy nic nie wiadomo
Emira napisz jak to rozpoznac
:)
ja krechy nie mam a jajka widzialam juz 4 razy:-D

reklama
ehhh wolalabym zeby swirowal....
bylabym spokojniejsza...

a na pewno to nie jest cisza przed burza..zadnych objawow..
chyba mea miala racje 3 dni po odstawieniu fena skurcze bole i biegunka..a teraz wszystko zaniklo...
chcialabym rodzic w terminie..
albo w Wigilie:-)

Do góry