aniusia21_01
Zaciekawiona BB
Witam sie z rana w końcu wyspana)ide jeść śniadanko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
auc ... jak mi cie zal !! ja doskonale wiem jaki to bol i ze wtedy idzie poduszke wtranzolic !!!! ale teraz juz mozna dac znieczulenie wiec moze powinni ci go wyrwac ?
auc ... jak mi cie zal !! ja doskonale wiem jaki to bol i ze wtedy idzie poduszke wtranzolic !!!! ale teraz juz mozna dac znieczulenie wiec moze powinni ci go wyrwac ?
Ja tez wiem jak 8 boli. Mam wydlutowane 4 zdrowe osemki. Najgorsze wspomnienia . Porod boli ale ma za to jakis szczytny cel a osemki...?
Jeśli poród boli mniej jak ten mój ząb to ja mogę dzień dnia rodzić
Ale tego zęba to sie boję ....
dobry dzien;-)
ja od 7 na nogach... po sniadanku polegiwalam i teraz czas na kawke...
ale glowa mi strasznie dzis peka...
pogoda u mnie beznadziejna...
we mgle rano mozna bylo siekiere zawiesic...
wogole jakis mam humor ze nic tylko plakac...
Roznica jest taka ,ze jak boli 8 to rozsadza glowe a jak jest porod to rozsadza dupe :-).
Tylko po 8 dostajesz kawalek bialej kosteczki a po porodzie mieciutka, cieplutka , kochana kluseczke