reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Byłam odebrać stos wyników bo po pierwszym USG ginekolog dała mi skierowanie na badanka, na szczęście wyniki w normie:)) Dziś męczę się okropnie z bólem głowy:/ Zaraz dalszy ciąg okładów. I zmykam na ogród by być na świeżym powietrzu;)

kurcze z tego co przeczytalam kilka ostatnich stron to jestem najpozniejsza grudniowa mamusia :) bo chyba zadna nie ma terminu na sylwestra co ??
moja siostra miala termin na nowy rok ale synus sie pospieszyl i urodzil sie wlasnie w sylwestra :) fajnie bedzie jak moje malenstwo tez sie tak urodzi ... bedzie trzeba wybierac kto robi impreze :)

Witaj,

jakby nie patrzeć mi też wypada na 31 grudnia :)

Witam wszystkie przyszle mamusie serdecznie !

Hej eliza80 witam wśród nas te terminy sa jak to się mówi wstępne. U mnie własnie się zmienił z 11 na 6grudnia czyli Mikołajki. Może jednak zdążycie przed Sylwestrem. Pozdrawiam

Hej eliza80 witam wśród nas te terminy sa jak to się mówi wstępne. U mnie własnie się zmienił z 11 na 6grudnia czyli Mikołajki. Może jednak zdążycie przed Sylwestrem. Pozdrawiam

tak tak wiem,że termin jest wstępny i mam nadzieje,że i u mnie przesunie się troszkę :)

...jak narazie to strasznie zaczęłam się stresować ...
Byłam 2 tygodnie temu na USG, robiłam wszytskie badania..niby wszstko OK,ale jakiś niepokój zaczął mnie ograniać, jak po połtoramiesięcznych mękach i doświadczaniu wszystkich możliwych objawów ciąży -od paru dni zaczełam się czuć dobrze...no prawie dobrze...
Z jednej strony wiem,że objawy z czasem powinny ustępować, ale z drugiej strony chyba wolałabym aby kontrolnie troszkę były...
Jutro ide do gina...odliczam godziny...i mam nadzeje,że rozwieje moje zmartwienia...

Witam!!! Dawno mnie nie bylo , widze ze nas troche przybylo.U mnie mdlosc przeszly ale za to dzis mi sie zrobilo slabo w sklepie i musialam na chwile usiasc. W piatek bylam na usg i maluszek ma juz 52mm i wg usg o tydzien starszy, serdyszko ladnie bilo i widzialam raczki i nuszki a nt wyniaslo 1. Nie wiem czy pamietacie ale w 10 tc nt wynosilo 2,5 i dlatego poprosilam o badania z krwi chociasz ze gin mowi ze moze zle zmierzyl ale wole je zrobic dla swojego spokoju . Pozdrowienia

No prosze ile majoweczek. Zeby sie nie rozdrabniac zycze wszytkim majowkom najlepszego a wszystkim nam MAMUSKOM zycze dzisiaj radosci z ciaz , latwych porodow :) wspanialych doswadczen i niesamowitego maciezynstwa.

Ale mam dzisiaj lenia. A tyle energii we mnie bylo wczoraj. Gdzie to sie podzialo??

reklama
No to duzo majowych przyszłych mamusiek. Wszystkim Zycze wszystkiego naj...
Ja styczniowy koziorożec i jak dobrze pojdzie to urodze tuz przed 30-tka

Do góry