reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Heloł Lasencje moje kochane!

Asia, zgadnij co mam w termosie dziś w pracy ??? Botwinę!!! :-D
Zawładnęła mną już do granic możliwości :szok: Nawet w obawie, że mi zabraknie, kupiłam więcej na rynku, poszatkowałam i zamroziłam w pojemniku w zamrażarce:-) A co mi tam !
Ewmu, jak chcesz mogę Tobie dać kopa, a zwłaszcza Twojemu leniowi hehe
U mnie odpukać mdłości mineły i szaleję z owocami, wciągnełam dziś już 0,5kg moreli- pysznych i soczystych i dwa jabłka ;-)
Eliza spokojnie, ciesz się brakiem objawów, napewno będzie dobrze- a tak w ogóle to witaj
Witam tez pozostałe mamusie, dziś nasz dzień!!!

A "to" zastałam wczoraj po powrocie do domku .... Kwiatki, laurka ... I UŚMIECH od ucha do ucha!!!!!!!!!

Reve, ale kochany Brzdąc:-):-) Cholerka zrobiłaś mi mega smaka na morele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczynki.
wpadam sie przywitac! Sliczny dzien ale goraco mnie dosłownie zabija ;-)
Bylam dzis na wynikach ,prawie zemdlałam hahahah ,ale ja tak zawsze miałam ,zawsze sie bałam pobierania krwi!Przetrwałam.
Jutro o 10 wizyta u gina !!!!!!! Juz sie nie moge doczekac!

Ja tez cos mam lenia ogromnego.Dosłownie nie chce mi sie nic!

Ale moje dziecko mi dzis piekny prezent zrobiło !!!! Zrobił mi kanapeczki z zołtym serem ,pomidorkiem i rzodkieweczka !!!! I przyniosł do wyrka !! Na dzien mamy!
Az mi sie cieplo na serduchu zrobiło.Niby 8 lat ,male to takie jeszcze ale da se rade w zyciu ,no i pomoze mi jak sie dzidzius urodzi !!

To wspaniałego masz syneczka:-) Ja już przywykłam do pobierania krwi:-)

Co to znaczy " juz nie jestem grudniowka"?
Rozumiem ,ze jestes listopadoweczka :). Tak wynika z suwaczka. Ale i tak nigdy nie wiadomo. Moze maluszek sie zasiedzi :)

I jasne ze nie wygonimy :)

Ostatnia edycja:
Oj Laseczki! Termin mi się zmienił na 27 listopada. Czyli będzie mały prezencik na urodzinki-mam 22.11 albo jak się zasiedzi to na imieninki-1.12:-D:-D:-D
A mogę się pochwalić zdjęciami z usg??

reklama
Do góry