reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Heloł Lasencje moje kochane!

Asia, zgadnij co mam w termosie dziś w pracy ??? Botwinę!!! :-D
Zawładnęła mną już do granic możliwości :szok: Nawet w obawie, że mi zabraknie, kupiłam więcej na rynku, poszatkowałam i zamroziłam w pojemniku w zamrażarce:-) A co mi tam !
Ewmu, jak chcesz mogę Tobie dać kopa, a zwłaszcza Twojemu leniowi hehe
U mnie odpukać mdłości mineły i szaleję z owocami, wciągnełam dziś już 0,5kg moreli- pysznych i soczystych i dwa jabłka ;-)
Eliza spokojnie, ciesz się brakiem objawów, napewno będzie dobrze- a tak w ogóle to witaj
Witam tez pozostałe mamusie, dziś nasz dzień!!!

A "to" zastałam wczoraj po powrocie do domku .... Kwiatki, laurka ... I UŚMIECH od ucha do ucha!!!!!!!!!

Załączniki

• ZdjÄ™cie0176.jpg
    Zdjęcie0176.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
czesc dziewczynki.
wpadam sie przywitac! Sliczny dzien ale goraco mnie dosłownie zabija ;-)
Bylam dzis na wynikach ,prawie zemdlałam hahahah ,ale ja tak zawsze miałam ,zawsze sie bałam pobierania krwi!Przetrwałam.
Jutro o 10 wizyta u gina !!!!!!! Juz sie nie moge doczekac!

Ja tez cos mam lenia ogromnego.Dosłownie nie chce mi sie nic!

Ale moje dziecko mi dzis piekny prezent zrobiło !!!! Zrobił mi kanapeczki z zołtym serem ,pomidorkiem i rzodkieweczka !!!! I przyniosł do wyrka !! Na dzien mamy!
Az mi sie cieplo na serduchu zrobiło.Niby 8 lat ,male to takie jeszcze ale da se rade w zyciu ,no i pomoze mi jak sie dzidzius urodzi !!

Reve ale z ta zamrozona botwinka to super pomysl , tez tak zrobie.Ja dzis swoj gar botwinki skonczyłam !!!!!I jak konczyłam gadalam ze moglam w wiekszym zrobic ahhahahah. zakupilam na chinszczyzne produkty ale mam lenia i nie robie ,tesciowa dzwoni la ,wiec zjem tam ahahahhahah !!!! Chinszczyzne zrobie jutro jak mi zachciewajka nie przejdzie !!!NO i jutro lece na bazarek kupic botwinke do mrozenia !!!!!!!! Bo masz racje co zrobie jak juz nie bedzie? a mi sie zachce ahahha !

Zdjecie piekne !!!!! hahahaahhaha Jaki usmiechniety!!!!! i dumny z siebie!!!

Reve - przecudna niespodzianka - jaka radocha :).

No chyba przestarszylam sie tego kopa bo ruszylam tylek. Umylam szafki w kuchni :). Teraz usiadlam na 5 min bo musze podlogi myc. Czekam wiec na wene :)

Ciekawe czy moj synek bedzie pamietal o dniu mamy. Problem jest taki ,ze tu w Irlandii obchodzi sie w innym dniu. Moj partner nie pamieta wiec zeby przypomniec mojemu synowi o 26 maja. Ja wspominalam o tym tydzien temu ale wiecie jak to jest z 13 latkiem. Jesli mu nikt nie przypomni dzisiaj to nawet nie bedzie wiedzial ,ze jest wtorek a co dopiero data lub okolicznosc. Juz raz tak bylo ,ze nie wiedzial i nikt mu nie przypomnial (bo niby kto?) i strasznie potem przezywal. Az mi go szkoda bylo . No nic. - zobaczymy. Za godzinke wraca ze szkoly.

Wracam do moich podlog zaniim mi sie do reszty odechce.
Jeszcze tu zajze

Witajcie kochane!
Ostatnio mnie troszki nie było, bo jakoś ciągle czymś zajęta jestem...
Mnie dziś dzieciaczki moje kochane zrobiły prezencik i z racji Dnia Mamy nie mam mdłości:-)

Reve super fotka, a synuś przesłodki:tak:

maarta100 Trzymaj się kochana, wszystko będzie dobrze! Będziesz cały czas pod okiem lekarza. Głowa do góry!

Lilijka Joanna82 Madzialenka I-N Wszystkiego naj naj naj! Spełnienia marzeń i cudownych dzieciaczków:-) Trochę spóźnione, ale szczere:happy:

emwu76 ada200 Wam kochane też wszystkiego najlepszego, samych radości i oczywiście wspaniałych dzidziulków:-) Piszę już wcześniej coby potem nie zapomniec, bo wiecie ja pamięc mam dobrą, ale krótką;-) - po tacie:-D

...jak narazie to strasznie zaczęłam się stresować ...
Byłam 2 tygodnie temu na USG, robiłam wszytskie badania..niby wszstko OK,ale jakiś niepokój zaczął mnie ograniać, jak po połtoramiesięcznych mękach i doświadczaniu wszystkich możliwych objawów ciąży -od paru dni zaczełam się czuć dobrze...no prawie dobrze...
Z jednej strony wiem,że objawy z czasem powinny ustępować, ale z drugiej strony chyba wolałabym aby kontrolnie troszkę były...
Jutro ide do gina...odliczam godziny...i mam nadzeje,że rozwieje moje zmartwienia...

Witaj Eliza:happy: Na pewno wszystko będzie dobrze! Ja w ogóle mdłości ani wymiotów nie mam i nie miałam, jedynie czasem boli mnie głowa i piersiaki;-) Trzeba się cieszyć jak nie ma objawów:tak: Trzymam kciukasy za wizytę i zdaj potem relacje:-)

No prosze ile majoweczek. Zeby sie nie rozdrabniac zycze wszytkim majowkom najlepszego a wszystkim nam MAMUSKOM zycze dzisiaj radosci z ciaz , latwych porodow :) wspanialych doswadczen i niesamowitego maciezynstwa.

Ale mam dzisiaj lenia. A tyle energii we mnie bylo wczoraj. Gdzie to sie podzialo??

Dziękuję:-) Ja również życzę tego samego KAŻDEJ Z NAS:-)

reklama
Do góry