mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
My zakupiliśmy wózek dla małej ze śpiworkiem i fotelik samochodowy i teraz już mam wszystko- mam nadzieję ;-).
No i prawdopodobnie zdecydowaliśmy się w końcu na imię dla małej- piszę prawdopodobnie, bo póki jej jeszcze nie ma, to może się zmienić, ale przynajmniej mamy typ, który obojgu nam się spodobał .
Mam pytanie- ktoś tu miał wysokie leukocyty w moczu- mi też znowu wyszły podwyższone (po powtórzonych badaniach) i nie wiem o co chodzi. Ja nie czuję, żebym miała jakąś infekcję pęcherza. Co to może być?????
pochwal sie wozkiem !! wklej jakas fotke na cudenkach albo watku zakupowym !!
my juz tez kupilismy ale ze to JEDO to troche bedziemy czekac na dostawe !!
co do leukocytow to ja sie nie wypowiadam bo sie nie znam ;(
Mamo Stacha i Franusia trzymamy kciuki żeby wszystko się jak najszybciej ułożyło po Twojej myśli. Masz rację - nie wolno tracić nadziei choćby nie wiem co- a na pwno wszystko się ułoży.
Mea bidulko wiem co przeżywasz ja z nockami mam tak już od 3 tygodni - nie dość że z boku na bok nie mogę się obrócić to zasypiam dopiero ok 24 potem pobudka o 3 lub 4 w nocy i przerwa do 5-6 a potem czasem zasnę jeszcze na godzinkę lub dwie i wstaję ok 7-8 rano. Ale już tak się do tego przyzwyczaiłam że nawet wyspana jestem.
Georginę już tak wzbierało kilka dni - czop jej odpadł, skurczy miała dosyć dużo to może się dzisiaj Martynka pojawi
ja zazwyczaj dobrze spie !! a dzis byl koszmarek !! no i najlepiej mi sie spi rano a wtedy to juz musze wstawac bo tabletki musze brac w miare o czasie ...
no i zobaczymy co z Georgina ... no i vii i lilijka dzis ida do szpitala