Kosinka94
Moderator
Po kiego się wgl odzywają. Dla mnie takie zachowanie jest nienormalne! Za co wgl Cię ta siostra zjechała?Hej. Ja po tych urodzinkach ledwo zywa. Ale nie przez robotę, ale przez dzieci i chorobę i ciążę xd. Ale mi dały w kość od piątku. Najmłodsza jeczy nadal bo nie chodzi jeszcze do żłoba. Coś mnie wzięło. Bol gardła, kicham, kaszel ;/ a dzisiaj mam pobranie krwi na pappa i boję się, że przez infekcje coś złego wyjdzie. Moja rodzina najbliższą wie. Mama się na początku ucieszyła, ale potem pewnie radziła z siostra moja i już jakieś nadasane .. od najmłodszej siostry dostałam opier..l ahahah.
Ja troszkę więcej zwracam a mdłości się nasiliły niestety mi też raz zimno raz gorąca, ale częściej zimno :/
Wczoraj był chrzestny mojej córki i będą mieć dziecko znowu w podobnym terminie a nasze najstarsze córki dzieli doba, a teraz ona jest w 14 tyg a ja w 11 no i znowu mam stracha czy dziecko zyje.. za tydzień we qtorek gin, a w czwartek prenatalne
Nie wiem, u mnie się wszyscy cieszą, a rodzina męża to już wgl płacze ze szczęścia. Kibicuje nam każdy.