reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Hej. Ja po tych urodzinkach ledwo zywa. Ale nie przez robotę, ale przez dzieci i chorobę i ciążę xd. Ale mi dały w kość od piątku. Najmłodsza jeczy nadal bo nie chodzi jeszcze do żłoba. Coś mnie wzięło. Bol gardła, kicham, kaszel ;/ a dzisiaj mam pobranie krwi na pappa i boję się, że przez infekcje coś złego wyjdzie. Moja rodzina najbliższą wie. Mama się na początku ucieszyła, ale potem pewnie radziła z siostra moja i już jakieś nadasane .. od najmłodszej siostry dostałam opier..l ahahah.
Ja troszkę więcej zwracam a mdłości się nasiliły niestety 😢 mi też raz zimno raz gorąca, ale częściej zimno :/
Wczoraj był chrzestny mojej córki i będą mieć dziecko znowu w podobnym terminie ;) a nasze najstarsze córki dzieli doba, a teraz ona jest w 14 tyg a ja w 11 ;) no i znowu mam stracha czy dziecko zyje.. za tydzień we qtorek gin, a w czwartek prenatalne 😮
Po kiego się wgl odzywają. Dla mnie takie zachowanie jest nienormalne! Za co wgl Cię ta siostra zjechała?

Nie wiem, u mnie się wszyscy cieszą, a rodzina męża to już wgl płacze ze szczęścia. Kibicuje nam każdy.

reklama
Po kiego się wgl odzywają. Dla mnie takie zachowanie jest nienormalne! Za co wgl Cię ta siostra zjechała?

Nie wiem, u mnie się wszyscy cieszą, a rodzina męża to już wgl płacze ze szczęścia. Kibicuje nam każdy.
My do tej pory nie powiedzieliśmy rodzinie z mojej strony... 🤷‍♀️ spodziewam się fatalnych reakcji, ale więcej to na publicznym wątku bym nie chciała pisać😅 zaczekam na prywatny 😉

Moja rodzina ma ze sobą średni kontakt, jeden drugiego potrafi obgadywać i domyślam się, że reakcja na moją ciążę nie będzie pozytywna dlatego nie spieszę się żeby im powiedzieć

A jak to z tymi prentalanymi jest? Lekarz sam ustala najlepszy termin?

I 2 pyt. Mniej ciążowe. Używacie wcierek do włosów?
Ja durna zakupiłam ziołowa a teraz czytam że ziolka to zakazane w ciąży ale czy ze skóry głowy mogą zaszkodzić?
U mnie lekarz dał skierowanie na NFZ i powiedział że trzeba się zapisać 11 do 13+6 a on najbardziej poleca 12 tydzień do robienia i tak się zapisałam na 12+4

Ja dziewczyny idę w sobotę na komunię i wesele impreza 2 w 1. Nie mam kompletnie jeszcze nic dla siebie i córki i nie wiem czy znajdę. Synowi wczoraj zamówiliśmy garnitur, mąż 2 lata temu sobie kupował drogi garniak, żeby mi posłużył na lata a ja i córa w tyle jesteśmy. Ani ciuchów, ani butów, ani dodatków. Masakra

Hej. Ja po tych urodzinkach ledwo zywa. Ale nie przez robotę, ale przez dzieci i chorobę i ciążę xd. Ale mi dały w kość od piątku. Najmłodsza jeczy nadal bo nie chodzi jeszcze do żłoba. Coś mnie wzięło. Bol gardła, kicham, kaszel ;/ a dzisiaj mam pobranie krwi na pappa i boję się, że przez infekcje coś złego wyjdzie. Moja rodzina najbliższą wie. Mama się na początku ucieszyła, ale potem pewnie radziła z siostra moja i już jakieś nadasane .. od najmłodszej siostry dostałam opier..l ahahah.
Ja troszkę więcej zwracam a mdłości się nasiliły niestety 😢 mi też raz zimno raz gorąca, ale częściej zimno :/
Wczoraj był chrzestny mojej córki i będą mieć dziecko znowu w podobnym terminie ;) a nasze najstarsze córki dzieli doba, a teraz ona jest w 14 tyg a ja w 11 ;) no i znowu mam stracha czy dziecko zyje.. za tydzień we qtorek gin, a w czwartek prenatalne 😮
A jaki jest powód że Twoja rodzina nie jest zadowolona ?

reklama
Do góry