reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Dziewczyny, ale jaja 😅 złamałam dzisiaj klucz w zamku od drzwi wejściowych do mieszkania. 2h zajęło nam z mężem wyjęcie tego 🙈 nawet się nie zdenerwowałam, bardziej smiać mi się chciało
Ja z rok temu otwarłam zamek kluczem i na pełnym wkurzeniu naparlam na drzwi. Nie przewidziałam że mąż wrócił wcześniej odo domu i zamknął się na górną zasuwke. Tak naparlam po złości że wyrwałam ta zasuwkę że ściany a była na dwóch kołkach 🤣🤣

reklama
Hej. Ja po tych urodzinkach ledwo zywa. Ale nie przez robotę, ale przez dzieci i chorobę i ciążę xd. Ale mi dały w kość od piątku. Najmłodsza jeczy nadal bo nie chodzi jeszcze do żłoba. Coś mnie wzięło. Bol gardła, kicham, kaszel ;/ a dzisiaj mam pobranie krwi na pappa i boję się, że przez infekcje coś złego wyjdzie. Moja rodzina najbliższą wie. Mama się na początku ucieszyła, ale potem pewnie radziła z siostra moja i już jakieś nadasane .. od najmłodszej siostry dostałam opier..l ahahah.
Ja troszkę więcej zwracam a mdłości się nasiliły niestety 😢 mi też raz zimno raz gorąca, ale częściej zimno :/
Wczoraj był chrzestny mojej córki i będą mieć dziecko znowu w podobnym terminie ;) a nasze najstarsze córki dzieli doba, a teraz ona jest w 14 tyg a ja w 11 ;) no i znowu mam stracha czy dziecko zyje.. za tydzień we qtorek gin, a w czwartek prenatalne 😮
Wiesz gdzie ja bym miała ich zdanie i komentarze 😏. Jeszcze mogły się obrazić hahaha. Niestety z rodziną nieraz dobrze jedynie na zdjęciu. Moglas się spytać o zgodę czy możesz zachodzić w ciążę 😏 My próbujmy dziewczyny wychować tak nasze dzieciaczki żeby całe życie miały z nami dobry kontakt i chętnie wracały do domu rodzinnego. Przypomniała mi się jedna historia ostatnia co u mnie miała miejsce. Kupiliśmy dom dopiero co. Trzeba trochę w niego włożyć, żeby był jak z naszej bajki, ale wiemy że jak już nam się uda to będzie nam się super mieszkać. Przychodzi kochana rodzinka. Mój tata się obraził za to że komodę postawiliśmy nie tam gdzie on miał zamysł, brat że on by kupił nowoczesny dom, siostra się krzywiła. Mamy z mężem oprócz domu też działkę budowlaną i myślę zostawić dla któregoś dziecka, ale od rodziny zero dobrego słowa, że coś udało nam się osiągnąć tylko wytykają co by oni nie kupili innego

Wiesz gdzie ja bym miała ich zdanie i komentarze 😏. Jeszcze mogły się obrazić hahaha. Niestety z rodziną nieraz dobrze jedynie na zdjęciu. Moglas się spytać o zgodę czy możesz zachodzić w ciążę 😏 My próbujmy dziewczyny wychować tak nasze dzieciaczki żeby całe życie miały z nami dobry kontakt i chętnie wracały do domu rodzinnego. Przypomniała mi się jedna historia ostatnia co u mnie miała miejsce. Kupiliśmy dom dopiero co. Trzeba trochę w niego włożyć, żeby był jak z naszej bajki, ale wiemy że jak już nam się uda to będzie nam się super mieszkać. Przychodzi kochana rodzinka. Mój tata się obraził za to że komodę postawiliśmy nie tam gdzie on miał zamysł, brat że on by kupił nowoczesny dom, siostra się krzywiła. Mamy z mężem oprócz domu też działkę budowlaną i myślę zostawić dla któregoś dziecka, ale od rodziny zero dobrego słowa, że coś udało nam się osiągnąć tylko wytykają co by oni nie kupili innego
U nas też wiecznie niezadowolenie i komentarze na wszystko 🤷‍♀️

Powiem Wam, że nie nadążam... raz mi zimno, dreszcze i się trzęsę, a raz duszno i gorąco... wczoraj czułam się dziwnie, bo wszyscy na krótki rękaw, a ja marzłam w bluzie🥶 nie wiem czy to normalne... W poprzednich ciążach tak nie miałam 🤷‍♀️
Mi też ciągle jest zimno. Zawsze byłam zmarzluchem, ale teraz to już wgl.

IMG_6378.jpeg

Kto piecze drożdżówki o 23:30??
JA 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry