reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Joanno82 trzymam kciuki i zobaczysz,ze wszystko bedzie dobrze.
Maarta100 zazdroszcze Ci tego apetytu na kopytka-hihi.Ja mam juz dobre pare tygodni klopoty z jedzeniem i jedno co w miare mi wchodzi to owoce typu nektarynki,pomarancze i arbuzy...
Pozdrowionka dla Was wszystkich

Cześć wszystkim! U mnie mdłości jakby powoli mijały albo mam po prostu lepszy dzień. Za to bóle głowy znowu powróciły. Zaczęłam brać witaminy Calibrum mami i odstawiłam kw foliowy. A co do kremu Babydream to też go używam i uważam że jest całkiem niezły. Pozdrawiam

No to nie ma co musze zakupic ta masc ,bo sutki zdrapie kiedys hi hi hi!!!!

agnieszka0240 To martusia ma problem z krwawieniem ,a ja mam apetyt na Kopytka ahahhaha , ale co tam wiedziałam o co chodzi!. Ja od samego poczatku ciazy mam apetyt dosłownie na wszystko.Choc teraz jakbym coraz mniej jadła :szok:.

Marzka283
ja tez mam problemy z głowa !!! Ale jakos daje rade !!! Co do witaminek łykam falvit mama no i folik jeszcze jem, ale pewnie juz na dniach gin mi karze odstawic bo w srode mam wizyte .JUPI!!!!!

Joasia i Lilijka to wy panie Blizniaczki? Ja tez . :) Urodziny mam 31 maja tyle ,ze ja mam juz 3 z przodu - a w zasaidzie to i z tylu :) (33 mi stuknie)

Marta trzymam kciuki. Dasz rade. Jak trza to trza. Lepiej pod okiem lekarzy. Zabierz duzo ksiazek co by sie nie nudzilo. A najlepiej to laptopa ,zebys mogla z nami gadac :)

Reve ladne zdjecie. Fajniejsze niz papryczka. A kopytka to tez bym zjadla. Tylko mi sie robic nie chce. Moze jutro - bo mam wolne. Ale ja to bym zjadla na slodko. Ze smietanka i cukrem.

Witam nowa mamusie. :)
Teoretycznie skonczylam dzisiaj 12 tyg i wchodze w 13. Czyli pierwszy trymestr z glowy. Ja jednak trzymam sie mojej wlasnej wersji zaplodnienia i suwaczek mam o tydzien mlodszy. W czwartek znow kecimy do Polski wiec moja doktor bedzie mogla juz konkretniej potwierdzic termin porodu.

kurcze z tego co przeczytalam kilka ostatnich stron to jestem najpozniejsza grudniowa mamusia :) bo chyba zadna nie ma terminu na sylwestra co ??
moja siostra miala termin na nowy rok ale synus sie pospieszyl i urodzil sie wlasnie w sylwestra :) fajnie bedzie jak moje malenstwo tez sie tak urodzi ... bedzie trzeba wybierac kto robi impreze :)

hej mamusie :)

jestem po wizycie u lekarza.

dzidzius ma 3 cm i wszystko ok. rosnie pieknie i serduszka puka slicznie :)

widzilam raczki nozki glowke :))) a jak sie ruszal

piekny widok - a tak sie balam

pan doktor pytal sie czy nie wolabym jednak zostac w domku (bo pracuje w szkole jako nauczyciel) ale stwierdzilam ze 3 tyg i juz wolne , wiec takim sposobem jutro pierwszy dzien pracy po ponaad miesiecznej labie.

ale narobilyscie smaka na te kopytka - mniami

reklama
ja ide na usg w piatek ... juz sie nie umiem doczekac !!! mam nadzieje ze z maluszkiem wsystko dobrze ... z dnia na dzien sie coraz bardziej niepokoje ... juz bym chciala wiedziec ze jest wszystko ok

Do góry